- 1 Mart 2010
- 45.247
- 115.487
- 1.123
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.881
yarın 10 gibi giden kişi belli olacakmış
valla türkan kalırsa çok havalanır. kızı geldiğinde semih 1. sen ikincisin dediği için semih e sen benim rakibimsin demişti. hala kendini 2. sanıyor bence.kızı da neye dayanarak bunu dedi bilmiyorum ama ilk hafta bi yerde oylama oranları verilmişti. resmi olmayan oylama oranları diye.
sabah kavga oldu yine. inci bu kimin diye bir şey mi ne sormuş. kurre nin miş. artık konu neyse anlamadım ama kurre ağlamaya başladı. dayanamıyorum inci ye artık, terbiyesiz edepsiz vs vs sıraladı yine. türkan da tamam o benm benm dedi işte inci neyden dolayı laf soktuysa .tv de verir. kurre de diyor ki stresten regl oldum yine.murat abi de neden inci ye öyle diyorsa dedi.ne dediğini bende kaçırdım
inci abidin in albüm kapağını incelerken çok gençmişsin burda dedi. noyan da inci ye: çok genç dediğin senden büyük hali dedi.inci de ne diyorsun çok gençmişsin dedim anlamanda problem mi var noyan dedi. noyan da inci benmle tartışma dedi. inci ye ne oluyorsa anlamadm noyan a laf soktu durduk yere =)
Kurre pedini banyoda unutmuş onuda Murat bulmuş İnciye kimin diye sormuş İnci de benim değil kurrenin deyip çöpe atmış olay bundan ibaret sabah seyrettim
ben de noyanı sevmedim ama hayrettini hiç sevmedimEvet noyan cok giciklasti ama hayrettinde az degildi laf tasiyordu surekli ... noyanda gider ya orada galib belli semih olacak :)
en son ben kurre yle ilgili yazdım bana diyorsunuz yanlı anlatıyorsunuz diye. eğer öyleyse cevap vereyim yanlı anlatmadımİnciye kurre edepsiz terbiyesiz dems ok.niye yanli anlatiyosunuz
İnci kurreye ben senin gibi namusumu parayla satmiyorum demis.nu ne demek resmen kiza ustu.kapali o*rsp demektir
Kurre ona sen tezcanin kucagindan inmiyodun dedi evet inmiyodum kabul ediyorum senin.ailen.senden. utaniyo dedi
Bu kizi diskalifiyede olcami bilsem o saclarini yolmadan ordan.cikmazdim
doğru asil pis sensin falan diyordu inc. inci mi çöpe atmış murat mı? teşekkrler aydınlattın =)Kurre pedini banyoda unutmuş onuda Murat bulmuş İnciye kimin diye sormuş İnci de benim değil kurrenin deyip çöpe atmış olay bundan ibaret sabah seyrettim
en son ben kurre yle ilgili yazdım bana diyorsunuz yanlı anlatıyorsunuz diye. eğer öyleyse cevap vereyim yanlı anlatmadım
en son ben kurre yle ilgili yazdım bana mı diyorsunuz yanlı anlatıyorsunuz diye. eğer öyleyse cevap vereyim yanlı anlatmadım
Ben kurre hakli demiyorum fakaten son ben kurre yle ilgili yazdım bana diyorsunuz yanlı anlatıyorsunuz diye. eğer öyleyse cevap vereyim yanlı anlatmadım
Su kurre inci kavgasindane oldu canım? ben bir şey anlamadım.inci yle kurre kavga mı etmiş?
ben aynı yazımda inci nin noyan a durduk yere çattığını söyledim zaten bunda yanlı bir anlatım yok demek istiyorum canım. iki tarafta haksız evet. olayı anlatırken yanlı yazmıyorum ama normal bir şekilde yorumlarken evet kurre yi sevmiyorum işin özü bu =) eğer bana dediysen netliğe kavuşturmak istediğimden alıntı yaptım...Ben kurre hakli demiyorum fakat
İzlediyseniz (ben video olarak izledim canli takip etmiyorum) incide bunlari soyledi onlarda soylenmeliydi bence
sabah ki ped kavgasında mı dediSu kurre inci kavgasinda
İnci kurreye ben senin gibi parayla namusumu satmiyorum
Dedi
Kurrede tezcanin kucagindan inmiyodun dedi
İncide evet ben kabul ediyorum dedi
Ondan bahsediyoruz.
Kurre inciye terbiyesiz falan dedi ama icninin soyledikleri ortada hak etti yani
Su kurre inci kavgasinda
Dedi
Ondan bahsediyoruz.
Kurre inciye terbiyesiz falan dedi ama icninin soyledikleri ortada hak etti yani
Ya aslinda hemfikiriz bende kurreyi sevmiyorum ama.semihleri destekliyorumben aynı yazımda inci nin noyan a durduk yere çattığını söyledim zaten bunda yanlı bir anlatım yok demek istiyorum canım. iki tarafta haksız evet. olayı anlatırken yanlı yazmıyorum ama normal bir şekilde yorumlarken evet kurre yi sevmiyorum işin özü bu =) eğer bana dediysen netliğe kavuşturmak istediğimden alıntı yaptım...
inci sinirlenince ağzına ne geliyorsa diyor evet yanlış. ama şöyle bir ayrım var bence ; inci nin sevgilisi yok tezcan ın onu sevdiğini ya da tezcan la sevgili olabiliceklerini düşündüyse bunları yapması normal kurre yle kıyaslayınca. çünkü kurre de kendini sırtına aldırdı,semih i dizinde uyuttu vs vs. yani sevgililikte olur tabi inci ve kurre nin yaptıkları (ekran önünde pek hoş olmayabilir kimine göre)Su kurre inci kavgasinda
Dedi
Ondan bahsediyoruz.
Ya parayla namus satmak ne.demek kiza resmen o... Dediizleyemedim ben orayı ikisi de ayıp etmiş ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?