- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.501
bende şöyle düşündüm. o yarışmalar ilklerdi onlar eskide kaldı yani. zaten semih in eskisi kadar fanları falanda yok. semih in 1. olacağını zannetmiyorum ben.çünkü bu konunun semih le alakası yokta, Acun bu kadar kurmacayı bi arada yapmaz herhalde diye düşünüyorum.çünkü böyle bir yarışma ilk değil.O yazıyı okudum da, şöyle düşündüm:Semih'in fanatik hayranları Acun'u da tehdit etsinler bakalım sıkıyorsa. Tam tersini yapar benim tanıdığım Acun Ilıcalı,
yani o çocuk birinci olacağı varsa da birinci olamaz.
cicim sanada mutlu yıllaaaarMutlu yıllar dilerimmmmmm
Semihi sevmeme rağmen bu kadar gerginlik görmek istemiyorum.türkanın inciye seni koruyacam falan demesi artık türkanla ilgili benim açımdan son nokta oldu.yuh!! Dedim.bu ve benzeri sebeplerden gıcık oldum.kızlar yayın neden yok ben giremiyorum. babamın telefondan da olmadı niye ki?
dünde vermediler ütopyayı. bugün 17 de. birikti diye herhalde. kızlar bizde artık topiğe eskisi gibi girmiyoruz bi soğuduk mu ne =)
Türkan ın onu demesî saçmaSemihi sevmeme rağmen bu kadar gerginlik görmek istemiyorum.türkanın inciye seni koruyacam falan demesi artık türkanla ilgili benim açımdan son nokta oldu.yuh!! Dedim.bu ve benzeri sebeplerden gıcık oldum.
Evet yaaaa.zaten pek sevmiyordum.iyice gözümden düştü.bir büyük olarak s a ygınlığı kalmadi.Türkan ın onu demesî saçma
evetEvet yaaaa.zaten pek sevmiyordum.iyice gözümden düştü.bir büyük olarak s a ygınlığı kalmadi.
Ben izlemedim canım.noldu anlatsana?hani kızlar yoksunuz bugün tatil moduna girip gezmelerde misiniz bugünkü yayın çok uzundu özeti resmen 2 bölümdü. tabiki özeti izlemedm
murat ın tencereyi atmasını hiç beklemezdim.yani tepki verebiliyormuş ahaha
tuncay dediki şakasına her yalan söylemene bu tencereyi bükücem. türkan da diyo ki işte tek takılcam ben vs. neyse bu da büktü büktü bir şeyler daha söyledi şakalaştılar. üstünden geçti sonra inci tencere nerde dedi. murat ta burda dedi aldı attı incilerin cafeye tuncay büktü böyle oldu tencere diye. inci hemen tuncayı çağırdı. sonra hep beraber konuştular. serkan tuncay haksız gibi bir şey dedi. tuncay da ben öyle rahatlıyorum dedi. muratta rahatlıyorsan ben sana 5 tencere alayım bük dedi vs vs. kavga çıkmadı ama.Ben izlemedim canım.noldu anlatsana?
bir şey anlamadm canm kim kime ne dedi. açtım bende şimdi canlıyı. semih le kurre neden tarışıyoşimdi canı yayını izliyorumda noyan ben karşı gruptayım dedi semihe kurreye tartıştılar. noyan ben semihin yanında olduğum için oy almak istemiyorum noyan gibi kalıp noyan gibi gitmek istiyorum dedi. helal olsun noyana
ikiside mi kalacak o zaman?yayın yokt demek oylama var diye kestiler5 noyan 5 hayrettin çıkmış oylamada
benim gözlemlediğim hafta sonuna doğru perşembe ve cuma falan son ana kadar veriyorlar birikmesin diye. pazartesi ve salı da 1,5 gün gün gösteriyo çünkü cumartesi ve pazarlarda ekleniyo haliyle. yine birikmesin diye yılbaşı vermediklerini dün verdiler.selam kızlar dün tvde 1 gün önceyi verdi acaba öylemi olucak artık? bence mantıklı cünkü 3 gün geriden geliyodu yayın netten takip edince insanın izleyesi gelmiyodu
benim gözlemlediğim hafta sonuna doğru perşembe ve cuma falan son ana kadar veriyorlar birikmesin diye. pazartesi ve salı da 1,5 gün gün gösteriyo çünkü cumartesi ve pazarlarda ekleniyo haliyle. yine birikmesin diye yılbaşı vermediklerini dün verdiler.
aynı canm galiba bir bilgim yok. dün 17 yazıyordu ama yeni bölüm 18 de başlamıştı. tadı tuzu klmadı bence heleki yeni gelenler çok sıkıcı. mesela abidin geldiğinde böyle miydik =)bugün saat kaçta ki ütopya?
bir şey anlamadm canm kim kime ne dedi. açtım bende şimdi canlıyı. semih le kurre neden tarışıyo
valla bilmiyorumki ikiside kalmaz sanırım halk oylamasına kalıcak yineikiside mi kalacak o zaman?yayın yokt demek oylama var diye kestiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?