- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.401
Sagolasin canim..Evet aynen bu arada çok geçmiş olsun atlatmışsın şükür
Evet o da var Semih demişti zaten inci bize lazım kurre de demişti . Semih inci ye oynayın diyordusırf inciyi kışkırtmak için yapıyor bence
hepsi aynı şeyi yapıyor altarla muratta özellikle laf atıp ortalığı kızıştırmaya calısıyorlarEvet o da var Semih demişti zaten inci bize lazım kurre de demişti . Semih inci ye oynayın diyordu
sırf inciyi kışkırtmak için yapıyor bence
kendi tavrıda olabilir ama üzerlerine oynama sözleri geciyor kendi aralarındaki konusmalarındaBilerek mi yapıyor diyorsun.Onu bilemiyorum işte.Bence kendi normal tavrı bu şekilde.
Evt ama altar ve Murat ı ben seviyorum yinedehepsi aynı şeyi yapıyor altarla muratta özellikle laf atıp ortalığı kızıştırmaya calısıyorlar
ben sevemedim hiç birini hepsi dedikodu pesinde ama onlara ayrı bi gıcık oluyom semih grubunaEvt ama altar ve Murat ı ben seviyorum yinede
Kime yakınsınben sevemedim hiç birini hepsi dedikodu pesinde ama onlara ayrı bi gıcık oluyom semih grubuna
serkanıda pek sevmiyorum ama onların gruba daha yakınım senKime yakınsın
hepsi için farklı görüşüm var mesela.serkanıda pek sevmiyorum ama onların gruba daha yakınım sen
tuncay evet calısıyor efendıde bı cocuk inci cok konusuyor cenesini tutamıyor ama sinsilik yok semihler sürekli bi plan içinde karsı tarafa karşı devamlı nifak terbiyesizlik bilmem ne sıktı artık artık hepsi dedikoduyu bırakıp birseyler yapsa daha zevkli olacak izlemesi baslarda daha iyiydi ortalıgı düzene falan koydular kaldı oylehepsi için farklı görüşüm var mesela.
Ben önceden tamamen Semih lerden yanaydım şimdi kurre ve Semih i hiç sevmiyorum. Kurre den tiksiniyorum hatta. Türkan a yazık diyorum yaşlı kadın hemde ayrıldı ılımlıyım. Altar ı ve Murat ı tutuyorum . Serkan eh işte . Tuncay ı üretkenliğinden dolayı kutluyorum mesela oyma ve heykelden sonra dün pınar a çizim defterini gösterdi çocuğun 10 parmağında 10 mağrifet. Kurre ve Semih orayı bbg evi gibi kullanıyor kim ne derse desin. Ama Tuncay ın hakkı Allah için çocuk çok üretken
Aynen öyletuncay evet calısıyor efendıde bı cocuk inci cok konusuyor cenesini tutamıyor ama sinsilik yok semihler sürekli bi plan içinde karsı tarafa karşı devamlı nifak terbiyesizlik bilmem ne sıktı artık artık hepsi dedikoduyu bırakıp birseyler yapsa daha zevkli olacak izlemesi baslarda daha iyiydi ortalıgı düzene falan koydular kaldı oyle
Hayatım kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz.murat istemese semihin dediğini yapar mıydı?Murat ın eskiden diğer gruba öyle davranması Semih in stratejisiydi garibanın bir suçu yok yani o hep grubunu tuttu ama Semih stratejisi yüzünden hep yanlış anlaşıldı sizin ve benm anladığım gibi Semih açıkladı bunu . Strateji ayağına insanları parmağında oynatıyor işte hatta halk oyun olduğunu bilmesin diye kağıda yazıp verecekmiş altar a falan. Hadi ordakiler oyuncağı olmuş bizide kekleyecek
Ben de gördüm.serkan da dedi.dayağı yedi oturdu diyen inciydi canm . Serkan çağdaş a sen yanlış bir şey yapmadın dedi sadece. Öyle şeyler demedi. Bit de kurre sarma sardı vs diyorsun ya onu işte Türkan gidince yapmaya başladı
Serkan da dedi.haklısın.yoo çok iyi hatırlıyorum serkan .hatta 2-3 defa tekrarladı... incimelek bende vursaydım keşke dedi..incide aaa öyle deme falan dedi o..sonra hepimiz içimizden geçirmişizdir dediler vurmak için
Sanırım böyle bir algı yaratmaya çalışıyirlar canım.nedense..Inci melek ve diğerleri okey onları duydum. Kaçırdım belkide ama inci dedi dayağı yedin oturdun diye onu çok net hatırlıyorm neyse boşver . Canm bir de sen abidinlerde dedikodu yapıyor bakın falan demiştin . Abidinler dedikodu yapmıyor diyen ben değildim ama şöyle bir görüş söyleyim. Bence semihler kadar değiller ne zaman açsam 7-24 dedikodu var Semih te
Çünkü türkan ön plana çıkmaya çalışıyordu.hep ben yapıyorum, ben olmazsam grup dağılır, kurre sorun çıkaran saygısız bir kişi vs.vs.şeklinde göstermeye çalıştı hep.şöyle bişey var kurreye karşı bişeyim yok aslında..türkan onu çok azarladı çocuk gibi çok bağırdı çağırdı ama o hep saygı duyuyorum büyüğümsün dedi..tarafsız bakmaya çalışıyorum..türkan ayrılmadan öncede kurre sarma sarıyordu sütlaç yapıyordu..hani beceriksiz değil..sadece türkan tarafından baskı altına alınıyordu
Evet hep öyle gösteriyorlar.Doğrudur fırsat buldukca izliyorum canlı ama tesadüf mü bilemedim ne zaman açsam semihle oturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?