Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287

Demek istediğim Semih bir iş yapmıyor diyorlar, ortada herkes kendince bir şey üretirse iş oluyor zaten. Yani Serkanın yaptığı asma kata yardım etmekle Kurretülaynın yaptığı örgüye yardım etmek aynı şey. İşe yaramaktan kasıt tahta taşımaksa Serkanlara göre o zaman kadınların yaptığı işi de önemsememeleri gerekiyor.

Kadınların ördüğü şeyler normalinin 10 katına satılıyor diye ses çıkarmıyorlar başka bir üretime katılmamalarına. Yoksa bence Serkanlara göre el işi yapmak da semih gibi gerekirse işin ucundan tutmak da iş yapmamak. Para kazandırmasaydı o örgülere ne laflar gelecekti kim bilir.

Fiziksel aktiviteye bakılarak karar veriliyorsa örgü gibi daha az efor sarf edilen (örgünün zorluğunu biliyorum kastım taht taşımamak, bir şeyler çakmamak) işleri yapanları da Semih gibi yaftalamaları lazım.

denklem şöyle Serkanlara göre
semih + altar + kadınlar = iş yapmayanlar, (tahta taşımayan, taş kırmayanlar)
kadınlar = örgüleri 10 katına satıyor tahta taşımasalar da olur
o zaman iş yapmayanlar= altar +semih

bu durumda ellerinden örgü gibi de bir iş gelmeyen Semih ve Altar'ın göze batmamak için onların asma katını yapmaları, onların cafeleri için kendilerini parçalamaları gerekiyor. Çünkü kendi gruplarında yapılacak bir iş yok gün içinde onlara kalan.

bencede arda elensin yaa..... bu arada inci bi ara kurretülayn ile semihin elenmemek için böyle birbirleriyle ilgileniyor gibi göründüklerini söyledii. bunu söyeleyende tezcanla sarmaş dolaş olma çabasında olan inci... düşüncesi ortada yanii.

Ben şu semihe girişen çocuğun elendiğini zannederken meğerse yarışmadan atmışlar yeni gördüm ya , nasıl kaçırmışım !

Kızlar yarın burdan duyurun kimin gittiğini.altara niye bu kadar gıcık oldular, taktılar anlamadım yaa.ben semihçiyim.veee inci gitsiiiiinnnn!!!!!!
Bende semih ve tayfasını tutuyorum..

Umarım Arda gider, çünkü ardanın bazı lafları çok iğneleyici geliyor bana..

Hadi tamam semih iş yapmasın altar iş yapmasın..
Ama grup olarak yaptığı herşeyi satıyorlar mı evet..
Gelen misafirlerin nereye gittiğini bugün gördük..

Olması gerektiği gibi ilerliyor..

En kısa zamanda tezcan ve serkan gider inşallah!

Serkan grup lideri fakat ne sakinlik var ne de başka bir şey..
Dik başlı buluyorum..

Bende lider sıfatını taşıyan birinde olması gereken özellikler çok farklı, mesela tuncayın çok olmasını isterdim..

Olaylara yaklaşımı gayet sakin , sabırlı ve anlayışlı..

Serkan daha kendi grubundan gamze ile sürtüşüyor yer mevzularında..

Karşı gruptan bir gamze ve tuncayı seviyorum..

Ben şu semihe girişen çocuğun elendiğini zannederken meğerse yarışmadan atmışlar yeni gördüm ya , nasıl kaçırmışım !
İşte orda semihe hayran oldum.çünkü ben, lambur lumbur dalan ve sonunda sıkıntı çeken biriyim.onun sakin ve kendinden emin tavı r ları b e ni benden aldı.kendine hayran bıraktı.kurretulayna yaklaşımı da çok eğlenceli.güldurüyor beni.bu akşamki şovunu izledin mi? Harikaydı!!

İzledim tabi , insanların isteği üzerine şaka misali takılıyorlar birbirine..

Ama tezcanla serkandı sanırım , kurretülaynla nişan olduktan sonra adam yerine koymam falan demişti , gördün demi.. tezcanla serkan mıydı arda mıydı neydi..

Şimdi bu konuda haklılar..

Niye diyecek olursan, ne kadarşaka yapılırsa yapılsın ,, kurretülaynın semihe karşı biraz mesafeli olması gerekirdi bence..
Dışarı da onu bekleyen bir erkek arkadaşı vardı sanırım..

Serkanın lider olma çabaları bana son derece itici geliyor.kimse ona bu görevi vermiyor ki!!Tezcan ve gamzeyi de sevmiyorum artık.o gruptan sevdiğim yok valla.

Serkanın lider olma çabaları bana son derece itici geliyor.kimse ona bu görevi vermiyor ki!!Tezcan ve gamzeyi de sevmiyorum artık.o gruptan sevdiğim yok valla.
Yok ben gamzeyi seviyorum. Gamze bu gidişle taraf bile değiştirir..
İnci değiştirmez gibi , ama eminim kızlar içlerinden keşke karşı tarafta olsaydık demişlerdir bugünkü olaydan sonra..
Ama demeye cesaretleri yoktur , kim bilir..

Bakma sen arda da pişmanlık duyuyor da, iş işten geçti artık..
Çok teklif sunulmuştu , ama nafile..

Muratın , türkanı yazmasına anlam veremedim . bir oy bir oydur abi , sen niye gidipte takımından birinin adını yazma gereği hissediyorsun ki .

Canım, kurretulayna mektup gelmeyince o iş bitti anlaşilan.semih de tatlı tatlı ilgileniyor .hoşuna gidiyordur.diğerlerinin bu duruma gıcik olması sadece kendi çıkarlarına ters düştüğü için.çünkü biliyorlar ki bu durum onların orda kalmalarına s e b e p.halkımız sever aşkı.ama tezcanla inciyi sevmeyecekler eminim.

Ben onları anlamıyorum ki zaten , tezcan bi gamzeyle sarılıyor bir inciyle hangisiyle ne ilişki içinde anlayamadım..

Ama şuna katılıyorum gerçekten semihle yakışıyorlar yaaaaa farklı bir kız

Aynen yass, niye oyu heba etti ki!! Sonra çok lazım olcak bi tekkler.gamzenin bir üstüne baksana.bir şeyler eksik gibi geldi b ana içinde.oynarken o dikkatimi çekti.

Ben onları anlamıyorum ki zaten , tezcan bi gamzeyle sarılıyor bir inciyle hangisiyle ne ilişki içinde anlayamadım..

Ama şuna katılıyorum gerçekten semihle yakışıyorlar yaaaaa farklı bir kız
Bence gamze , tezcandan hoşlancak ama engel var tabi.o yüzden tuncayın yanında.onun da kız arkadaşı olmasa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…