- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
mecburi ne demek. ben oraya gidince yarışma da kalmak için sevgili mi yapmam gerek. türkan murat özlem altar sevgili mi yaptı o şekilde mi oy topladılar ben buu kabul etmiyorum aksine benm gözümden düşürdü onları. şakası vs güzeldi ama çok ayıp gerçekten böyle bir şey. ikisi içinde.
yanlış anlamışsın canm mektup yazmış verildi ama geç verildi dedi kızlar bende anlamadm nereden öğrendiler geç verildiğini. yani çocuk 2 hfta önce yazmış falan
mektup geldiğinde kız ayrıldığını söyledi buna. düzenimi kurdum okula gidiyorum hafta sonlarıda dağcılığa gidiyorum ama sen yoksun bu düzenin içinde dedi bende ordan ayrıldığını düşündüm. hatta arda tuncay ın omzuna falan dokununca. ama sen yoksun burada anlamında da söylemiş olabilir kız.
ayrıca hamileyse kız dağlarda ne işi var anlamadm valla. ve kızı bebeğini bırakıp buralara gelmesi ne alaka tuncay ın
nasıl canm anlamadım hiç bir şey baştan anlatır mısın??Mecburi derken, ordaki bütün yarışmacıları kastedmiştim.yanlış anlamışsın canım veya ben yanlış ifade etmişim.
canım şu oy atmayı öğretmedin hala banaçocuk kendisi twitterda söylemiş galiba
zaten kızı uğurlamaya da gitmemiş ki program başlarken
bence o ayrılmıştır zaten de kurretülayn bilmiyodur tam konuşmadıkları için
mektubu önceden yazmış zaten
semih ve kurre bu kadar yakın değildi o zaman
adam olayı zaten bitirmiş bence
ama kurreye sinir olmaya başladım
sürekli semihe umut veriyo arkadan da merte mektup yazıyo
o çocuğu da rezil etti
ben şimdilik karşı grup azalana kadar oy atıcam ama en son altar ve semihe vericem oyumu
diğer grup tamamen berbat zaten
vaaay duymuşsun ben f.b. de okudun falan sandımöyle şeyler yazmıştı ama hamileymiş canım
ben duymuştum çünkü bunu konuştuklarını izledim o bölümleri
1 ay filan önceydi
serkanla veya başka biriyle konuştu
Hani sen demiştin ya, kurretulayn özleme kızdı.onu yazacam dedi.yok tü r kan kurretullayna bir şey dedi.türkan muratla barıştı vs.vs.ben de dedim ki insanlar birbirine muhtaç.mecbur.kimi zaman güç birliği yapıyorlar kimi zaman da kavga ediyorlar.gibi bir şeyler demeye çalıştım.semihle kurretulaynın veya diğer guruptaki değişken ikililerin durumunu kastetmedim.genel konuştum.:)))nasıl canm anlamadım hiç bir şey baştan anlatır mısın??
evet canm var yoksa bu kadar şeyi nerden bilicem her kavga ettiklerinde yazıyorumHelena
ben daha pasaport almadım canım
yarın oylama açılıyomuş o zaman alıp kullanıcam yazarım buraya
ama siteye girip pasaport alman lazım
senin pasaportun var mı
ha anladım canm tabi mecburlar ben semh erin ilişkisi mecburi dedin zannettm canmHani sen demiştin ya, kurretulayn özleme kızdı.onu yazacam dedi.yok tü r kan kurretullayna bir şey dedi.türkan muratla barıştı vs.vs.ben de dedim ki insanlar birbirine muhtaç.mecbur.kimi zaman güç birliği yapıyorlar kimi zaman da kavga ediyorlar.gibi bir şeyler demeye çalıştım.semihle kurretulaynın veya diğer guruptaki değişken ikililerin durumunu kastetmedim.genel konuştum.:)))
Yok canım.öyle saçma bir şey söylemem.ha anladım canm tabi mecburlar ben semh erin ilişkisi mecburi dedin zannettm canm
evet canm var yoksa bu kadar şeyi nerden bilicem her kavga ettiklerinde yazıyorum
okumuyosun sen sanırım
ama ücretsiz pasaport bugün sondu canm sen ücretli mi alacaksın
Şok oldum ciddi mi bu yaKızlar popstar Abidin yeni yarışmacı.Şu an ütopyada...
Şok oldum ciddi mi bu ya
Kızlar popstar Abidin yeni yarışmacı.Şu an ütopyada...
Ohayooooone işi varmış orda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?