Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bende fideciydim ama şimdi pınar a daha ılımlı olmaya başladım akıllı kız

Hangi gruba takılırım diyor Semih lere mi
evet kafemi açarım isteyen gelir isteğini yapar falan dedi..sizede takılabilirim ama oylamada bireysel olurum dedi...benim buraya faydalı olduğumu düşünüyorsanız beni seçersiniz zaten dedi..ben potaya odaklı yaşamak istemiyorum dedi bide...

bide kızlar ben dün akşam tvde izledim...türkanı semihlerle konuşmasını normal şekilde gösterdiler...normalde azarlaya azarlaya konuşuyordu semihi..

Serkan ın eşi banada büyük geldi.türkan da romantizmin içine etti ya ahahah. Murat neden kasanın bölünmesine iyi mi oldu şimdi dediki

Serkan ın eşi banada büyük geldi.türkan da romantizmin içine etti ya ahahah. Murat neden kasanın bölünmesine iyi mi oldu şimdi dediki
banada büyük geldi..kadının bir kızı varmış...ama kadın baya samimi davrandı herkese murat ahır kokuyorum dedi ama kadın yinede sarıldı..biz olsak on metre ilerden goodbyyyy derdik

banada büyük geldi..kadının bir kızı varmış...ama kadın baya samimi davrandı herkese murat ahır kokuyorum dedi ama kadın yinede sarıldı..biz olsak on metre ilerden goodbyyyy derdik
Evet aynen kızları olduğunu biliyordum ama ben Serkan ın da kızı zannetmiştim kızı okula bırakıyorum falan diyordu. Sadece kadının kızı olduğunu nerden anladın

Evet aynen kızları olduğunu biliyordum ama ben Serkan ın da kızı zannetmiştim kızı okula bırakıyorum falan diyordu. Sadece kadının kızı olduğunu nerden anladın
serkan kendi çocuğu gibi bahsetmedi..bide inci bere hediye etti hem çoçuğa hem kadına buda çoçuğun için dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…