- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.161
Biliyorsun semihin kafasında kırk tilki var.kırkının da kuyruğu birbirine deymiyor.belki bizim düşunmediğimiz bir şeyler düßünmüştür.ama yine de semihçiyimEvet etliye sütlüye karışma diyor Kurre ye.Kurre artık kavga edince de araya girmiyor.Eskiden İnci ye laf atıp Kurre yi korurdu hep.
Biliyorsun semihin kafasında kırk tilki var.kırkının da kuyruğu birbirine deymiyor.belki bizim düşunmediğimiz bir şeyler düßünmüştür.ama yine de semihçiyim
Merhaba kızlar vaktım oldukca telfen iLiyorum aksamlarıda kaçirmamaya calısıyorum ama topıgı yeni kesfettim.
Aynen canımmmm
katılıyorum tamamen pınar konusuna :)Kizlar bu kizlarin inciye cafede yardim edip kurreye yardim etmemeleri ne ya
Yazik kiza ama
Semihdeki tilkiler fena kafaya bak ya
Bi onlar yazsin bi biz son oy bizim olursa biz kurtaralim bak sen bizim oyumuzla kaldin deriz diyo
Fidenin inek yuzunden agliyo diye turkani elestirip herkesin icinde gulmesidr ayri ironi
İnsanin o an morali bozuktur o bahanedir ona dert olmus
Fideden sogumaya basladim pinarin konusmalari daha mantikli gelmeye basladi
Bana
En azindan akilli rakibi olsun semihin olcaksada
vallahı şimdi izliyim dedim biraz semihlerin grubu konusuyor inciyi falan anlatıyorlar butık konusunu. birileri bi yere bir sey yapacakmıs semih de bizde suraya sunu yapalım sunu koyalım dıyor. köşe kapmaca oynanıyor resmen, yer kapmaca. orası bızım burası da bizim orasını da kaptırmayalım:) abidin i çekiştiriyorlar birde kapattım valla. dayanamadım daha fazla. strateji oluyor sonra bunlar. bir şey üreten yok ama...
NedenBu aralar Kurre yüzünden İnci ye bir sempati duymaya başladım bende:)
ben de öyle düşünüyorumPınar aslında bayağı baskın bir karakter gibi duruyor Ben inciyle de çok anlaşacağını düşünmüyorum..
bence noyan gibi fıs çıkacak...noyanıda bişey zannetik..ama geldi geleli yatışta....Pınar aslında bayağı baskın bir karakter gibi duruyor Ben inciyle de çok anlaşacağını düşünmüyorum..
Tuncayla serkanın noyanla ilgili konuşmalarını izledin mi? Genç olduğu için tutkulu, hata yapar falan gibi olumsuz şeyler söylediler.net hatırlamıyorum cümleleri.çok hoşlanmamıßlar noyandan anladığım kadarıyla.bence noyan gibi fıs çıkacak...noyanıda bişey zannetik..ama geldi geleli yatışta....
Yaaaaaburda kalırsam ilk yazacağım isim türkan olur dedi pınar.
Aynen.iki cambaz bir ipte oynamaz.Pınar aslında bayağı baskın bir karakter gibi duruyor Ben inciyle de çok anlaşacağını düşünmüyorum..
Bir tek pınar ın konuşmasını izlemedim canlı yayından diğerlerini izlemiştim. Yine de bakıcam :)türkanın ayrılışını gösterdiler..artık kilit isim benim diyordu serkana...kızların gelişi vs. gösterildi ve pınarı türkanla çatır çatır konuşması. :))özet olarak
yok görmedim..heralde noyanı semihe rakip gördüler..karşısında iyi durur sandılar ama ben ne zamn açsam noyan kanepede uykulu uykulu duruyor yada abidinle birlikte dedikodu yapıyorTuncayla serkanın noyanla ilgili konuşmalarını izledin mi? Genç olduğu için tutkulu, hata yapar falan gibi olumsuz şeyler söylediler.net hatırlamıyorum cümleleri.çok hoşlanmamıßlar noyandan anladığım kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?