- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Hımmm olabilir.hiç boyle düsünmemiştim.günde yarım saat izleniyor diye biliyorum. Ütpya com tr den uye okup 30 kadima kadar ücretsiz izleniyor diye biliyorum canım.sonra 5 tk aylığı.murat ben bireysel kendim karar veririm demeye getirdi oy verirken ..
Yani böyle görünmek istedi sanırsam..
Şuan tezcan var =DHımmm olabilir.hiç boyle düsünmemiştim.günde yarım saat izleniyor diye biliyorum. Ütpya com tr den uye okup 30 kadima kadar ücretsiz izleniyor diye biliyorum canım.sonra 5 tk aylığı.
Canlı izleyebiliyor muyuz netten her hallerini ? özelden link atar mısın rica etsem..
Yaaaaa.ama daha belli değil ki.o öyle tahmin etmiştir.ikisi de birbirini sevmiyorlar.güven de yok.tartismaları normal canım.Özlem gidiyor galiba bütün eşyalarını topluyor diğerleri de kesin gidecek demeye getirdiler şu an toparlanıyor bende bugün fena sardım ya
Şuan tezcan var =D[/as QUOTE]
Bugün jess programında onun için, lafı ağzında geveliyor.ne dediğini anlamıyorum, dedi.bayilıyorum jessse.eşiyle hep mutlu olu r lar inşallah.
Yaaaaa.ama daha belli değil ki.o öyle tahmin etmiştir.ikisi de birbirini sevmiyorlar.güven de yok.tartismaları normal canım.
ne güzel patates kızartması yiyolar yaaa
tezcana bir şeyler olmuş
Gitme ihtimalı var ya normal tabi siniri.aman hep gerginler zaten.Olabilir Özlem çok sinirli şu an. Zaten biraz sert biri kavgaya müsait durduk yere Türkan bi şey anlatırken aman sus falan diyor mesela ortada bi şey yokken. Daralıyor mu aniden sinirleniyor mu bilemiyorum.
Ayyy nolmuş tezcan akıllisınaaane güzel patates kızartması yiyolar yaaa
tezcana bir şeyler olmuş
anlayamadım ki 10 dakikalık bedava bitti of bu ne ya böyle canlı canlı izleseydik..Ay
Ayyy nolmuş tezcan akıllisınaaasemihin şovunun altinda exilmiş mi yoksaaa
Canım sen para verip mi üyelik aldın izleyebiliyor musun her kameradan..Arada Semihlere geç orada arada atraksiyon oluyor, diğer tarafta pek bir olay yok :)
Yok parasız üyelik ama ben saatlerdir açtım izliyorum her kameradan. Bana mı torpil geçtiler acaba :)Canım sen para verip mi üyelik aldın izleyebiliyor musun her kameradan..
Özelden link atar mısın aynı yerden mi izliyoruz merak ettim üyelik istiyorsa bende üye olurum bi bakayım..Yok parasız üyelik ama ben saatlerdir açtım izliyorum her kameradan. Bana mı torpil geçtiler acaba :)
e-mail ile üye olmuştum ben, ilk başladığı zamanlar üye oldum dursun kenarda diye.
İyi geceler canım görüşürüz..Aaa evet s e n üye olmadıgın için az izlemişsin bence canım.kızlar, çok uykum v ar.yarın devam edelim.öptüm ikinizi de.iyi geceleeerrr
Özelden link atar mısın aynı yerden mi izliyoruz merak ettim üyelik istiyorsa bende üye olurum bi bakayım..
ne gbi bir avantaj ben anlamadm ki. arda kime oy verdi semih e mi özleme mi onu bile anlamadm. ay noldu bana oyları bi çorba yaptılar ne gerek vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?