- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
ay akşam izleyemicemm tekrarı olur mu acaba gece? Kurre zaten biteceğinden şey de emin oldu aileler mektup gönderdi ya çocuk göndermedi.o zamandan sonra daha da yakınlaştı semihle.
kurre diye bir ism yok..acaba lakap mı..tülayı anladımda..kurre Tülay çok komik oluyor isim..bu nasıl isim anlayamadım..
akşam 6-7 gibi çıkıyo ya izlersem ordan izlerim ben
kesin verirler zaten o kısımları
arapçaymış galiba
göz nuru ya da nur gözlü gibi birşey demekmiş
kurretu'l-ayn şeklindeymiş asıl yazılışı
Kurre Semih'in kuklası gibi oldu ya.
Çocuk gibi temiz kalmış kalmış ama boyle bir ortamda bu yüzden bağımlı bir kişilik gostermek durumunda kaldı bence. Psikolojik tahlil yaptım.
Yorumları okuyorum mert demiş ki eğer ben seçilirsem yarışmaya.yarışmada kızlarla yakınlaşmak zorunda kalabilirim yanlış anlama demiş kurre ye.
Yorumları okuyorum mert demiş ki eğer ben seçilirsem yarışmaya.yarışmada kızlarla yakınlaşmak zorunda kalabilirim yanlış anlama demiş kurre ye.
kurre de o yüzden semihle böyle yakınlaştı baştan beri galiba inat olsun diye
ama ben gerçekten hoşlandığını düşünüyorum şu anda
semihe baya karşılık veriyo artık baya ilerlettiler durumu
mette aradan çıktı ya şimdi iyice rahatlar o
O zaman şimdi ben biraz şüphelendim. Herşey bir oyun olabilir. Saf-temiz olan biziz :)
belki de en başta bu bir oyundu ama yavaş yavaş kurre de hoşlanmaya başladı semihten.
AaaaaaaaYorumları okuyorum mert demiş ki eğer ben seçilirsem yarışmaya.yarışmada kızlarla yakınlaşmak zorunda kalabilirim yanlış anlama demiş kurre ye.
Mert kim yahu , sevgilisi miAaaaaaaa
onu semıh dedı sankıMert kim yahu , sevgilisi mi
Evet öyleymiş canım.hatta nişanlısıymış.sabah programinda söylediler.ben pek inanmadım yalnız.sevgilisi olabilir ama nişanlısı değildir.Mert kim yahu , sevgilisi mi
Arda gitti ve yine biz kazandık !Kim gitti kızlaarr?? Dısardayım
tv den izlİYorum şimdi. ARDA GİTTİKim gitti kızlaarr?? Dısardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?