- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
bunların aşkları bu kadar işte
bi de kız bunları yakınlaşırken gördüyse halini düşünemiyorum
elenmemek için yakınlaşma fikri bence kurtarıcı bir fikir değil ki... hem de sevgilisi olan bir kızla yakınlaşması falan saçma geldi bana bu fikir açıkcası.bencede arda elensin yaa..... bu arada inci bi ara kurretülayn ile semihin elenmemek için böyle birbirleriyle ilgileniyor gibi göründüklerini söyledii. bunu söyeleyende tezcanla sarmaş dolaş olma çabasında olan inci... düşüncesi ortada yanii.
tuncay ın kız arkadaşı mektup yazmıştı mektup geldiği hafta bitirdi. görmediniz galiba kızlarBence gamze , tezcandan hoşlancak ama engel var tabi.o yüzden tuncayın yanında.onun da kız arkadaşı olmasa...
arda ya fikrin ne yönde değişti canım merak ettim. ne showu yaptı ki??Çok acayipti, Arda show yaptı, şu an için fikrim degisiyor gibi Arda beye karşı, Özlemde gitse olur yani farketmez
ben izledim sana bir hikaye anlatıcm diye başlıyordu işte bi çiftten bahseder gibi ; sen kurabiye yapardın ben kahve, gülüşün içimi ısıtırdı diye çiftin hikayesini yazmış. sonra da sen şöhreti seçtin tuğçe kadar olamadn demiş ama yarışmacı tuğçe mi yoksa bunların arasında olan bi kız mı ben anlamadm onu... artık ben yokum demiş. bu da hemen üüüüüüüüüü diye başladı sanki biri ölmüş gibi ağlıyo. hayır o kadar seviyosan ne bu yaptığın anlamadım ki pazartesi verirler tv de.bu arada mert kurretülayna ayrılık mektubu yazmış
baya sert bi mektup olmuş galiba
izleyen varsa anlatsın
kurretülayn 22 değil mi yaa arda 16 yaş var aramızda diyordu buna. arda 38 yaşında. altar da 22 ve altarda yaşıtız falan diyodu. hiç 25 gibi değil çünkümert 83 doğumluymuş kurre 24 ya da 25 yaşında olması lazım.adam da haklı bir yerde.koskoca adam kim bilir arkadaşları falan ne dedi
aslında bazı laflarında belli etmeye çalışıyor dini falan. semih e caiz değil bilmem ne diyo bir kaç kez daha yakaladım da unuttum şu an. nerden duyum aldınız??Biraz ağır konuşmuş.Başka birisiyle kıyas yapılmasını hiç sevmem ben.Ama adam da bir yönden haklı.Semih e karşı bir şeyler mi hissediyor ama kurretülayn. ama simdi bahçede ağlayıp duruyor mert için.
Kurre sanırım daha önce kanal7 stv de falan oynamış hep.
tekrarı gece 12 demişti bir arkadaş. ütopya sayfasında da kısa kısa videolar olabilir.baktım tekrarı yokmuş.detayları buraya yazın bari burdan takip edeyim.
ama bunları kim diyor ben anlamadım ki hani biri mi üretiyor kafasından kim demiş nerde demiş?..Yorumları okuyorum mert demiş ki eğer ben seçilirsem yarışmaya.yarışmada kızlarla yakınlaşmak zorunda kalabilirim yanlış anlama demiş kurre ye.
gamze ye evlenmeyi düşünmüyorum demişti ama. eğer hoşlanıyosa insan en başta hoşlandığına demez diye düşünüyorum ya da kendimden yola çıktım ben öyle yapmazdım diyerekten yani.Zaten bence Tezcan Gamze'den hoşlanıyor. Bana öyle geliyor bilemiyorum.
gri üst vardı, altında pantolon ben de gördüm sırtından anladın galiba. ama göğüsleri çok minik o yüzden tam anlayamadım açıkcası toplu duruyorlardı.Ben de önceden seviyordum.sonra kıyafetinde bir şeylerin eksik olduğunu görünce (hani oynuyorlardı ya inciyle, tuncay çalıyordu) o zaman fark ettim.sinir oldum gamzeye.
canım ayrıldı diye biliyorum ben.bunların aşkları bu kadar işte
bi de kız bunları yakınlaşırken gördüyse halini düşünemiyorum
Bütün bu yazdıklarına aaaaaaaaaaaaaaaaaaabugün misafirler geldi. gamze ve tuncay içlerine sızmış sanırım ve murat la türkan ı birbirine düşürmüşler. türkan çok sinirliydi. gamze de semih e kapa çeneni demiş müşteriler yüzünden. semih te ona sinirliydi. inciyi yazarız diyordu can çıkmayınca huy çıkmazmış vs. dedi. ama bu ajanlık işi olunca gamze yi banko yazalım yanına tuncay olsun ya da değişebilir dedi semih.
gamze serkan dan hoşlanıyo demişsinz kızlar. en ler seçilirken gamze serkan ın yüz hatlarını çok beğendiğini vs demişti. ben onu biliyorum bir tek. ayrıca serkan da alyansını takmıyordu mektup gelene kadar. mektup geldikten sonra taktı bir zahmet. ama hiç evli bi tip ve baba gibi durmuyor. kızı da varmış.
kızlar ya şu halk oylaması sonuçlarını merak ediyorum 2. ve 3. haftayı görmedim ben gören bilen varsa bi fotosunu paylaşabilir mi kiii??
