Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
pınar sanırım incileri seçmiş..onlarla kahvaltı yapıyor şuan kafede

bide kızlar ben dün akşam tvde izledim...türkanı semihlerle konuşmasını normal şekilde gösterdiler...normalde azarlaya azarlaya konuşuyordu semihi..
Ay niye böyle yapıyorlar yaaaaTaraflı oluyor bu şekilde.her seyi olduğu gibi gösterirsin.isteyen istediğini sever, destekler.değil mi yaaa

abidin şu an siyasi anlamda semihe laf atmaya çalışıyor..uyuz oldum haaaaaaaaaaa

bu arada rambo bıçağı sokmak istemişler geçen gelen misafirler..oyüzden yasaklanmış artık misafirler..eticaret başlıcakmış..şuan biri geldi konuşma yapıyor bu konu hakkında

bu arada rambo bıçağı sokmak istemişler geçen gelen misafirler..oyüzden yasaklanmış artık misafirler..eticaret başlıcakmış..şuan biri geldi konuşma yapıyor bu konu hakkında
Yok arttık.neden sokmak istemişler bıcak? Hiç inandırıcı gelmedi bana.

Yok arttık.neden sokmak istemişler bıcak? Hiç inandırıcı gelmedi bana.
geçen gün baya tepki vardı misafirler alınmamıştı...bana inandırıcı geldi nedense..bikaç gündür rambo bıçaıyla ilgili laflar uçuşuyor ütopyada abidine karşı...hatta masaüstü arka plan olarak rambo bıçağı koymuş semih abidin görsün diye...ama olayın abidinle bağlantısını kuramadım

Fide elenmis ordan burdan takip ediyorum bende
Turkan ve bizimkiler kime verdiler onuda ogrenim gelim
Kendimi balkon teyzeler gibi hissediyorum

ben iş yerindeym izleyemiyorum kızlar . Rambo bıçağı lafını kim içeriye taşıdı acaba

Bence iyi oldu karşı takımın sayısının artması. Akılları varsa kurreyi yazarlar. Benm gibi semihlere ılımlı fakat kurreyi sevmeyen bir çok insan var yarışma hareketlensin biraz. Ben survivor izlerken hyecanlanıyordm mesela ahahah. Fakat altar Türkan ve Murat elense üzülürüm ciddi anlamda. Semih ve kurreye üzülmem . Belki Semih e biraz üzülebilirim. Zaten inci varken elenmesi zor semihlerden. Ama kurre çıkarsa potaya elenebilir. Hele Semih kurre inci çıkarsa kurre kesin gider. Stratejici olmuşum

Kurtetülayn Türkan ın resmini pc de yakınlaştırıp uzaklaştırıyormuş ve kahkahalar atıyormuş resim var twetterda . Sen onun yaşına gelince tipin nasıl olur acaba

Yarışma BBG evi yarışmasına döndü biraz ..Ben daha farklı şeyler düşünmüştüm açıkcası bu noktada beni biraz hayal kırıklığına uğrattı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…