Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Çok farkında değilim ben yaa.inciyle sarmaş dolaşlar hep.pek sanmıyorum.
Yani bende bir şey görmedim ama öyle gibi geldi nedense. Bir de dün gece Tezcan dışarı çıktı canı sıkkındı. İnci önce Gamze'yi yolladı oraya sonra kendi geldi neyin var falan dedi. Söyleyemem dedi Tezcan. İnci bütün geece ısrar etti ama söylemedi. Hatta ısrardan nefret ederim ısrar etmemeyi öğren gibi bir şeyler dedi.
Hani kimseye anlatamayacağı bir derdi var Tezcan'ın. Ne olabilir ki?

Semihin ona posta koyması gruruna dokunmuştur belki

şşookk oldum tuncay a şu an.

bu arada evet serkan alyans takmıyordu.sonra karısından mektup geldi tabi amerikalı olduğu için karısı türkçe bilmiyormuş.mektupta şey yazıyordu alyansını takmıyorsun umarım ordakilere evli olduğunu söylemissindir.türkçe bilmediğim için hareketlerinden ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyorum falan demişti.cok kırıldım falan yazmıştı.

gamze yi çözemedim bir türlü bir tezcanla yakınlaştı bir tuncayla simdide serkanla.

Kızlar akşam izleyemedim kaçırdığım bir detay oldu mu??
Yalnız sanki dışarda hiç kız ve erkek kalmamış gibi herkes birbirine aşık olma olayında. özellikle inci ve tezcan çok sinir bozucu.tezcan inciye benden büyüksün sana kuzenimi ayarlıyım diyor.simdi de yanından ayrılmıyor.kucakta taşımalar falan.

Ben de izleyemedim yaaa.kızlardan da ses çıkmadı bu saate kadar.ordakiler, toplumun önünde bu şekilde davranmamaları gerektiğini bilmiyorlar galiba.ayrıca çocuklara da kötü örnek oluyorlar.

Ben de izleyemedim yaaa.kızlardan da ses çıkmadı bu saate kadar.ordakiler, toplumun önünde bu şekilde davranmamaları gerektiğini bilmiyorlar galiba.ayrıca çocuklara da kötü örnek oluyorlar.

evet öyle ama en masumanesi semih ve kurretülayn bence.

resmen evli olduğunu saklamak istemiş bence
karısı çok haklı üzülmüştür yani
gamzeyi hiç sevmedim
ben hoşlanmıyorum öyle herkesle içli dışlı olan tiplerden

gamzeyi hiç sevmedim
Ben de önceden seviyordum.sonra kıyafetinde bir şeylerin eksik olduğunu görünce (hani oynuyorlardı ya inciyle, tuncay çalıyordu) o zaman fark ettim.sinir oldum gamzeye.

Bence de canımmm
gamzeyi hiç sevmedim

gamze çok garip evet önce tezcanla yakınlaştı sonra tuncay sonra serkan simdi yine tuncay.
Ben de önceden seviyordum.sonra kıyafetinde bir şeylerin eksik olduğunu görünce (hani oynuyorlardı ya inciyle, tuncay çalıyordu) o zaman fark ettim.sinir oldum gamzeye.

ne eksikti kız çatlatma insanı

ben kıyafet olayını bilmiyorum kaçırmışım oraları
ama artık iyice gözüme battı onun hareketleri sürekli herkesle samimi olmaya çalışıyo

bu arada tuncay ve gamze sabaha karşı öpüştü diyolar
doğru mu acaba
izleyen var mı

Ne zaman aaaaa

öyle diyenler var görenler olmuş ki yazmışlar heralde
yoksa nerden çıkacak ki böyle bişey
videoyu kaldırmışlar sonra galiba
eğer doğruysa o kadar kameranın önünde nasıl öpüşmüşler anlamadım
bi de tuncay sevgilisini hamile bırakıp gelmiş ütopyaya
kız duyarsa kahrolur artık

Yok artık bunlar gerçek mi ya

Aaaaaaa!!! Yok artık!!

valla bilmiyorum kızlar
ama gerçekse de göremeyiz zaten canlı izleyenler görmüştür sadece
sadece 5 gibi filan olmuş diyolardı galiba

Hani üst içimize giyeriz

aaa yok artık giymemiş mi hiç dikkat etmedim.

gören olmuşşsa öpüsmüslerdir. yok artık daha düne kadar tuncay aglıyordu sevgilisi için.

aaa yok artık giymemiş mi hiç dikkat etmedim.

gören olmuşşsa öpüsmüslerdir. yok artık daha düne kadar tuncay aglıyordu sevgilisi için.

bunların aşkları bu kadar işte
bi de kız bunları yakınlaşırken gördüyse halini düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…