Oynarken fark ettim.üst üste giymişti.her tarafı kapalıydı.kaban falan vardı.sonra döndü oynarken.dekoltesini görünce şasırdım.tam emin değilim ama öyle gibi.merhaba kızlar dün giremedim çok uykum vardı ve geçmişi okudum. çoklu alıntı yaptım kusura bakmayınız...
elenmemek için yakınlaşma fikri bence kurtarıcı bir fikir değil ki... hem de sevgilisi olan bir kızla yakınlaşması falan saçma geldi bana bu fikir açıkcası.
tuncay ın kız arkadaşı mektup yazmıştı mektup geldiği hafta bitirdi. görmediniz galiba kızlar
arda ya fikrin ne yönde değişti canım merak ettim. ne showu yaptı ki??
ben izledim sana bir hikaye anlatıcm diye başlıyordu işte bi çiftten bahseder gibi ; sen kurabiye yapardın ben kahve, gülüşün içimi ısıtırdı diye çiftin hikayesini yazmış. sonra da sen şöhreti seçtin tuğçe kadar olamadn demiş ama yarışmacı tuğçe mi yoksa bunların arasında olan bi kız mı ben anlamadm onu... artık ben yokum demiş. bu da hemen üüüüüüüüüü diye başladı sanki biri ölmüş gibi ağlıyo. hayır o kadar seviyosan ne bu yaptığın anlamadım ki pazartesi verirler tv de.
kurretülayn 22 değil mi yaa arda 16 yaş var aramızda diyordu buna. arda 38 yaşında. altar da 22 ve altarda yaşıtız falan diyodu. hiç 25 gibi değil çünkü
aslında bazı laflarında belli etmeye çalışıyor dini falan. semih e caiz değil bilmem ne diyo bir kaç kez daha yakaladım da unuttum şu an. nerden duyum aldınız??
tekrarı gece 12 demişti bir arkadaş. ütopya sayfasında da kısa kısa videolar olabilir.
ama bunları kim diyor ben anlamadım ki hani biri mi üretiyor kafasından kim demiş nerde demiş?..
gamze ye evlenmeyi düşünmüyorum demişti ama. eğer hoşlanıyosa insan en başta hoşlandığına demez diye düşünüyorum ya da kendimden yola çıktım ben öyle yapmazdım diyerekten yani.
gri üst vardı, altında pantolon ben de gördüm sırtından anladın galiba. ama göğüsleri çok minik o yüzden tam anlayamadım açıkcası toplu duruyorlardı.
canım ayrıldı diye biliyorum ben.
kızlar şu hamile dedikodusu nerden türedi ya face den mi öğreniyorsunuz ama belki yalandır.gamze nin de evli bir erkekten hoşlanması falan iğrenç. inci zaten salak. tezcan ın bir şey anladığıda yok bence arkadaşça yaklaşıyo.
gamze de yarın bilet kesicem paraları alcam demiş grubaBütün bu yazdıklarına aaaaaaaaaaaaaaaaaaadiyorum sadece.ha bir de yuh!!! Neler olmuş öyle ya
o zaman aynı görüntü değil farklı görüntülerden bahsetmişizOynarken fark ettim.üst üste giymişti.her tarafı kapalıydı.kaban falan vardı.sonra döndü oynarken.dekoltesini görünce şasırdım.tam emin değilim ama öyle gibi.
ben herkesin semih e vereceğini düşünerek türkan a verdim aahah ama altarcığım semih hariç herkesi geçmiş.Kızlar kimse yukarıdaki ankete katılmamış.hadi oyları görelimmmm.ben semihe ilk oy verenim.
Oyunu iptal edebilirsin canımmmmmo zaman aynı görüntü değil farklı görüntülerden bahsetmişiz
ama sen önü diyorsun dimi ön göğüs dekoltesi çok muydu?
ben herkesin semih e vereceğini düşünerek türkan a verdim aahah ama altarcığım semih hariç herkesi geçmiş.
