Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Kadın nüfusu azalmıştı baya ,o yüzden bayan gelceğini tahmin etmiştim..Kim kapar acaba kızlarııı

O videoda ne var ki duyanda bise sancak
Uni ortaminda.kendi aralarinda egleniyolar
Sanki adam cumhurbaskani da vieolari cikmis
Genc cocuk ortami varmis eglenmis iyide etmis

Erkeğe gelince "genç çocuk.ortamı bulmuş.eğlenmiş" dersiniz.
Kadın yapsa!
-"3 kadın aday kafamız şişecek"falan lafları ne bi de?
Kadın kadının düşmanı olmamalı bana göre. Şu sitede bile kadın aday desteklenmiyor ya daha ben ne diyeyim.

Onu yazani sorgulayin hanfendi kim yazmissa okunuzu ona yoneltin yanlis yerdesiniz
Kib by cnm

Ben canım'lı cicim'li konuşmadığım için böyle oluyor ama bazı doğrular canım'lı cicim'li söyleyince etkili olmuyor

Ben canım'lı cicim'li konuşmadığım için böyle oluyor ama bazı doğrular canım'lı cicim'li söyleyince etkili olmuyor
Ben sizi tiii ye aldigimdan cnm demistim hadi cnm hadi kivamiydi
Duzeltim
Olaylarrr olaylarrr olaylarrr

Ben sizi tiii ye aldigimdan cnm demistim hadi cnm hadi kivamiydi
Duzeltim
Olaylarrr olaylarrr olaylarrr
Ben sizin "canım"ınızın ne anlama geldiğini anlamıştım. Sözüm sadece size değildi. Geneldi cünkü daha önce de beni bu topikte istemeyenler oldu
ay haklısın canım'lı muhabbetlere girmediğim için istenmiyorum tabiki.

Utopya baslasada izlesek

Esra bana semihlerin gruba gecer gibi geldi
Semihin fanlari dogruyu buluyo onlara gore oy vermek lazim diyorum

oylama sanırım eski siteme döndü..yarın gidecek kişi belli olacakmış

Eski sistem oldu sanırım evet.Çünkü bu kadar aday çıkmazdı yoksa.Özlem ya da Murat gider diye tahmin ediyorum.

Kurre nin ısıtıcı konusunda bencillik yapmasına çok kızdım.İnci ye hak verdim ben valla.Kurre tutum nedir bilmiyor.

Sinir oldum bende yine ya kurre ye. Almış sevgilisini arkasına o eski hanımefendi nerdee . Yine tayt yine tayt pff.inciye bende hak verdim. Aslında inci gerçekten saf ama hemen gaza geliyor patlıyor önü arkası yok lafların. Hatta Türkan inci saf deyince kurre nasıl sinirleniyo saf falan değil diye. Bi tek kendisi saf bir de temiz ondan alınıyo. 500 tl ye makyaj malzemeside iyiymiş. Semih bunun dışardaki parasına mı göz dikti acaba bir kaç bölümde geçti bu para lafı da :)

Murat a oy verdik. Kızlardanda fide ye verdim. 28 yaşındaki güzel ama Semih e büyük kaçar fide ye aşık olur umuduyla ona verdim inşallah aşık olur

Ben

ben söyleyim canm topikte ikimiz varız galiba. Inci öZlem Murat ve Türkan yazıldı. Eleme eski sistem yarın gidecek birisi. Yeni yarışmacıda geliyo
İnci gider yada ozlem..

Aaaaa yine mi biri giriyor ya , tekrana bakayim bari internetten..

Desene cok cekismeli olacak..

Peki p neden dort aday cikti..

Tatlim izleyemedim kim yazilmis neler oldu :)

Hemen aktarayım.

Semihler Özlem e 8 oy inciye 7 oy verdi. Altar İnci nin göz kalemini almış cebinden çıkardı kalemini kırdım inci dedi

Diğer grupta Murat ve Türkan a oy verdi. 4 kişi oylamaya çıktı şu an ütopya sitesinde.Herhalde yarın bir kişi ayrılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…