Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
İnciye kurre edepsiz terbiyesiz dems ok.niye yanli anlatiyosunuz
İnci kurreye ben senin gibi namusumu parayla satmiyorum demis.nu ne demek resmen kiza ustu.kapali o*rsp demektir
Kurre ona sen tezcanin kucagindan inmiyodun dedi evet inmiyodum kabul ediyorum senin.ailen.senden. utaniyo dedi

Bu kizi diskalifiyede olcami bilsem o saclarini yolmadan ordan.cikmazdim

Kurre pedini banyoda unutmuş onuda Murat bulmuş İnciye kimin diye sormuş İnci de benim değil kurrenin deyip çöpe atmış olay bundan ibaret sabah seyrettim

Ay olaylar olaylar ben izleyemedim.birkaç gündür neler olmuş öyle gittikçe daha değişik bir hal alıyor burası desenize

Kurre pedini banyoda unutmuş onuda Murat bulmuş İnciye kimin diye sormuş İnci de benim değil kurrenin deyip çöpe atmış olay bundan ibaret sabah seyrettim

aaa yok artıkk. ama ben kurrenin bulaşık leğeninde çamaşır yıkadığını duyduktan sonra ondan her şeyi beklerim valla.

ya kızlar bukadar yargılayıcı olmayın
insanlık hali unutulur ama diyologlar hoş değil tabi

en son ben kurre yle ilgili yazdım bana diyorsunuz yanlı anlatıyorsunuz diye. eğer öyleyse cevap vereyim yanlı anlatmadım

doğru asil pis sensin falan diyordu inc. inci mi çöpe atmış murat mı? teşekkrler aydınlattın =)

en son ben kurre yle ilgili yazdım bana diyorsunuz yanlı anlatıyorsunuz diye. eğer öyleyse cevap vereyim yanlı anlatmadım
Ben kurre hakli demiyorum fakat
İzlediyseniz (ben video olarak izledim canli takip etmiyorum) incide bunlari soyledi onlarda soylenmeliydi bence

ne oldu canım? ben bir şey anlamadım.inci yle kurre kavga mı etmiş?
Su kurre inci kavgasinda
İnci kurreye ben senin gibi parayla namusumu satmiyorum
Dedi
Kurrede tezcanin kucagindan inmiyodun dedi
İncide evet ben kabul ediyorum dedi
Ondan bahsediyoruz.
Kurre inciye terbiyesiz falan dedi ama icninin soyledikleri ortada hak etti yani

Ben kurre hakli demiyorum fakat
İzlediyseniz (ben video olarak izledim canli takip etmiyorum) incide bunlari soyledi onlarda soylenmeliydi bence
ben aynı yazımda inci nin noyan a durduk yere çattığını söyledim zaten bunda yanlı bir anlatım yok demek istiyorum canım. iki tarafta haksız evet. olayı anlatırken yanlı yazmıyorum ama normal bir şekilde yorumlarken evet kurre yi sevmiyorum işin özü bu =) eğer bana dediysen netliğe kavuşturmak istediğimden alıntı yaptım...

sabah ki ped kavgasında mı dedi

izleyemedim ben orayı ikisi de ayıp etmiş ama.

Ya aslinda hemfikiriz bende kurreyi sevmiyorum ama.semihleri destekliyorum
Hani kurre gitse uzulmem
Ama.inci edep sinirlarini asti
Herkese oyle
Yanlis anlama hani kurrenin cenesi dustu ama incide surekli satasiyo

inci sinirlenince ağzına ne geliyorsa diyor evet yanlış. ama şöyle bir ayrım var bence ; inci nin sevgilisi yok tezcan ın onu sevdiğini ya da tezcan la sevgili olabiliceklerini düşündüyse bunları yapması normal kurre yle kıyaslayınca. çünkü kurre de kendini sırtına aldırdı,semih i dizinde uyuttu vs vs. yani sevgililikte olur tabi inci ve kurre nin yaptıkları (ekran önünde pek hoş olmayabilir kimine göre)
fakat kurre sevgilisi varken semih in ona yazmasına pek bir şey demedi. çağdaş bu konuda kurre yi savunduğunda kavga çıktı. kurre gıkını çıkarmadı. yani hoşnuttu. bu gibi durumlarda reyting için orada kalmak için yapıyo yorumunu getiriyor. kısacası sevgilisi varken girmiş olduğu tutum evet hoş değil. sevgiliside mektupta bunu belirtti sen şöhreti seçtin dedi. inci bunu demek istemiş fakat kaba bir dille demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…