Yaaaakurretülayn ın da çenesi çok açıldı hiç susmuyı iyi ki buna gramafon aldılar bıktırdı valla her açtığımda
yok canım semih e vermem oyumu. kurretülayn ın kıçını kaldırdı bugün kavga kıyamet. özlem le kurretülayn tartıştı çok terbiyesiz gerçekten. özlem i yazıcam diyo. ve olayları tamamen farklı yorumluyo. karşı takım temizlenice kurretülayn gitmeli bence. çayı falan döktü özlem e bağırıp terbiyesiz. hem kuyruk sallıyo semih e hem de yaptıklarına bak semih i de anlamıyorum sevgilisi olan kıza neden asılıyoOyunu iptal edebilirsin canımmmmm
mektup geldiğinde kız ayrıldığını söyledi buna. düzenimi kurdum okula gidiyorum hafta sonlarıda dağcılığa gidiyorum ama sen yoksun bu düzenin içinde dedi bende ordan ayrıldığını düşündüm. hatta arda tuncay ın omzuna falan dokununca. ama sen yoksun burada anlamında da söylemiş olabilir kız.Helena
canım tuncay kendisi söylemişti
öyle birşey hatırlıyorum
mektup gelince öyle bi konuşma geçmişti
kız arkadaşı için ağlıyodu
Aaaaa çok şaşırdım.ama şöyle bir şey de var.birbirini tanımayan insanlar onlar ve çıkar ilişkisi ile birlikteler.mecburi birliktelik.mutlaka birbirlerine gıcık oluyorlardır.ayrıca kurretulaynın sevgilisi mektup yazmayarak ayrıldıklarını söyledi zaten.guya sonra yazmış ama hala vermem8şler kurretulayna.öyle dedi kızlar.yok canım semih e vermem oyumu. kurretülayn ın kıçını kaldırdı bugün kavga kıyamet. özlem as kle kurretülayn tartıştı çok terbiyesiz gerçekten. özlem i yazıcam diyo. ve olayları tamamen farklı yorumluyo. karşı takım temizlenice kurretülayn gitmeli bence. çayı falan döktü özlem e bağırıp terbiyesiz. hem kuyruk sallıyo semih e hem de yaptıklarına bak semih i de anlamıyorum sevgilisi olan kıza neden asılıyo
Hamilelik nerden çıktı yaaa.inanmıyorum ben öyle bir şeyin olduğuna.mektup geldiğinde kız ayrıldığını söyledi buna. düzenimi kurdum okula gidiyorum hafta sonlarıda dağcılığa gidiyorum ama sen yoksun bu düzenin içinde dedi bende ordan ayrıldığını düşündüm. hatta arda tuncay ın omzuna falan dokununca. ama sen yoksun burada anlamında da söylemiş olabilir kız.
ayrıca hamileyse kız dağlarda ne işi var anlamadm valla. ve kızı bebeğini bırakıp buralara gelmesi ne alaka tuncay ın
mecburi ne demek. ben oraya gidince yarışma da kalmak için sevgili mi yapmam gerek. türkan murat özlem altar sevgili mi yaptı o şekilde mi oy topladılar ben buu kabul etmiyorum aksine benm gözümden düşürdü onları. şakası vs güzeldi ama çok ayıp gerçekten böyle bir şey. ikisi içinde.Aaaaa çok şaşırdım.ama şöyle bir şey de var.birbirini tanımayan insanlar onlar ve çıkar ilişkisi ile birlikteler.mecburi birliktelik.mutlaka birbirlerine gıcık oluyorlardır.ayrıca kurretulaynın sevgilisi mektup yazmayarak ayrıldıklarını söyledi zaten.guya sonra yazmış ama hala vermem8şler kurretulayna.öyle dedi kızlar.
bende duymadım canım. ben de inanmıyorum insan o şekilde sevgilisini bebeğini bırakıp gidebilir mi ya da gitti diyelim milyonların önünde bu söylenir mi. hadi onu da söyledi diyelim hamile kızın dağlarda ne işi var onu duydum ben eminim dağcılık yapıyorum dedi.Hamilelik nerden çıktı yaaa.inanmıyorum ben öyle bir şeyin olduğuna.
Mecburi derken, ordaki bütün yarışmacıları kastedmiştim.yanlış anlamışsın canım veya ben yanlış ifade etmişim.mecburi ne demek. ben oraya gidince yarışma da kalmak için sevgili mi yapmam gerek. türkan murat özlem altar sevgili mi yaptı o şekilde mi oy topladılar ben buu kabul etmiyorum aksine benm gözümden düşürdü onları. şakası vs güzeldi ama çok ayıp gerçekten böyle bir şey. ikisi içinde.
yanlış anlamışsın canm mektup yazmış verildi ama geç verildi dedi kızlar bende anlamadm nereden öğrendiler geç verildiğini. yani çocuk 2 hfta önce yazmış falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?