Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287

çocuk kendisi twitterda söylemiş galiba
zaten kızı uğurlamaya da gitmemiş ki program başlarken
bence o ayrılmıştır zaten de kurretülayn bilmiyodur tam konuşmadıkları için

mektubu önceden yazmış zaten
semih ve kurre bu kadar yakın değildi o zaman
adam olayı zaten bitirmiş bence

ama kurreye sinir olmaya başladım
sürekli semihe umut veriyo arkadan da merte mektup yazıyo
o çocuğu da rezil etti

ben şimdilik karşı grup azalana kadar oy atıcam ama en son altar ve semihe vericem oyumu
diğer grup tamamen berbat zaten

öyle şeyler yazmıştı ama hamileymiş canım
ben duymuştum çünkü bunu konuştuklarını izledim o bölümleri
1 ay filan önceydi
serkanla veya başka biriyle konuştu

canım şu oy atmayı öğretmedin hala bana
kurreyi bugün izleseydin öldürürdün. aynen karşı takım bitsin ilk iş kurre gitmeli özlem e çay fırlattı nasıl cırlıyo. ve yanlış anlayıp aktarıyo millete. geçmişi okudun mu yazdım biraz canm önceki sayfada olması lazım

öyle şeyler yazmıştı ama hamileymiş canım
ben duymuştum çünkü bunu konuştuklarını izledim o bölümleri
1 ay filan önceydi
serkanla veya başka biriyle konuştu
vaaay duymuşsun ben f.b. de okudun falan sandım
f.b. de de birini göndermişler yani biri ben ziyaretçi olarak gidiyorum iletmek istediklerinizi iletirim demiş sanırım. incilerden tek bir şey alma demişler ama adam 70tl lik alışveriş yapmış kızıyolar ahaha
bencede altar süper çok düzgün. konuşmasında da bi anormallik yok yani düzgünce kendini ifade ediyo ama karşı takımın hep dalga konusu altar

Helena

ben daha pasaport almadım canım
yarın oylama açılıyomuş o zaman alıp kullanıcam yazarım buraya

ama siteye girip pasaport alman lazım
senin pasaportun var mı

nasıl canm anlamadım hiç bir şey baştan anlatır mısın??
Hani sen demiştin ya, kurretulayn özleme kızdı.onu yazacam dedi.yok tü r kan kurretullayna bir şey dedi.türkan muratla barıştı vs.vs.ben de dedim ki insanlar birbirine muhtaç.mecbur.kimi zaman güç birliği yapıyorlar kimi zaman da kavga ediyorlar.gibi bir şeyler demeye çalıştım.semihle kurretulaynın veya diğer guruptaki değişken ikililerin durumunu kastetmedim.genel konuştum.:)))

Helena

ben daha pasaport almadım canım
yarın oylama açılıyomuş o zaman alıp kullanıcam yazarım buraya

ama siteye girip pasaport alman lazım
senin pasaportun var mı
evet canm var yoksa bu kadar şeyi nerden bilicem her kavga ettiklerinde yazıyorum
okumuyosun sen sanırım
ama ücretsiz pasaport bugün sondu canm sen ücretli mi alacaksın

ha anladım canm tabi mecburlar ben semh erin ilişkisi mecburi dedin zannettm canm

evet canm var yoksa bu kadar şeyi nerden bilicem her kavga ettiklerinde yazıyorum
okumuyosun sen sanırım
ama ücretsiz pasaport bugün sondu canm sen ücretli mi alacaksın

pasaportun varsa siteden direk oy kullanabiliyomuşsun
biraz karıştırırsan bulursun bence

yazdıklarını okudum da bazen siteye video filan koyuyolar belki ordan izliyosundur diye düşündüm
ben facebookta ütopya diye bi gruba üyeyim onlar sürekli önemli kısımların videolarını yüklüyolar
öyle takip ediyorum
o yüzden ücretli üye olmam heralde
bu aralar vaktim yok çünkü sadece akşamları bakabiliyorum
aslında oy kullanmak istiyodum ama gelecek ay kullanırım artık

Kızlar tüm mesajlarınızı okudum süpersiniz tüm dedikoduları aldım yani :) Bende Özlem ve Kurretülayn'ın kavgasını izlemedim. Videolarda da göremedim. Ama Kurretülayn'ın çocuk gibi davranışları ve konuşması beni de rahatsız ediyor. Özlem'i de iyice sinirli, ters bulmaya başladım.
O grupta Türkan olduğu için Özlem duruyor bence. Yoksa her fırsatta Semih'i tersliyor, sanki zor sabrediyor gibi.

selam kızlar ben yokken kaynatmışsınız epeyce. Bugün yeni yarışmacı geliyormuş Ütopya ya aklı varsa Semihlerin tarafına geçer.Bir de Kurre nin sevgilisi gelse var ya şşookk.

dimi ya bakalım neler olacak? inci bana gitar çalmayı öğret falan demiş.o da öğrenmek isteseydin simdiye kadar tuncay sana öğretirdi demiş: ))​
Ukeeeeelaaaaaa inci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…