- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.241
pınar tarafını seçti..incilerle birlikte...oylama yapılmadan önce semih nabız yoklamak istedi..noyan gibi oldu yaniFide gitmiş zaten kalsa da karşı takıma geçerdi pınar da ortadaym diyor ama bence serkanlara yakın semihlerden farkında
Bende altar ve Murat ı destekliyorum Murat ın yanlış anlaşılmasına sebep verende Semih açıkladı zaten ben dedim diğer grupla aranı iyi tut diye dedi ama bundanbizin haberimiz olmadı ki direkt yaftaladık hala bilmeyenlerde var. Ilâdan bilmiyoruz ki Semih kapıda yazıp veririm diyor vi nevi strateji ayağına biz de kekleniyoruzevet olabilir..kurreye karşı nötrüm.orda desteklediğim murat ve semih...serkan ve tuncayda tuttarsız davrandıkları için negatifim...onun dışındakiler zaten herkesde hemen hemen aynı etkide
Hımmmm sağol tatlım bilmiyordumpınar tarafını seçti..incilerle birlikte...oylama yapılmadan önce semih nabız yoklamak istedi..noyan gibi oldu yani
Bence inci sevindi Gamze nin gitmesine haha teco olayından ötürüben kurrenin psikolojisinin bozulduğunu düşünüyorum.çünkü başlarda bukadar şımarıklık yapmıyordu...hatta bi dönem incide kötü oldu gamze gittikten sonra...ikisininde anlaşabileceği dertleşebileceği kimse yok bayan olarak...inci düzeldi gerçi baya bunalım takılıyordu
evet o dönem ben murata kızmıştım napıyor diye....herkes yanlış anladı açıklama yaptılarda normalde döndü...hatta bidin dedi numaradan 3. grubu kuralım muratla..semih dedi herkes yanlış anlıyor olmaz diyeBende altar ve Murat ı destekliyorum Murat ın yanlış anlaşılmasına sebep verende Semih açıkladı zaten ben dedim diğer grupla aranı iyi tut diye dedi ama bundanbizin haberimiz olmadı ki direkt yaftaladık hala bilmeyenlerde var. Ilâdan bilmiyoruz ki Semih kapıda yazıp veririm diyor vi nevi strateji ayağına biz de kekleniyoruz
Fide gitmiş zaten kalsa da karşı takıma geçerdi pınar da ortadaym diyor ama bence serkanlara yakın semihlerden farkında
o boynuz olayını izledim haketti bence hem Mert in gömleğini giyiyo hem Semih e sokuluyoincilere karşı grup olarak tepki aldıkları için yanaşmadığını düşünüyorum..yoksa tuğçeyle anaşabilirler gibiydi..özlemede zamanında bütün özelini döktü sonrasında pişman oldu..semih kaç defa uyarmıştı özleme bişey anlatma diye ama bildiğini yaptı..şuan evet semihten güç alıyor ama semih ona çok defa dedi zayıf halkasın gidebilirsin diye....bide inciler ona ağza alınmıcak çok laf söyledi....boynuz hareketeleri vs...çok şey gösterilmedi
incilere karşı grup olarak tepki aldıkları için yanaşmadığını düşünüyorum..yoksa tuğçeyle anaşabilirler gibiydi..özlemede zamanında bütün özelini döktü sonrasında pişman oldu..semih kaç defa uyarmıştı özleme bişey anlatma diye ama bildiğini yaptı..şuan evet semihten güç alıyor ama semih ona çok defa dedi zayıf halkasın gidebilirsin diye....bide inciler ona ağza alınmıcak çok laf söyledi....boynuz hareketeleri vs...çok şey gösterilmedi
çok kötü bir durum ama bir bayan olarak en yakın arkadaşın kapıyor sevdiğin adamı...teconun yaptığı çok ayıp...sürekli inciyle taklıdı dizinde yattı masajlar vs..samimi haller...madem gamzeyi seviyordu inciyle mesafe koyaydı arasına değilmi sabahın saat dördünde yatakta masajlar falanBence inci sevindi Gamze nin gitmesine haha teco olayından ötürü
ha mertin gömleğinimi giydi o kısmı bilmiyorum...o boynuz olayını izledim haketti bence hem Mert in gömleğini giyiyo hem Semih e sokuluyo
haklısın teco rahat bi tip yurt dışında büyümüş ya inci de bu hareketleri kendine algıladı garibimçok kötü bir durum ama bir bayan olarak en yakın arkadaşın kapıyor sevdiğin adamı...teconun yaptığı çok ayıp...sürekli inciyle taklıdı dizinde yattı masajlar vs..samimi haller...madem gamzeyi seviyordu inciyle mesafe koyaydı arasına değilmi sabahın saat dördünde yatakta masajlar falan
Sürekli kırmızı kareli bi gömlek var ya oha mertin gömleğinimi giydi o kısmı bilmiyorum...
sürekli giyiyor sanki onu değilmi...Sürekli kırmızı kareli bi gömlek var ya o
Sürekli kırmızı kareli bi gömlek var ya o
ailesi muhavazakar sanki instgramda ailesinin resmi vardı.annesinin falanhaklısın teco rahat bi tip yurt dışında büyümüş ya inci de bu hareketleri kendine algıladı garibim
Evet canm ama artık giymiyr sanırım sen işyerinde miydin kız bende 5 te çıkcam iş yerinde mi izledin ondan soruyorum ahahhasürekli giyiyor sanki onu değilmi...
Annesi kapalı mıailesi muhavazakar sanki instgramda ailesinin resmi vardı.annesinin falan
Evet canm özlem oylama akşamı demişti sana diyecek kelime bulamıyorum bi o gömleğe bak bir de yanındakine gibisinden bir şey demiştiHadi ya o Mert in miydi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?