- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.481
Bana iki mesajla cevap yazmışsın ya, ilk mesajda şasırdım yazdıklarına, yanlış anladım.ikinci mesaj daha yazmışsın ya yanlış anlamayayım diye.iyi oldu dedim yani.az kalsın (2.msjı yazmasaydın) yanlıs anlıcaktım yazdıklarını dedim canım.nasıl yani kuzum anlamadım
öf ne saçma reyting için
türkan yemek yansa ağlıyo
Gamze ile ilgili söylediklerine nasıl güleceğimi şaşırdım.insan biraz kendine dikkat eder, konuşmalarına dikkat eder.bu ne yaaaKızlar dün Türkan tavrını koydu ya hani gemileri yakıyo Serkan lara yanaşıyo sonra hemen yumuşuyo. Hemen Serkan a gitmemeliydi bence. Gamzeyi de evlatlarından biri gibi görüp benzetme yapması çok saçma neden yazdın diye sorarlar o zaman adama böyle çok oy kaybeder. Dik duruşu olsa birinci olabilecek bi tip oysaki
inci daha öncede sildim semih diye biri yok diyordu :)Türkan atarlandı atarlandı, Semihe ben tek tabancayım ,sen kimsin, sen reismisin seni kim seçti dedi dedi. Kurretulaynı azarladı azarladı Ondan sonrada herkeze muck muckk anlayamadım vallahi. İnci ben semihi seviyorum o aslında iyi bir insan dedi .Dün yine bir sürü şeyler saydı..
Türkanın yaptıkları komedii.kurrenin her şeyi semihe söylemesini yanlış bulmuyorum.çünkükalabalık bir ortamda yaşıyorlar.herkes birbiriyle didişiyor. O nun da güvendiği bir tek o var.onun yerine koyun kendinizi.ben olsam ben de eşime veya sevgilime sürekli söylenirdim.selam arkadaşlar.bayadır buraya da yazamadım.takip edemedim konuşulanları.oyumu emrah a vermiştim ama özette gördüm seçilmemiş.bakalım hangi grubu seçecekler.
kurretülayn a gıcık olmaya başladım.çocuk gibi ne olsa semih e şikayet ediyor semih sanki babası onun.şımarıklıkları sıktı beni artık.Türkan a dün baya bir kükredi Semih e karşı çıktı.Madem tavır aldın biraz sürdür dimi ama kadın hemen yumuşuyor bir garip huyu var.Gamzenin arkasından da ne ağladı öyle ya gören de biri öldü zannedecek yani.Madem bu kadar çok seviyordun niye fazla vakit geçirmedin o zaman.
Türkanın yaptıkları komedii.kurrenin her şeyi semihe söylemesini yanlış bulmuyorum.çünkükalabalık bir ortamda yaşıyorlar.herkes birbiriyle didişiyor. O nun da güvendiği bir tek o var.onun yerine koyun kendinizi.ben olsam ben de eşime veya sevgilime sürekli söylenirdim.
Semih bana da tanıdık geliyor ama nereden çıkartamadım bir türlü... Yazıda da bunu ima etmiş ama yazmamış, yazaydı iyiydiBu yazıyı okuyup lütfen daha öncanceden nereden tanıyoruz bu uyuz Semihi bir düşünün lütfen.. yorumda bulunun.. Ve bu yazıyı okuyunca gerçekten bu tür yarışmaların danışıklı dövüş olduğuna inanıyorum.. http://blog.radikal.com.tr/medya-te...k-gunu-zaten-birinci-olanlarin-hikayesi-84320
Bu yazıyı okuyup lütfen daha öncanceden nereden tanıyoruz bu uyuz Semihi bir düşünün lütfen.. yorumda bulunun.. Ve bu yazıyı okuyunca gerçekten bu tür yarışmaların danışıklı dövüş olduğuna inanıyorum.. http://blog.radikal.com.tr/medya-te...k-gunu-zaten-birinci-olanlarin-hikayesi-84320
Nerdeymiş semih daha önce merak ettim
bende altar cıyım özü sözü bir efendiben dün semihe sinir oldum
zaten kurreyi hiç sevmiyorum, onu korumak için herşeyi yaptı
şimdi de birleşme olmayacak diyor
resmen insanları kullandı bence o yarışmada tek doğru isim şuan için Altar..
kurre ekleme yapıyor bende gördüm gözleri hemen yerinden fırlıyo anlatırken. Türkan da boşuna bağırmıyo ona ikidir. Semih'te bir şey diyemiyo Türkan bağırınca kurre ye.Semih i noyan la kıskandırmasına koptum. Buraya kurre için bi ton şey yazdım daha da yazmayım samimi bulmuyorum kısacaben yanlış buluyorum yani her şey de anlatılmamalı.bana göre kurre biraz da abartarak anlatıyor hiç hoşuma gitmiyor tavırları.semih e anlatıyor ki hemen semih gitsin haksız da olsa kurreyi savunsun alışmış bu duruma Semih i kullanıyor bence.
erol Evgn in klibinde oynamış buraya linki atmıştımokudum yazılanları bir haklılık payı var ama semih daha önce başka projede de mi vardı? zaten bir ajansa kayıtlı ama.
bende altar cıyım özü sözü bir efendi
kurre ekleme yapıyor bende gördüm gözleri hemen yerinden fırlıyo anlatırken. Türkan da boşuna bağırmıyo ona ikidir. Semih'te bir şey diyemiyo Türkan bağırınca kurre ye.Semih i noyan la kıskandırmasına koptum. Buraya kurre için bi ton şey yazdım daha da yazmayım samimi bulmuyorum kısaca
erol Evgn in klibinde oynamış buraya linki atmıştım
O yazıyı okudum da, şöyle düşündüm:Semih'in fanatik hayranları Acun'u da tehdit etsinler bakalım sıkıyorsa. Tam tersini yapar benim tanıdığım Acun Ilıcalı,Bu yazıyı okuyup lütfen daha öncanceden nereden tanıyoruz bu uyuz Semihi bir düşünün lütfen.. yorumda bulunun.. Ve bu yazıyı okuyunca gerçekten bu tür yarışmaların danışıklı dövüş olduğuna inanıyorum.. http://blog.radikal.com.tr/medya-te...k-gunu-zaten-birinci-olanlarin-hikayesi-84320
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?