Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Evet etliye sütlüye karışma diyor Kurre ye.Kurre artık kavga edince de araya girmiyor.Eskiden İnci ye laf atıp Kurre yi korurdu hep.
Biliyorsun semihin kafasında kırk tilki var.kırkının da kuyruğu birbirine deymiyor.belki bizim düşunmediğimiz bir şeyler düßünmüştür.ama yine de semihçiyim

Kizlar bu kizlarin inciye cafede yardim edip kurreye yardim etmemeleri ne ya
Yazik kiza ama

Semihdeki tilkiler fena kafaya bak ya
Bi onlar yazsin bi biz son oy bizim olursa biz kurtaralim bak sen bizim oyumuzla kaldin deriz diyo

Fidenin inek yuzunden agliyo diye turkani elestirip herkesin icinde gulmesidr ayri ironi
İnsanin o an morali bozuktur o bahanedir ona dert olmus
Fideden sogumaya basladim pinarin konusmalari daha mantikli gelmeye basladi
Bana
En azindan akilli rakibi olsun semihin olcaksada

katılıyorum tamamen pınar konusuna :)

Utopya yi hemen hemen basladigi zamanlar dan beri izliyorum halaaa halaaa favorim yok yani tuttugum yalnız serkanlarin grubu daha hosuma gitmeye basladi ve hala izliyorum bakalim yeni gelenlerle fikirlerim degisebilir bende birini tutarim belki,orada sadece su anda dedikodu donuyor,çok laf az is var malesef ben öyle goruyorum umut ediyorum birseyler degisirmi diye yoksa böyle giderse izlemeyide birakicam

oylama yapılacak..semih pınarı dışarı çağırdı anlaşma yapmak için...pınar çok sıcak d eğil....gruba takılırım ama oylamada kendi isteğim olur diyor..olaylar olaylar olaylar

Pınar aslında bayağı baskın bir karakter gibi duruyor Ben inciyle de çok anlaşacağını düşünmüyorum..

bence noyan gibi fıs çıkacak...noyanıda bişey zannetik..ama geldi geleli yatışta....
Tuncayla serkanın noyanla ilgili konuşmalarını izledin mi? Genç olduğu için tutkulu, hata yapar falan gibi olumsuz şeyler söylediler.net hatırlamıyorum cümleleri.çok hoşlanmamıßlar noyandan anladığım kadarıyla.

türkanın ayrılışını gösterdiler..artık kilit isim benim diyordu serkana...kızların gelişi vs. gösterildi ve pınarı türkanla çatır çatır konuşması. :))özet olarak
Bir tek pınar ın konuşmasını izlemedim canlı yayından diğerlerini izlemiştim. Yine de bakıcam :)

yok görmedim..heralde noyanı semihe rakip gördüler..karşısında iyi durur sandılar ama ben ne zamn açsam noyan kanepede uykulu uykulu duruyor yada abidinle birlikte dedikodu yapıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…