Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Aynene bencede semih zorla kızın kafasına soktu kendını:)

Semıh bi şekilde orda farklı olmaya çalışıyor..belkıde bu onun gerçekten karakteri bilemem ama en sıvrı o,en dalgacı o,en serseri o,en aşık o ama kulturlude çocuk boş biri degıl..
Tam bir yarışmacı aslında..

Ben bu Türkana takık ve gıcığımm yaaaa Az önce konuşmalarını dinledim yine sinir oldumm
Turkan ıkılı oynuyor..hatta oynamıyor belliki normal hayatında da ınsanları bırbırıne dusuruyor..fışeklıyor..bazende ona ayrı,buna ayrı konuşuyor..

Sanırım bir çok en i kendisinde barındırınca izleyen herkes kendinden bir parça buldu.O yüzden de sevdiler Semih i

Sanırım bir çok en i kendisinde barındırınca izleyen herkes kendinden bir parça buldu.O yüzden de sevdiler Semih i
Dıgerleri silik tip olduğundan..
Semıhın karsısında kendısı gıbı guclu bırı yok şuan..lider ruhlu..
Belkı onu tokatlayan çocuk olabılırdı..
Zaten onuda tuzagına dusurdu:)
Ben o cocugu tutuyordum..sımdı olduk semıhcı..bende donekmişim meğer hahahahah:)

Ben tuzağına düşurdüğünü düşünmüyorum.semih o adama göre daha sakin.diğeri sinirlerine hakim olamayan biri.ve buna yenik düştü.yani kendi hatası elenen kişinin.semihi o tokat olayından sonra sevdim.çünkü öyle sakin sakin cevap veremediğim için öyle olanlara imrenirim.
olayın sonunda semih operasyon falan diyerek kendine mal etti ama bence kasıtlı yapmadı.

Aslında bende ızlerken senın gıbı dusunuyordum o an.cunku elenen çocuk daha fevri idi o an..ama sanırım oncesınde masada yemek yerkenki soylemlerınden dolayı kafayı semıhe takmış..orda da semıhın ustune gıdıyordu evet..

Ama gerçek su ki hareketlerıyle ıtıci olan semıh olduğundan sankı planlı yapmış gıbı dusunuldu..hele o omuzlarını sallayarak dayı dayı yürümesi yokmu..yani bi insan bu kadar iticiyken nasıl gozumde sevimli biri oldu sasıryorum kendıme..onceden o yuruyusune ıııyyk derken şimdi gülmekten ölüyorum.

aynen bir anda 5 kişi gelse harikaaa olurdu,taze kan gelirdi

türkanı hiçç anlamıyorum,hareketlerini şaşkınlıkla izliyoruz
aynen özlem sinsi,abidin de onun kız versiyonu...ilk başka inci meleğe filan çok sinir oluyordum,özleme niye taktı ki diye...canlı izlemiyordum,özlemin yaptıklarını da günlük programlarda göstermiyorlardı,hanım bir kadın olarak görmüştüm..ama şimdi acaba inci melek haklı mıydı diyorum

Ben bu Türkana takık ve gıcığımm yaaaa Az önce konuşmalarını dinledim yine sinir oldumm
aynen ben de,hareketleri çok tutarsız,egosu yüksek
bazıları niye semihi seviyorsunuz demiş.bence eğlenceli,renk katıyor,akıllı,grupların birleşmesini türkan bloke etti,kendi de bunu semihe söyledi ama semih onu satmadı karsı tarafa..herkes semihi kötüledi,semih evet ben istemiyorum dedi...türkan şöyle dedi semihe,gruplar birleşirse(oylar kişisel kararlar sonucu verileceği için) potaya 3-4 kişi girecek,ben potaya girmek istemiyorum diye söyledi..
zaten bunu garanti altına almak için inci ve serkana sizi asla yazmayacağım dedi...garip,nasıl bunun sözünü verebiliyor
bir de türkan kurreye cokkk kötü davranıyor.bana birisi o davranışlarda bulunsa yasına basına bakmaz,saldırırdım....sanki eski devirlerde yasıyorlar,türkan kötü kaynana ,kurre de kaynana altında ezilen zayıf gelin gibi
kimse böyle davranılmayı haketmiyor,hiçççç ama hiççç bu davranışı onaylamıyorum,hakettiğini bulsun diyorum

kimin kaldığı belli oldu mu kızlar ?
En son halk oylamasına sunuldu ama ben henüz bıse bılmıyorum..ıcımden bı ses noyan kalcak dıyor..semıhe dişli rakip olsun dıye..o cocuguda pek sevmedim ya neyse..yaşı 21 boyundan buyuk laf edıuor dıcem boyuda uzun çocuğun:)

Herkesin bir ta r zı var tabi.bir de halkın kendisini sevdiğini, desteklediğini anladı.dolayısıyla kendine güveni artmıştır.
O adamın da kend i ni o derece kaybetmesi ne itici.noluyooo derler adama

ya ben şiddetin her derecesine karsıyım,ben o sahneleri nefretle izledim
Rabbim şiddete meğilli insanları etrafımıza yaklaştırmasın,benim için en çirkin şeylerden biri

canlı yayından izleyenler öğrendi mi ki acaba ? evet bende semihe karşı noyanın kalmasını istiyorum ama bende hiç sevmem öyle argo tarz konuşan tipleri.

Herkesin bir ta r zı var tabi.bir de halkın kendisini sevdiğini, desteklediğini anladı.dolayısıyla kendine güveni artmıştır.
O adamın da kend i ni o derece kaybetmesi ne itici.noluyooo derler adama
Asıl abidine uzuldum ne umutlarla geldi kımbilir..kaldı saksı gibi kenarda:)

Asıl abidine uzuldum ne umutlarla geldi kımbilir..kaldı saksı gibi kenarda:)
Aynen yaaaa.noldu öyle onaaa.sevmeyenleri de artacak.kendi istemiş ama katılmayı.sabahki programda (tv8) söylemişlerdi.pişman olmuştur kesin.bir de semihe dışarda görüşüruz falan dedi açık açık.hiç hoş değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…