Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
valla ben de anlamadım.acaba kendisi mi başvurdu yarışmaya onu merak ettim.​
Kızlar bodoslama dalıyorum ama
bence başvurmuştur acunun da işine gelmiştir yani.
Süpersiniz ya meğer ben yarısını izliyormuşum tuncay neymiş öyle

hg:)

dedikodular bitmiyor başvurmuşta olabilir evet.yeniden gündeme gelmek için.

Muratın bayanlara abla demesinde son nokta!!! Kurretulayna romantik semihten gramafon geldi sürpriz.plak da vardı tabi kutunun içinde.murat, nilüfere, hani şu bildiğimiz sevdiğimiz nilüfere, nilüfer abla dedi.yuh!!!dedim artık.

Murat resmen düştü gözümden.oylamada girmesinler dedi.serkanlara girsinler dedim dedi.olamaaazzz

Ya bu murat nasıl bi insan oldu içlerinde yapılan oylamayı niye şu şunu dedi diye anlatıyor ki. Barınağın içinde çit yapan grup "niye hayır dediniz" diye konuşuyor ne saçma. Kendilerine bakmıyorlar hiç.

Ya bu murat nasıl bi insan oldu içlerinde yapılan oylamayı niye şu şunu dedi diye anlatıyor ki. Barınağın içinde çit yapan grup "niye hayır dediniz" diye konuşuyor ne saçma. Kendilerine bakmıyorlar hiç.​
Aynen yaaaa.saçmalıklar silsilesi

selam kızlar ben yokken kaynatmışsınız epeyce. Bugün yeni yarışmacı geliyormuş Ütopya ya aklı varsa Semihlerin tarafına geçer.Bir de Kurre nin sevgilisi gelse var ya şşookk.
Evet:) şu an orada.Bakalım neler olacak.Hangi tarafa geçecek.
Kızlar popstar Abidin yeni yarışmacı.Şu an ütopyada...
Ohayooooo ne işi varmış orda??
semih te ''yeni gelecek olan yarışmacı hiç karşı tarafa geçer mi ya kaybetmiş bir takım orası ''demişti
babam izlemiş biraz karşı takıma geçer falan demişti.yani serkanlara. öyle görmüş sanırım abidin i. erken bir yorum tabi.

acun a ayıp valla program reyting olsun izlensin diye sen tut hem ünlü birini hem de yakışıklı birini koy getir. bu kadar mı kendine güvensizsin Acun. ben patlama yapmak için kurretülayn ın sevgilisini bekliyordum yarışmaya doğrusu.

ay şu an abidin e anlatıyo semih le murat arda yı falan. çok komiğime gidiyo abidin olduğu için.

ayrıca gelen kişi ünlü olmasaydı ilk hafta oy alamazdı halktan ve bu sebeple hangi takıma giderse gitsin zayıf halka olacaktı.oyüzden rakip takım yeni geleni banko yazacaktı. sanırım acun bunu önlemek istedi ve renk , reyting amaçlı tabiki.sonuçta yeni gelen kişi bugün geldi çarşamba da eleme var. biz yeni geleni salı gördüğümüze göre eleme de perşembe izleyeceğimize göre 2 günde oy alamazdı. tabi bu hafta söz hakkı olacak mı yeni gelen bakalım.
kızlar bu 1. oldu mu abidin??

bir de kurre nin sevgilsi mert abidin yerli mi? kurretülayn yazınca o mert çıkıyo??

Gelen yarışmacı abidin miymiş aaaaaaaaaaaaaa

sizce kimin tarafına geçer abidin

kuzum aklı varsa semhlerin takıma geçmeli ama yaş grubu ve tarz olarak gamzeler e yakın olabilir.
şu an muratlarla konuştu biraz. gün içinde izleyemedm izleyen var mı nasıl durumlar??

bir de bizim pasaportlar kapandı mı kızlar yarım saat sınırı vardı ama daha dolmadı yarım saatim merak ediyorum

ohh albüm ün reklamınıda yapıyo abidin. ütopya dan çıkınca single varmış bitmiş o çıkacakmış piyasaya

Şu an için bütün gündür özellikle Semih'in grubu Abidin'in peşinde geziyor. Adam hiç yalnız kalmıyor. Bence bir süre böyle arada takılıp kendisi yeni bir grup oluşturabilir.

Yaaaaaa

abidinin gelmesi oyları etkilemez bence
eski bi yarışmacı sonuçta çok ünlü biri değil

ben kendi adıma ona oy vermem mesela karşı gruba geçerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…