- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.201
Ay niye böyle yapıyorlar yaaaabide kızlar ben dün akşam tvde izledim...türkanı semihlerle konuşmasını normal şekilde gösterdiler...normalde azarlaya azarlaya konuşuyordu semihi..
Iki tarfla da takilirim demis ya ondandir belkipınar sanırım incileri seçmiş..onlarla kahvaltı yapıyor şuan kafede
sanırım oylamada semihler fideye oy verdi..ondan diğerleriyle..inci sarılıyor falan pınara..biraz gergin gibi semihIki tarfla da takilirim demis ya ondandir belki
Aaaa ne dedi pekiabidin şu an siyasi anlamda semihe laf atmaya çalışıyor..uyuz oldum haaaaaaaaaaa
elenmiş..........fide yok görünürlerde
Hadi yaaaasanırım oylamada semihler fideye oy verdi..ondan diğerleriyle..inci sarılıyor falan pınara..biraz gergin gibi semih
semihte sürekli onlara laf atıyorabidin şu an siyasi anlamda semihe laf atmaya çalışıyor..uyuz oldum haaaaaaaaaaa
dışardakiler sana reis diyor ama ben hiç parkalı reis görmedim..nazım hikmet şiiri okuyan seven reis görmedim diyor...nasıl bi reislikse falan diyorAaaa ne dedi peki
Hımmmmmdışardakiler sana reis diyor ama ben hiç parkalı reis görmedim..nazım hikmet şiiri okuyan seven reis görmedim diyor...nasıl bi reislikse falan diyor
Yok arttık.neden sokmak istemişler bıcak? Hiç inandırıcı gelmedi bana.bu arada rambo bıçağı sokmak istemişler geçen gelen misafirler..oyüzden yasaklanmış artık misafirler..eticaret başlıcakmış..şuan biri geldi konuşma yapıyor bu konu hakkında
geçen gün baya tepki vardı misafirler alınmamıştı...bana inandırıcı geldi nedense..bikaç gündür rambo bıçaıyla ilgili laflar uçuşuyor ütopyada abidine karşı...hatta masaüstü arka plan olarak rambo bıçağı koymuş semih abidin görsün diye...ama olayın abidinle bağlantısını kuramadımYok arttık.neden sokmak istemişler bıcak? Hiç inandırıcı gelmedi bana.
ben iş yerindeym izleyemiyorum kızlar . Rambo bıçağı lafını kim içeriye taşıdı acabageçen gün baya tepki vardı misafirler alınmamıştı...bana inandırıcı geldi nedense..bikaç gündür rambo bıçaıyla ilgili laflar uçuşuyor ütopyada abidine karşı...hatta masaüstü arka plan olarak rambo bıçağı koymuş semih abidin görsün diye...ama olayın abidinle bağlantısını kuramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?