Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
yok onu sana yazmamıştım ben dedikodu yapıyorlar diye..kimin yazdığını hatırlamadım ama sen değildin yani...sürekli dedikoduda abidin..semihi karalıyor..kurreyi...ben hep dedikodusuna denk geliyorum...pınara az dil dökmedi

9:20 kısmından sonrasına bak.uzun bi video bide kurre öncede sarma sarıyordu
Neyse canm kurre konusunda biz uzlaşamayacağız en iyisi :) ben hep onu Cafe'de bıkbık yaparken izliyorum tabiki iş yapacak ama harıl harıl değil . Bi inci gibi değil bence

Neyse canm kurre konusunda biz uzlaşamayacağız en iyisi :) ben hep onu Cafe'de bıkbık yaparken izliyorum tabiki iş yapacak ama harıl harıl değil . Bi inci gibi değil bence
şöyle bişey var kurreye karşı bişeyim yok aslında..türkan onu çok azarladı çocuk gibi çok bağırdı çağırdı ama o hep saygı duyuyorum büyüğümsün dedi..tarafsız bakmaya çalışıyorum..türkan ayrılmadan öncede kurre sarma sarıyordu sütlaç yapıyordu..hani beceriksiz değil..sadece türkan tarafından baskı altına alınıyordu

aynen katılıyorum

Döktü canm evet orası doğru. Yo ben bana dedin demedim canm ben değildim ama alıntı yapayım yinede anlamında dedim senin meslek nedir

Ya
şimdi denk geldim.semihi pil odasıına çağırmışlar gülerek çıktı..hepinizi yakacam dedi...türkanda espiri yapmaya çalıştı semihe
Ya ne dicem şimdi Semih i karalama projesi vardı ya twetterda .dün de tv de Semih fide vedalaşmasında Semih i sorumlu tuttu mesela bu bana baya taraflı geldi açıkcası sana

Ya

Ya ne dicem şimdi Semih i karalama projesi vardı ya twetterda .dün de tv de Semih fide vedalaşmasında Semih i sorumlu tuttu mesela bu bana baya taraflı geldi açıkcası sana
aynen...direk adamı suçladılar ya.onun stratejisi yüzünden gitti gibilerinden laf ettiler....taraflı davranıyorlar...bir ay önce ekip değişmiş diyorlardı...başlarda daha güzeldi görüntüler falan...dış ses de değişmiş sanki değilmi...

Evet türkan çok işe yarıyordu iyi para kazanıyor.bu hafta izlemedim adam akıllı ama genel olarak görmedim dediğim gii kürreyi îş yaparken .muhtemeelen geç saate izlediğim için görmüyorum

Evet semih yaptı.yanı ben orda olsam erkeklere yemeek yaptıramam yanı.neyse güzel görünüyordu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…