- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.181
Bende aynenBu aralar Kurre yüzünden İnci ye bir sempati duymaya başladım bende:)
Bende fideciydim ama şimdi pınar a daha ılımlı olmaya başladım akıllı kızKizlar bu kizlarin inciye cafede yardim edip kurreye yardim etmemeleri ne ya
Yazik kiza ama
Semihdeki tilkiler fena kafaya bak ya
Bi onlar yazsin bi biz son oy bizim olursa biz kurtaralim bak sen bizim oyumuzla kaldin deriz diyo
Fidenin inek yuzunden agliyo diye turkani elestirip herkesin icinde gulmesidr ayri ironi
İnsanin o an morali bozuktur o bahanedir ona dert olmus
Fideden sogumaya basladim pinarin konusmalari daha mantikli gelmeye basladi
Bana
En azindan akilli rakibi olsun semihin olcaksada
oylama var şuanda pınar ve fide için.ondan yayını kestilercanlı yayında sorunmu var bi yeri gösteriyo hepsi
Aynen yaaaa.hep yatışta.millet de sadece semihi görüyor.yok görmedim..heralde noyanı semihe rakip gördüler..karşısında iyi durur sandılar ama ben ne zamn açsam noyan kanepede uykulu uykulu duruyor yada abidinle birlikte dedikodu yapıyor
Yaaa.ay bildir bize de canım sonucuoylama var şuanda pınar ve fide için.ondan yayını kestiler
Hangi gruba takılırım diyor Semih lere mioylama yapılacak..semih pınarı dışarı çağırdı anlaşma yapmak için...pınar çok sıcak d eğil....gruba takılırım ama oylamada kendi isteğim olur diyor..olaylar olaylar olaylar
bende fideciydim ama türkan zümrüt için ağladı onunla dalga geçti...hayvan için ağlıyor gibilerinden....topluca güldülerBende fideciydim ama şimdi pınar a daha ılımlı olmaya başladım akıllı kız
evet kafemi açarım isteyen gelir isteğini yapar falan dedi..sizede takılabilirim ama oylamada bireysel olurum dedi...benim buraya faydalı olduğumu düşünüyorsanız beni seçersiniz zaten dedi..ben potaya odaklı yaşamak istemiyorum dedi bide...Hangi gruba takılırım diyor Semih lere mi
aniden mektup geldi..hepsi şokta....ayy semih çok tatlıydı yaaa...tmm izleyebilirsem yazarımYaaa.ay bildir bize de canım sonucu
Nasıl tatlı :))aniden mektup geldi..hepsi şokta....ayy semih çok tatlıydı yaaa...tmm izleyebilirsem yazarım
banada büyük geldi..kadının bir kızı varmış...ama kadın baya samimi davrandı herkese murat ahır kokuyorum dedi ama kadın yinede sarıldı..biz olsak on metre ilerden goodbyyyy derdikSerkan ın eşi banada büyük geldi.türkan da romantizmin içine etti ya ahahah. Murat neden kasanın bölünmesine iyi mi oldu şimdi dediki
Kurre yi haksız buldum hayvan ı orda temizlemesi hoş olmayabîlir zaten her an mikrop kapabîlirler.Bu aralar Kurre yüzünden İnci ye bir sempati duymaya başladım bende:)
Kurre yi haksız buldum hayvan ı orda temizlemesi hoş olmayabîlir zaten her an mikrop kapabîlirler.Bu aralar Kurre yüzünden İnci ye bir sempati duymaya başladım bende:)
Hangi konudabide kızlar ben dün akşam tvde izledim...türkanı semihlerle konuşmasını normal şekilde gösterdiler...normalde azarlaya azarlaya konuşuyordu semihi..
Evet aynen kızları olduğunu biliyordum ama ben Serkan ın da kızı zannetmiştim kızı okula bırakıyorum falan diyordu. Sadece kadının kızı olduğunu nerden anladınbanada büyük geldi..kadının bir kızı varmış...ama kadın baya samimi davrandı herkese murat ahır kokuyorum dedi ama kadın yinede sarıldı..biz olsak on metre ilerden goodbyyyy derdik
serkan kendi çocuğu gibi bahsetmedi..bide inci bere hediye etti hem çoçuğa hem kadına buda çoçuğun için dedi..Evet aynen kızları olduğunu biliyordum ama ben Serkan ın da kızı zannetmiştim kızı okula bırakıyorum falan diyordu. Sadece kadının kızı olduğunu nerden anladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?