Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
ay akşam izleyemicemm tekrarı olur mu acaba gece? Kurre zaten biteceğinden şey de emin oldu aileler mektup gönderdi ya çocuk göndermedi.o zamandan sonra daha da yakınlaştı semihle.

akşam 6-7 gibi çıkıyo ya izlersem ordan izlerim ben
kesin verirler zaten o kısımları

kurre diye bir ism yok..acaba lakap mı..tülayı anladımda..kurre Tülay çok komik oluyor isim..bu nasıl isim anlayamadım..

arapçaymış galiba
göz nuru ya da nur gözlü gibi birşey demekmiş

kurretu'l-ayn şeklindeymiş asıl yazılışı

Arda herkese giderken mektup yazmış sanırım ouff en çok onu merak ediyorum yaa kime ne dedi yine

Kurre Semih'in kuklası gibi oldu ya.
Çocuk gibi temiz kalmış kalmış ama boyle bir ortamda bu yüzden bağımlı bir kişilik gostermek durumunda kaldı bence. Psikolojik tahlil yaptım.

Kurre Semih'in kuklası gibi oldu ya.
Çocuk gibi temiz kalmış kalmış ama boyle bir ortamda bu yüzden bağımlı bir kişilik gostermek durumunda kaldı bence. Psikolojik tahlil yaptım.

Yorumları okuyorum mert demiş ki eğer ben seçilirsem yarışmaya.yarışmada kızlarla yakınlaşmak zorunda kalabilirim yanlış anlama demiş kurre ye.

Yorumları okuyorum mert demiş ki eğer ben seçilirsem yarışmaya.yarışmada kızlarla yakınlaşmak zorunda kalabilirim yanlış anlama demiş kurre ye.

kurre de o yüzden semihle böyle yakınlaştı baştan beri galiba inat olsun diye
ama ben gerçekten hoşlandığını düşünüyorum şu anda
semihe baya karşılık veriyo artık baya ilerlettiler durumu
mertte aradan çıktı ya şimdi iyice rahatlar o

Son düzenleme:
O zaman şimdi ben biraz şüphelendim. Herşey bir oyun olabilir. Saf-temiz olan biziz :)

belki de en başta bu bir oyundu ama yavaş yavaş kurre de hoşlanmaya başladı semihten.

belki de en başta bu bir oyundu ama yavaş yavaş kurre de hoşlanmaya başladı semihten.

bence de hoşlanıyo
çok belli yani

ilk günden değil de semihin tutulduğunu öğrendikten sonra böyle davransa rol yapıyo derdim ama ilk eleme 3 hafta kaldıktan sonra oldu
ve bu ikisi hep çok yakındı ilk haftalarda da
sadece kurre arada göstermelik olarak bunu yanlış anlayıp üzülecek kişiler olabilir diyodu
ama semihin dibinden de ayrılmıyodu

yalnız yarışmacıların hepsi bi tuhaf
kendilerine bakmadan kurre ve semihi eleştiriyolar
sürekli canlı yayını izleyenlerin yorumlarını okudum da şok oldum

mesela serkan karısını bırakıp gelmesi yetmezmiş gibi alyansını da mektup gelene kadar takmamış

ve gamze her erkek arkadaşını aldattığını ve gece gizlice inciye serkandan hoslandıgını söylemiş
ta ki serkanın karısından mektup gelene kadar
tezcanın inciyle durumu malum ve orda inciye sevgilisi olan bi kızla birlikte olduğunu da anlatmış yeni duydum
tuncay kız arkadaşını hamile bırakıp gelmiş
gamze zaten semihle kurretülaynın arasındaki fiziksel temasın çok daha fazlasını tezcan ve tuncayla yaşıyo

"Melan2010, post: 38027652, member: 207742"]kurre diye bir ism yok..acaba lakap mı..tülayı anladımda..kurre Tülay çok komik oluyor isim..bu nasıl isim anlayamadım..[/QUOTE]
Kurretu'l -ayn, göz nuru demek canım.ayrıca çok güzel bir kadının da adıymış.bu kadın çok önemli işler yapmış.işkence y le öldürülmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…