Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
murat ben bireysel kendim karar veririm demeye getirdi oy verirken ..
Yani böyle görünmek istedi sanırsam..
Hımmm olabilir.hiç boyle düsünmemiştim.günde yarım saat izleniyor diye biliyorum. Ütpya com tr den uye okup 30 kadima kadar ücretsiz izleniyor diye biliyorum canım.sonra 5 tk aylığı.

Canlı izleyebiliyor muyuz netten her hallerini ? özelden link atar mısın rica etsem..
Özlem gidiyor galiba bütün eşyalarını topluyor diğerleri de kesin gidecek demeye getirdiler şu an toparlanıyor bende bugün fena sardım ya
Yaaaaa.ama daha belli değil ki.o öyle tahmin etmiştir.ikisi de birbirini sevmiyorlar.güven de yok.tartismaları normal canım.

Yaaaaa.ama daha belli değil ki.o öyle tahmin etmiştir.ikisi de birbirini sevmiyorlar.güven de yok.tartismaları normal canım.

Olabilir Özlem çok sinirli şu an. Zaten biraz sert biri kavgaya müsait durduk yere Türkan bi şey anlatırken aman sus falan diyor mesela ortada bi şey yokken. Daralıyor mu aniden sinirleniyor mu bilemiyorum.

Olabilir Özlem çok sinirli şu an. Zaten biraz sert biri kavgaya müsait durduk yere Türkan bi şey anlatırken aman sus falan diyor mesela ortada bi şey yokken. Daralıyor mu aniden sinirleniyor mu bilemiyorum.
Gitme ihtimalı var ya normal tabi siniri.aman hep gerginler zaten.

Canım sen para verip mi üyelik aldın izleyebiliyor musun her kameradan..
Yok parasız üyelik ama ben saatlerdir açtım izliyorum her kameradan. Bana mı torpil geçtiler acaba :)
e-mail ile üye olmuştum ben, ilk başladığı zamanlar üye oldum dursun kenarda diye.

Yok parasız üyelik ama ben saatlerdir açtım izliyorum her kameradan. Bana mı torpil geçtiler acaba :)
e-mail ile üye olmuştum ben, ilk başladığı zamanlar üye oldum dursun kenarda diye.
Özelden link atar mısın aynı yerden mi izliyoruz merak ettim üyelik istiyorsa bende üye olurum bi bakayım..

Özelden link atar mısın aynı yerden mi izliyoruz merak ettim üyelik istiyorsa bende üye olurum bi bakayım..

Özelden attığım linkteyim şu an ben. Aynı yerden izliyorum sürekli, üye olmadığın için izleyemiyor olabilirsin. Üyelik gerekiyor diye biliyorum.

Çok acayipti, Arda show yaptı, şu an için fikrim degisiyor gibi Arda beye karşı, Özlemde gitse olur yani farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…