Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Fide gitmiş zaten kalsa da karşı takıma geçerdi pınar da ortadaym diyor ama bence serkanlara yakın semihlerden farkında
pınar tarafını seçti..incilerle birlikte...oylama yapılmadan önce semih nabız yoklamak istedi..noyan gibi oldu yani

evet olabilir..kurreye karşı nötrüm.orda desteklediğim murat ve semih...serkan ve tuncayda tuttarsız davrandıkları için negatifim...onun dışındakiler zaten herkesde hemen hemen aynı etkide
Bende altar ve Murat ı destekliyorum Murat ın yanlış anlaşılmasına sebep verende Semih açıkladı zaten ben dedim diğer grupla aranı iyi tut diye dedi ama bundanbizin haberimiz olmadı ki direkt yaftaladık hala bilmeyenlerde var. Ilâdan bilmiyoruz ki Semih kapıda yazıp veririm diyor vi nevi strateji ayağına biz de kekleniyoruz

Bence inci sevindi Gamze nin gitmesine haha teco olayından ötürü

evet o dönem ben murata kızmıştım napıyor diye....herkes yanlış anladı açıklama yaptılarda normalde döndü...hatta bidin dedi numaradan 3. grubu kuralım muratla..semih dedi herkes yanlış anlıyor olmaz diye

o boynuz olayını izledim haketti bence hem Mert in gömleğini giyiyo hem Semih e sokuluyo

Evet İnci kötü şeyler söyledi zaten o konuda onu savunmuyorum ama ortak kullanım alanlarında Kurre nin aklına estiği gibi davranması ne kadar doğru olabilir ki?

Bence inci sevindi Gamze nin gitmesine haha teco olayından ötürü
çok kötü bir durum ama bir bayan olarak en yakın arkadaşın kapıyor sevdiğin adamı...teconun yaptığı çok ayıp...sürekli inciyle taklıdı dizinde yattı masajlar vs..samimi haller...madem gamzeyi seviyordu inciyle mesafe koyaydı arasına değilmi sabahın saat dördünde yatakta masajlar falan

İnci nin fevri hareketleri ve kötü konuşmaları var evet ama Kurre de bazı şeyleri kendisi yaptı.

Salya sümük Mert için ağladı Semih i de bırakmadı ilk başlarda Mert i de.Mert öyle bir mektup yazmasaydı ne olacaktı sizce.Kurre Semih ten uzak duracak mıydı hiç sanmıyorum ben.

haklısın teco rahat bi tip yurt dışında büyümüş ya inci de bu hareketleri kendine algıladı garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…