- 6 Mayıs 2013
- 940
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.521
ya neden hep erkek giriyo neden bayan girmiyo sinir oluyorum yaniaynı canm galiba bir bilgim yok. dün 17 yazıyordu ama yeni bölüm 18 de başlamıştı. tadı tuzu klmadı bence heleki yeni gelenler çok sıkıcı. mesela abidin geldiğinde böyle miydik =)
aynı canm galiba bir bilgim yok. dün 17 yazıyordu ama yeni bölüm 18 de başlamıştı. tadı tuzu klmadı bence heleki yeni gelenler çok sıkıcı. mesela abidin geldiğinde böyle miydik =)
canm sen dedin diye ben tartışıyorlar zannettm. şu an semi,h kurre yok zaten kamerada. aa ücretli değil mi hala ütopya. hala amera seçebiliyorum çünküüsemihle kurre tartışmadı aslında hararetli konuşuyolar noyan hakkında ondan tartışıyo gibi durmuşlardır. semihler hayrettini, serkanlar noyanı yazmışlar. üzerine tartışmalar oluyor işte
yok canım ya aynı saçma salak şeyler. dedikodu bilmem nedün ben izleyemedim canım bir gelişme oldu mu önemli bir şey
yok tatlım yazı dili işte :) bende açtım yayın kesik olunca heralde ücretliye döndü dedim meğer oylama yapılıyomuş. bence istedikleri kadar tutmayınca ücretli yayından vazgeçtilercanm sen dedin diye ben tartışıyorlar zannettm. şu an semi,h kurre yok zaten kamerada. aa ücretli değil mi hala ütopya. hala amera seçebiliyorum çünküü
yok canım ya aynı saçma salak şeyler. dedikodu bilmem ne
oylamadan önce herkes birbirine yeşil ışık yaktı hem gruplar hem yeniler çok şaşırdımnoyan ben sizinleym diyordu 2 gün önce semihlere. karşı tarafın huzuru yokki ben orada napim diyordu. özlem de bi altara bak bi noyana diyo. noyan iyi konuşuyormuş. altar fişini çekerim diye konuşuyormuş. bence bi noyan altar gibi olamaz. noyan iyi falan konuşmuyor her cümle sonunda anladın mı tamam mı diyor gamze gibi.altar gayet düzgün konuşuyor
abidin de diyo ki geçen gün; şu semih i tuanlar gelsn 1 hafta yaşasın onunla.ya şu semihin saçma salak dedikodularına arkadan kuyu kazmalarına strateji diye kimse ses çıkarmıyoya çıldırıyorum. dedikodu yapmak oyun yapmak nezamandan beri strateji oldu ya. şaka gibi adam hiç normal hayatını yaşayamıyo düşünmek dedikodu yapmaktan. normal hayatında kimse sevmiyodur bu adamı kimse böyle bir arkadaaş istemez dayanamaz
hepsi semihin oyununa geldiler umarım noyanda kanmaz. Semih okadar konuşuyoki birşeye taktımı hedefe kilitleniyo başka iş güçte yapmıyo zaten insanı bezdirip yaptırıyo dediğini. bide geçen diyoki ben iş güç yapmam buranın beyniyim strateji yaparım benim görevim bu. bu ne yaabidin de diyo ki geçen gün; şu semih i tuanlar gelsn 1 hafta yaşasın onunla.
ya açıkcası özlem yürüyüş yoluna herkesi çekip konuşunca dedikodu oluyorda semih konuşunca strateji oluyor. türkan ın dediği gibi benimde başım ağrıyor artık o kamerayı kapatıyorum hep aynı şeyler. tuncayları açıyorum kameradan. çok sıkıcı ya yalan aşk var ya da dedikodu var semihlerin restorantta.şimdi denoyan la konuşuyo altta alttan gazı veriyo. noyan da hayırlısı dedikestirip attı ahahah
sanırım pazar gününe kadar halk oylaması yapılıcakoylama berabere kaldı o zaman şimdi ne olacak?
ben başlarda semih lerin grubunu tutuyordum açıkcası aa artık grubunu falan izleyesim kalmadı. türkan çıkıştı ya canım izlemedin mi? çıkıştı da yumuşadı işte semih sarılınca bilmem ne.hepsi semihin oyununa geldiler umarım noyanda kanmaz. Semih okadar konuşuyoki birşeye taktımı hedefe kilitleniyo başka iş güçte yapmıyo zaten insanı bezdirip yaptırıyo dediğini. bide geçen diyoki ben iş güç yapmam buranın beyniyim strateji yaparım benim görevim bu. bu ne yasen kimsin nesinde orada yaşayan insanlar üzerinden strateji adı altında dedikodu yapıyosun bide bunu görev edinmişsin. kimsede bu laftan sonra hadi ordan semih demiyo yüceltiyolar. ben orda olsam şu semihin hakkından gelirdim bazen diyorum bari misafir olarak gidiyim şu semihe içimi dökeyim diyede eşim izin vermiyo
türkan çıkıştı izledim hoşumada gitti hele şükür dedim ki anında dönüş yaptı türkanda ayrı bişey çok dedikodu yapıyo ama gülesim geliyo o dedikodu yaparken neden bilmiyorum : D semihinki kadar sinsi gelmiyo bana.ben başlarda semih lerin grubunu tutuyordum açıkcası aa artık grubunu falan izleyesim kalmadı. türkan çıkıştı ya canım izlemedin mi? çıkıştı da yumuşadı işte semih sarılınca bilmem ne.
misafirde gitsen açıkca konuşamazsın yasak canm
türkan çıkıştı izledim hoşumada gitti hele şükür dedim ki anında dönüş yaptı türkanda ayrı bişey çok dedikodu yapıyo ama gülesim geliyo o dedikodu yaparken neden bilmiyorum : D semihinki kadar sinsi gelmiyo bana.
hayatiyasa senemtolga alıntı yapamadım işyerindeym pc çok yavaş
bende türkan ın kavgalarına bayılıyorum sen kimsin sen kimsin diyor ya koptum yaa ağzına geleni söyledi valla helal olsun. arkasında dursaydı iyiydi. ama o tek takılabilir. semih yine yan çizdi kasayı almak istiyor türkan dan türkan da dedi ki olaylar duruldu şimdi kasayı mı almak istiyorsun. benden almak istiyorsan muratta olur kasa.e semih in de başk yapabileceği bir iş yok kasa işte ondan istiyo. kurreye gizli gizli hediye almak içinde olabilir. türkan di,yo gel benden para iste veririm diyor. semih hala kasayı istiyor. semih sönüyo yavaş yavaş bununda farknda o yüğzden kasayı almak istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?