- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.541
Offf neler olmuş!!
semih strateji konusunda türkanın eline su dökemez. yalandan bağırmalar, yalandan ağlamalar, yalandan seni koruyacamlar, yalandan ayım güneşimsinler....bozuk Türkçesiyle komik oluyor.tuncayın tencere değil kapıları kırması lazım
Ne kadar yavan laflarrr.gamze bile inanmadığı için kadına yeterli tepkiyi veremedi, geçiştirdi.bizi aptal sanıyorlar galiba.yo yo galiba degil.bizi kesin aptal sanıyor, sanıyorlar!ay güldürdün beni Türkan ın benzetlemeleri çok komik ayım güneşim ay parçam
Ne kadar yavan laflarrr.gamze bile inanmadığı için kadına yeterli tepkiyi veremedi, geçiştirdi.bizi aptal sanıyorlar galiba.yo yo galiba degil.bizi kesin aptal sanıyor, sanıyorlar!
Ayyyy bana türkan demeeeeeTürkan daha Noyan la diğerinin adını unuttum ikisi yeni geldi ya sizi seviyorum diyor.ya dur daha yeni geldiler sevdim de bari
Ayyyy bana türkan demeeeee
İncinin yaptıklarından dolayı üzülmüştüm başta.ama şimdi
İıııyyyyAynen ya.Şu aralar çok itici geliyor Türkan
İıııyyyy
Semih en son hayrettinle an l aşmış gözüküyordu.valla ben ikisini de çok yetersiz buldumm.hele noyan 21 y aşında.küçük bence o yarışma için.o kurtlar sofrasına göre değil.Oylamayı biz yapacakmışız bu arada Noyan la hayrettin için.kimi seçsem bilemedim ikisini de izleme fırsatım olmadı.
parayı ödememişler türkanlar paranın geri kalanını sanırım. reyting için işte iş olsun diye topladı adam=)şu an tv de izliyorum da haciz yaptılar onu anlamadım niye ki türkanların kafeyi aldı götürdü adam.
gelen ziyaretçiler ne dedi canm anlamadım. türkan ın gıkı çıkmadı haklısın. ama inci mi ne birisi dedi ya türkan imalı bir şekilde orda dedi ondan murat abi böyle fırlattı dedi. ben o imayı göremedm açıkcası.Valla şu tencere olayından sonra bittim artık ..adamlar nasıl çarpıtıp ne hale soktular..türkanında gıkı çıkmadı ..hani o varken gitmiycekt Tuncay sattı orada iki dakkada çocuğu..
Gelen ziyaretçilerin bukadar katı olmasınıda doğru bulmuyorum açıkçası
20 saat mi ne havaalında muhabbet etmişler canm ordan tanıyo noyan ı.hayrettin le de görüşmüş acun medya daTürkan daha Noyan la diğerinin adını unuttum ikisi yeni geldi ya sizi seviyorum diyor.ya dur daha yeni geldiler sevdim de bari
20 saat mi ne havaalında muhabbet etmişler canm ordan tanıyo noyan ı.hayrettin le de görüşmüş acun medya da
bende yeni gelenleri sevmedm diyorum ya abidin geldi diye bi hareket vardı ama bunlar çok pasif. noyan ı bence altar a denk gelir diye koymuşlar. gelemez. hayrettin i de çözemedm bende arada kaldım =)Semih en son hayrettinle an l aşmış gözüküyordu.valla ben ikisini de çok yetersiz buldumm.hele noyan 21 y aşında.küçük bence o yarışma için.o kurtlar sofrasına göre değil.
bilmiyorum canm öyle mi davrandı. benm izlediklerimde söyledi açıkça. ben seni çok sevmiştim zaten falan diyordu türkan hayrettin eee madem niye ilk defa görmüş gibi davranıyor ilk başta hayret yani.
bilmiyorum canm öyle mi davrandı. benm izlediklerimde söyledi açıkça. ben seni çok sevmiştim zaten falan diyordu türkan hayrettin e
inci neden açım açım kahvaltı yapmadım diyor. paraları mı yok. yoksa siparişin gelmesini mi bekliyorlar
anlamadm valla.geç kalmış değildir çünkü oylama yapıldı süslenmiş yine aman neyse boşver inci yi=)bilmiyorum canım oları izlemedim.ben hani ilk karşılama anı var ya o andan bahsettim.sonrasında tanıdığını söylediğini bilmiyordum.
acaba o mu geç kalktı ben de izlemedim.
anlamadm valla.geç kalmış değildir çünkü oylama yapıldı süslenmiş yine aman neyse boşver inci yi=)
kız sen tv de nasıl izliyorsun anlamadm tatil misin bugün ahahha ne iş yapıyordun sen
Ay evettt yaaabende yeni gelenleri sevmedm diyorum ya abidin geldi diye bi hareket vardı ama bunlar çok pasif. noyan ı bence altar a denk gelir diye koymuşlar. gelemez. hayrettin i de çözemedm bende arada kaldım =)
Boşver inciyi lafına çooook güldümanlamadm valla.geç kalmış değildir çünkü oylama yapıldı süslenmiş yine aman neyse boşver inci yi=)
kız sen tv de nasıl izliyorsun anlamadm tatil misin bugün ahahha ne iş yapıyordun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?