Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
inciye uyuz oluyorum tavşanları orda yıkyorsun ben aynı yerde yıkanmam diyordu kurreye tam cadı
tavsancıklar senden temizdir be

serkanıda pek sevmiyorum ama onların gruba daha yakınım sen
hepsi için farklı görüşüm var mesela.
Ben önceden tamamen Semih lerden yanaydım şimdi kurre ve Semih i hiç sevmiyorum. Kurre den tiksiniyorum hatta. Türkan a yazık diyorum yaşlı kadın hemde ayrıldı ılımlıyım. Altar ı ve Murat ı tutuyorum . Serkan eh işte . Tuncay ı üretkenliğinden dolayı kutluyorum mesela oyma ve heykelden sonra dün pınar a çizim defterini gösterdi çocuğun 10 parmağında 10 mağrifet. Kurre ve Semih orayı bbg evi gibi kullanıyor kim ne derse desin. Ama Tuncay ın hakkı Allah için çocuk çok üretken

tuncay evet calısıyor efendıde bı cocuk inci cok konusuyor cenesini tutamıyor ama sinsilik yok semihler sürekli bi plan içinde karsı tarafa karşı devamlı nifak terbiyesizlik bilmem ne sıktı artık artık hepsi dedikoduyu bırakıp birseyler yapsa daha zevkli olacak izlemesi baslarda daha iyiydi ortalıgı düzene falan koydular kaldı oyle

Aynen öyle

Hayatım kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz.murat istemese semihin dediğini yapar mıydı?

Sanırım böyle bir algı yaratmaya çalışıyirlar canım.nedense..

Çünkü türkan ön plana çıkmaya çalışıyordu.hep ben yapıyorum, ben olmazsam grup dağılır, kurre sorun çıkaran saygısız bir kişi vs.vs.şeklinde göstermeye çalıştı hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…