- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.381
incinin kavgalarının çogu kurre yuzunden sanırım ve o kadar kavgadan sonra işin içinden sıyrılıverıyor hiç konusmuyor,gülüyor,inci terbıyesız oluyor, sankı onun yuzunden olmamıs gıbı normal devam edıyor yanlış mıyım, ben oyle goruyorum ama.
Canim pek izleyemiyorum islerim var birazcik :)Semihin bir planıyla pınar kaldı.halk oylaması olmadı canım.nerelerdesin yahu
Ay aman inci gitsin yaaaa.o saç rengi gözlerimi, se s i kulaklarımı mahfetti
Sonra tincay gitsin.abidin yine daha olgun ve yapıcı bana göre.semih onu kaçırarak hata yaptı bence.belki lider o olur diye istemedi bilemiyorum.
Aynen bende cok mutlu olurum..pınar kalmış canım
abidin giderse cok mutlu olurum
okudum canım.bır de bulasık makınesının kasıklıgı ıcındekılerle bırlıkte alttakı dolaptan cıktı gordun mu onu da. inci çok haklı gercekten. ama kavgaya dayanamıyorum.
Evet aynen öyle ben kurre yi eskiden çok efendi bulurdum. Ama sinir oluyorum artık. Inci nin adı çıktığı için insanlar şimdide küre inci kavgasında inciye ön yargılı olabiliyor.bulaşık makinasındaki kaşıklığı normal kaşıklık olarak mı kullanmışlar. Kurre mi yapmış anlamadm cnmincinin kavgalarının çogu kurre yuzunden sanırım ve o kadar kavgadan sonra işin içinden sıyrılıverıyor hiç konusmuyor,gülüyor,inci terbıyesız oluyor, sankı onun yuzunden olmamıs gıbı normal devam edıyor yanlış mıyım, ben oyle goruyorum ama.
Evet CNm sen nerelerdesin yahuCanim pek izleyemiyorum islerim var birazcik :)
Pinar peki karsi grubumu secti
Ya canim pek bakamadim canli izliyorum biraz ama eskisi kadar uzun izleyemiyorum birde ufak bi kaza gecirmistim daha yeno toparlandim simdi simdi aktif oluyorum :)Evet CNm sen nerelerdesin yahu
sürekli burda değilim aslında..aralık ayı çok yoğundum pek girememiştim meselaPek iş olmuyor mu hep burdasınkızma ha merak ettiğim için soruyorum canm yemeğe de çıkmadın sanki :))
Abidin girip gireceğine pişman oldu zaten ahahah kaç yaşındasın kiYa inanamıyorum ben Ütopyayı izlemiyorum bugün bir baktım popstar Abidin. Yıllardır nerdeydi ya? Yıllar önce popstardayken Tarkana benzetiyorlardı onu, fakat bence Tarkan daha yakışıklı ya 40ırkında bile hala yakışıklı karizmatik biri. Kaç yıl geçti bilmiyorum en az 10 yıl olmuştur Abidin popstar da finalde Kenan Doğulunun Kahraman şarkısını söyleyip kazanmıştı. Hey gidi günler hey, çocuktum ben o zaman ya
Geçmiş olsun noldu pekiYa canim pek bakamadim canli izliyorum biraz ama eskisi kadar uzun izleyemiyorum birde ufak bi kaza gecirmistim daha yeno toparlandim simdi simdi aktif oluyorum :)
Sagolasin canim spor yaparken yuzume dambil dustu agir kismi dudagima geldi yarildi, dikis attirdim bir hafta once falan dune dikislerimi aldirdim suam rahatim cok sukur..Geçmiş olsun noldu peki
Ben bazen abidin hic girmesedi diye dusunuyorum..Abidin girip gireceğine pişman oldu zaten ahahah kaç yaşındasın ki
Türkan hala bireysel diğerlerini izlemedim ama canm ya. Yani tüm bölümleri izledim ama onlara dikkat etmemişm ya da göstermediSagolasin canim spor yaparken yuzume dambil dustu agir kismi dudagima geldi yarildi, dikis attirdim bir hafta once falan dune dikislerimi aldirdim suam rahatim cok sukur..
Turkan hala bireysel mi takilmakta ?
Kurre misafrler icin bir seyler hazirlayabildi mi patates salatasi falan yapicam diyordu yani gelebler semihlere ilgi gosterdi mi..
Hic izleyemedim ya
Ne gibi bozdu mesela boyun eğmediği için miBen bazen abidin hic girmesedi diye dusunuyorum..
Ama suana tek semihin planlarini bozan tek adam abidin..
Ben gecenlerde izlemistim , geriden geliyorlasr herhalde baya..Türkan hala bireysel diğerlerini izlemedim ama canm ya. Yani tüm bölümleri izledim ama onlara dikkat etmemişm ya da göstermedi
Tabi ki de hayir..Ne gibi bozdu mesela boyun eğmediği için mi
misafirler alınmadı ogün..eticarete döndü olay...kurre o gün sütlaç,sarma,sigara böreği,salata yaptı..ama kendileri yemek zorunda kaldılar..misafirler yasaklanıncaSagolasin canim spor yaparken yuzume dambil dustu agir kismi dudagima geldi yarildi, dikis attirdim bir hafta once falan dune dikislerimi aldirdim suam rahatim cok sukur..
Turkan hala bireysel mi takilmakta ?
Kurre misafrler icin bir seyler hazirlayabildi mi patates salatasi falan yapicam diyordu yani gelebler semihlere ilgi gosterdi mi..
Hic izleyemedim ya
Yasaklanma sebebi neydi peki..misafirler alınmadı ogün..eticarete döndü olay...kurre o gün sütlaç,sarma,sigara böreği,salata yaptı..ama kendileri yemek zorunda kaldılar..misafirler yasaklanınca
Evet aynen bu arada çok geçmiş olsun atlatmışsın şükürTabi ki de hayir..
Onlarin grubunu tercih ettikten sonra yaptikla vs.,
Ama hep kaybeden karsi taraf oluyor yine oyle olacak gibi..
sırf inciyi kışkırtmak için yapıyor benceKurre nin bu pişkinliği ne olacak birini bana söylesin.Sinir ediyor ya beni.Sanki babasının evi de keyfine göre hareket ediyor! Gitsin bence artık Kurre yeter valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?