Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
hayrettin sanırım semihlerde.sanırım değil yüksek ihtimalle. onlarla yemek yedi onlarla takılıyo falan.bir de yanlış iğne sonucu heyecanlanınca kekeliyormuş. tanıtımında anlatıyordu

şimdi netten açtım ütopyayı bütün erkekler çalışıyo kazma kürek semih içerde laylaylom insan utanmazmı ya kimse demiyomu gel bi kürek at diye ben olsam kendi yaptığım hiçbiyerden geçirmem o semihi oh valla

Onun kolu rahatsızmış.açıklamişlardı geçenlerde.

kim yerki bunu : D kolu rahatsızlanmıştı gitti geldi kapıya bi asıldı kolu sağlam olan yapamaz onu yalandan kaytarsın işte kolu sakat diye hiçbi işmi yapamıyo yani. kolpacı semih : D
evet onu bende yazdım geçenlerde. kolum ağrıyor diye hastaneye gitti. döndüğünde kapıya asıldı kapıda kaç metre yani.bir tek ben mi gördüm dedim hatta

evet onu bende yazdım geçenlerde. kolum ağrıyor diye hastaneye gitti. döndüğünde kapıya asıldı kapıda kaç metre yani.bir tek ben mi gördüm dedim hatta

Kurre ve Semih iş yapmaktan kaçıyor bu bir gerçek.Kurre bulaşıkları yıkamamak için duymamazlıktan geliyor.İnci ye hak veriyorum bu konuda.

Kurre ve Semih iş yapmaktan kaçıyor bu bir gerçek.Kurre bulaşıkları yıkamamak için duymamazlıktan geliyor.İnci ye hak veriyorum bu konuda.
aynen canım ne zaman açsam kurre cafede semih le kikirdiyo. bi kahvaltıyı ya hazırlıyo ya hazırlamıyo. kurre nin yüzünü sitede bi sen bi de ben gördük sanırım. şapırdatmaları falan da demştin

Ben Noyanı beğendim doğrusu.Ütopyaya girmeden önce daha farklı biri düşünmüştüm ama gayet dolu ve aklı başında geldi. bu arada nasıl oy kullanılıyor bilen varmı ütopya sitesinde bişey bulamadım

noyan girsin diye vermistim ama hayrettine vericem biz mi oyluyoruz sizden duydum.. hep izliyodm canli bugun artik abidinle ozleme tahammul edemedim kapattim giciklar ya

ben aslında ikisine sevmedim oy vermicem o yüzden
bi o gruba bi diğer gruba göz kırpıyolardı oylamadan önce ikisi de aynı
hayrettin semihlerde gibi görünüyo ama incinin yanında destek olursanız size gelirim demişti
ki önceden internette serkancı olduğuna dair bi sürü şey paylaşmış

noyan girmeden önce ben semihçiyim diyodu faceten hatta elenen arda onunla telefon konuşması yapmış ve ona da semihleri tutuyorum demiş
arda facete yazmıştı ütopya kulis grubunda
girdiği sürede de semihlerin tarafta gibiydi şimdi oylar hayrettine gidince lafı kıvırdı

ikisini de samimi bulmadım o yüzden çıkarlarına göre hareket ediyolar
gerçekte nerde olmak istedikleri belli değil

bu eleme sisteminden hoşlanmadım
bence direk halk oylamasında yüksek alan gitmeli
içerdekilerin oy hakkı olunca herkes oynuyo elenmemek için
bi süre kalsalar davranışlarına göre halk karar verse daha iyi olurdu
içeridekilerin elemesini saçma buluyorum
direk halk karar verse bi gruba dahil olmak istemeyebilirler
bu şekilde grup seçmeye zorlanıyo insanlar

Son düzenleme:
noyan zaten girmeden önce semihlere yakınlığını belirttiğini konseyde söyledi öncesinde serkanla tuncaya da söylemiş şimdi fikrim değişti sizden soğudum dedi semihte uyanıklık yaptı yine noyan orda bi grup seçmek zorunda bırakıldı serkanların grubu seçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…