- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.581
noyan zaten girmeden önce semihlere yakınlığını belirttiğini konseyde söyledi öncesinde serkanla tuncaya da söylemiş şimdi fikrim değişti sizden soğudum dedi semihte uyanıklık yaptı yine noyan orda bi grup seçmek zorunda bırakıldı serkanların grubu seçti
noyan her cümlenin sonuna tamam mı anladın mı diyor bu bana itici gelmişti. bir de konuşurken sallanıyo sanki içmişte gelmiş gibi. ama dün türkan a nasıl cevaplar verdi. e çocuk haklı. sözleşmeli işçi mi alıyorsun a koptum. ama hayrettine de üzüldüm şimdi boynu bükük kaldı. tuncayların takımı sevmiyorum eski olaylardan dolayı. ayrıca noyan içinde olmadığı bir oyunda olduğu da doğru. kim isterki piyon olmayı. destekleyenler kendilerini bi yerine koysun bence. semih te iyi bozuldu.Ben Noyanı beğendim doğrusu.Ütopyaya girmeden önce daha farklı biri düşünmüştüm ama gayet dolu ve aklı başında geldi. bu arada nasıl oy kullanılıyor bilen varmı ütopya sitesinde bişey bulamadım
katılıyorum çoğu düşüncene reyting yüzünden sürekli değişikliğe gidiliyor bu da yarışmanın güvenirliğini düşürüyor yarışmayı baya yakondan takip ediyorsun :)
türkanın sürekli herkese senin adını yazdırmayacağım dediğini farkettin mi?
özlemi sevmeyipte türkanı sevenler acaba türkanın ne kadar çok yalan söylediğini sürekli insanlar yüzüne karşı çok güzel şeyler söylediğini ama arkasından çok ağır konuştuğunu farketmiyorlar mı sence?
altarla semihi aynı anda sevenler nasıl başarıyorlar sence bunu? çünkü semih altara sahibiymiş gibi davranıyor
bu konulardaki düşünceni de merak ettim açıkçasısimon
Aylık paket mi aldınız?oylama başlamış tabiki noyana oy verdim. Utopyayı açayım dedim netten yine semih dedikodu yapıyodu pardon strateji(!). her açtığımda böyle bu çocuk yüreği tükenir insanın yazık. devamlı kısık sesle birilerine bişeyler söylüyo nasıl bu çocuğu destekliyolar aklım almıyo
yoo pasaport üyesiyim hala canlı olarak izleyebiliyorum paralı yayına geçicek sanıyodum daha geçmedi herhaldeAylık paket mi aldınız?
aynen canım ne zaman açsam kurre cafede semih le kikirdiyo. bi kahvaltıyı ya hazırlıyo ya hazırlamıyo. kurre nin yüzünü sitede bi sen bi de ben gördük sanırım. şapırdatmaları falan da demştin
evet bende denk gelmiyorm çok izlemiyorum. aslında bu hafta baya izledim ama semihlerin cafeyi açmıyordum.bende hayriye vermek istiyorum hala kararsızm ya hiç kullanmıcam ya da hayriye. hayriyede güven olmuyorkurre yemek yemesin gözler önünde ya ama bu aralar pek denk gelmiyorum yemek yerlerken. bu arada oyumu hayriye vermeyi düşünüyorum.Noyan oynuyor gibi geldi.Bir de ben sevemedim nedense.Giyim tarzını da beğenmedim.Kazak pantolon mont küçücük gelmiş üstüne
evet bende denk gelmiyorm çok izlemiyorum. aslında bu hafta baya izledim ama semihlerin cafeyi açmıyordum.bende hayriye vermek istiyorum hala kararsızm ya hiç kullanmıcam ya da hayriye. hayriyede güven olmuyor
ben hayriye verdim hayirlisi..Noyan cok bos biri bence bilemedm
yok bence semih taraftarı çoktur hayri kalır. ama acun medya reyting için noyan ı bırakabilir. anti semihçilerde çoğalmış ütopya sitesinde gördüm baya noyancıda varben kullandım canım az önce oyumu hayri ye verdim gitti.ama sanki noyan kalacak gibi geliyor.
yok bence semih taraftarı çoktur hayri kalır. ama acun medya reyting için noyan ı bırakabilir. anti semihçilerde çoğalmış ütopya sitesinde gördüm baya noyancıda var
Semih ococugun elemesını sağladı ya ordan ve ılk yatak mevzusundan kıl olmuştum ona..
Ama zamanla sempatı duymadım degıl..semıh olmasa oranın rengı olmaz..fakat çok zeki ve hesabını yapıp gelmiş biri..
Kurre ıle de yalandan yakınlasıyor bence..o kızda ne bulur ki bi insan..
Neyse velhasıl kelam semıhı tutar oldum bende sanki..dıgerleri pasıf oldugundan
Hoşgeldiiiinnn aramızaaaaBen bu Türkana takık ve gıcığımm yaaaaAz önce konuşmalarını dinledim yine sinir oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?