Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
bu arada murat iyice saçmaladı
gazme ve tezcana sizi korumaya çalışıcam bu hafta diyo
biraz da bizim gruptan gitsin demiş

gözümden düştü iyice

Kesin olmamakla birlikte Arda gitti galiba.Dün gece ki semih in ameliyatından sağ çıkamadı Herkese gider atar yaptı sinir etti ya.Semih akbaba dedi Arda ya ama Arda Semih e bulaşmamak için ona cevap veremedi Altar ve Türkan a çok yüklendi.Kimse de sen ne diyorsun nasıl tehdit edersin diyemedi ya ona pes diyorum.Ayrıca Altar a oylamada çizik attı ya sen bu babaların arasına giremezsin diye Altar ın kendisini eleyeceğini biliyor bari Semih elesin diye onu yazsı bence

bu arada murat iyice saçmaladı
gazme ve tezcana sizi korumaya çalışıcam bu hafta diyo
biraz da bizim gruptan gitsin demiş

gözümden düştü iyice

Murat ve Özlem e zerre kadar güvenmiyorum.Murat zaten her konuda her olayda bir çekimser ve gizemli cevaplar veriyor.İki tarafa da göz kırpıyor.Yakında diğer tarafa geçer.Ama bu da onun elenmesine neden olur.

gerçekten mi kız kesın mı. ay çok sevındım:)

evet gitmiş izleyenler öyle yazıyo
giderken de herkese mektup yazmış

Murat ve Özlem e zerre kadar güvenmiyorum.Murat zaten her konuda her olayda bir çekimser ve gizemli cevaplar veriyor.İki tarafa da göz kırpıyor.Yakında diğer tarafa geçer.Ama bu da onun elenmesine neden olur.

muratı başta seviyodum ama şimdi çok soğudum
tuğçeye de aynı şeyi demişti giderken keşke bizden biri gitseydi diye
heralde semihlerden birileri elenmeye başlarsa direk o tarafa geçecek
kendi kendini elettirecek bu gidişle
ben cidden anlamıyorum halk desteği kendi grubundayken iki üç kişinin dolduruşuna geliyo
ilk hafta murat yazdıklarını unutuverdi hemen

o adam zaten yemeğe filan da çok düşkün
diğer grup daha çok çeşit yapıp yemeğe çağırıyo ya hep gitmek istiyo
kendini yazmasınlar diye de onlara göz kırpıyo
en çok zararı kendine verecek bu şekilde
artık dik bi duruş sergilesin ya da diğer tarafa geçsin

özlem zaten mecburen semihlrin grubundaydı inci melekle kavgalı olduğu için
şimdi diğer tarafa geçer belki
o kadın çok tehlikeli sürekli ortalığı karıştırıyo
semihi de sevmiyo bence
semih te farkında zaten
diğer taraf azalınca ilk ismi yazılacak kişi özlem bence

bu arada mert kurretülayna ayrılık mektubu yazmış
baya sert bi mektup olmuş galiba
izleyen varsa anlatsın

bi daha benim adımı ağzına alma gibi birşeyler demiş sanırım
bence kurre çoktan haketti bunu
semihle flört edip sonra mert mert diye dolanıyo
rezil etti çocuğu çevresine

mert 83 doğumluymuş kurre 24 ya da 25 yaşında olması lazım.adam da haklı bir yerde.koskoca adam kim bilir arkadaşları falan ne dedi

mert 83 doğumluymuş kurre 24 ya da 25 yaşında olması lazım.adam da haklı bir yerde.koskoca adam kim bilir arkadaşları falan ne dedi

Mektupta "Şan, şöhret uğruna kişiliğini ve karakterini kaybetmiş bir insan görüyorum. Tuğçe kadar olamadın." yazıyomuş

Mektupta "Şan, şöhret uğruna kişiliğini ve karakterini kaybetmiş bir insan görüyorum. Tuğçe kadar olamadın." yazıyomuş

Biraz ağır konuşmuş.Başka birisiyle kıyas yapılmasını hiç sevmem ben.Ama adam da bir yönden haklı.Semih e karşı bir şeyler mi hissediyor ama kurretülayn. ama simdi bahçede ağlayıp duruyor mert için.
Kurre sanırım daha önce kanal7 stv de falan oynamış hep.

bu arada mert mektubu 2 hafta önce yollamış galiba
neden şimdi kurreye verildi diyolar
resmen reyting için bekleyip vermişler
bence çocuk mektubu şimdi gönderse daha da ağır şeyler yazardı
nişan olayı filan oldu çünkü

kurreye yarışmaya girme demiş zaten çocuk
kendisi elenmiş çünkü ön elemelerde kız seçilmiş
yarışmaya girmeden önce kesin bi dille bitirmeliydi ilişkisini
kurre tam olarak ayrılıp ayrılmadıklarını anlamamış bence
ya da rol yapıyo da olabilir
ama ilk günden beri semihle yakınlar o zaman semihin halk tarafından tutulduğunu bilmiyolardı ki
hemen eleriz diye düşünüyolardı
bence kız semihten cidden hoşlanıyo

bakalım yakında netleşir zaten.adam kendisi seçilseydi kurre yarışma da olmasaydı ayrılmayacaktı yani.semih le kurre ilk günden beri yakın evet.kimse semihle konuşmazken kurretülayn hep onun yanındaydı.

bakalım yakında netleşir zaten.adam kendisi seçilseydi kurre yarışma da olmasaydı ayrılmayacaktı yani.semih le kurre ilk günden beri yakın evet.kimse semihle konuşmazken kurretülayn hep onun yanındaydı.

eminim kendisi seçilse kurre seçilmese hiç umrunda olmazdı direk yarışmaya gelirdi
kız seçilince uğurlamaya bile gelmemiş
o şekilde ayrılmışlar
belki de kurre inadına semihle yakınlaşmıştır
zaten bitmiş bi ilişkiymiş gibi duruyo sadece sonler söylenmemiş heralde
yoksa kız bu kadar rahat davranmazdı bence
akşam bi izlicem artık

ay akşam izleyemicemm tekrarı olur mu acaba gece? Kurre zaten biteceğinden şey de emin oldu aileler mektup gönderdi ya çocuk göndermedi.o zamandan sonra daha da yakınlaştı semihle.

kurre diye bir ism yok..acaba lakap mı..tülayı anladımda..kurre Tülay çok komik oluyor isim..bu nasıl isim anlayamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…