- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.341
yok onu sana yazmamıştım ben dedikodu yapıyorlar diye..kimin yazdığını hatırlamadım ama sen değildin yani...sürekli dedikoduda abidin..semihi karalıyor..kurreyi...ben hep dedikodusuna denk geliyorum...pınara az dil dökmediInci melek ve diğerleri okey onları duydum. Kaçırdım belkide ama inci dedi dayağı yedin oturdun diye onu çok net hatırlıyorm neyse boşver . Canm bir de sen abidinlerde dedikodu yapıyor bakın falan demiştin . Abidinler dedikodu yapmıyor diyen ben değildim ama şöyle bir görüş söyleyim. Bence semihler kadar değiller ne zaman açsam 7-24 dedikodu var Semih te
Neyse canm kurre konusunda biz uzlaşamayacağız en iyisi :) ben hep onu Cafe'de bıkbık yaparken izliyorum tabiki iş yapacak ama harıl harıl değil . Bi inci gibi değil bence9:20 kısmından sonrasına bak.uzun bi video bide kurre öncede sarma sarıyordu
Hayırdır kız ne izni? Meslek neydi unuttum cicim yaaEvet tv den takip ediyorum cicim.izinliydimmmm
şöyle bişey var kurreye karşı bişeyim yok aslında..türkan onu çok azarladı çocuk gibi çok bağırdı çağırdı ama o hep saygı duyuyorum büyüğümsün dedi..tarafsız bakmaya çalışıyorum..türkan ayrılmadan öncede kurre sarma sarıyordu sütlaç yapıyordu..hani beceriksiz değil..sadece türkan tarafından baskı altına alınıyorduNeyse canm kurre konusunda biz uzlaşamayacağız en iyisi :) ben hep onu Cafe'de bıkbık yaparken izliyorum tabiki iş yapacak ama harıl harıl değil . Bi inci gibi değil bence
Ücretsiz canm ütopya.com dan kaydolProgramı pasaport alıp izliyomusunuz ücretlendirme nasıl oluyo acaba
aynen katılıyorumtürkan yardım kabul etmiyorki...herşeyi o yapacak herşeyi o biliyor.kıza sürekli bulaşık yıkatıyordu..şimdi kızın adı bulaşık yıkamıyora çıktı..ben arada canlı izliyorum...sadece tvde kurrenin kıkırdamasını gösteriyorlar..salı günü misafir gelecekti..akşamdan sütlaç yapmıştı,sarma,sigara böreği,salata vs. bir sürü şey yaptı bunlar tv'de çok gösterilmiyor...anca türkanın tahtada hamur açmasını sütleri işte kavanozlara koymasını reçellerini falan gösteriyorlar...
çok teşekkür ederim :):)Ücretsiz canm ütopya.com dan kaydol
Döktü canm evet orası doğru. Yo ben bana dedin demedim canm ben değildim ama alıntı yapayım yinede anlamında dedim senin meslek nediryok onu sana yazmamıştım ben dedikodu yapıyorlar diye..kimin yazdığını hatırlamadım ama sen değildin yani...sürekli dedikoduda abidin..semihi karalıyor..kurreyi...ben hep dedikodusuna denk geliyorum...pınara az dil dökmedi
Rica ederim telefondan izleyeceksen uygulamayı yükle ücretsiz olarakçok teşekkür ederim :):)
ok anladım..memurum benDöktü canm evet orası doğru. Yo ben bana dedin demedim canm ben değildim ama alıntı yapayım yinede anlamında dedim senin meslek nedir
Doğrudur fırsat buldukca izliyorum canlı ama tesadüf mü bilemedim ne zaman açsam semihle oturuyorcanım canlı izlersen kurrede sürekli çalışıyor
kızı savunmak amaçlı değil ama bu konuda hakkını yiyemeyiz
Ya ne dicem şimdi Semih i karalama projesi vardı ya twetterda .dün de tv de Semih fide vedalaşmasında Semih i sorumlu tuttu mesela bu bana baya taraflı geldi açıkcası sanaşimdi denk geldim.semihi pil odasıına çağırmışlar gülerek çıktı..hepinizi yakacam dedi...türkanda espiri yapmaya çalıştı semihe
Evet onu okudum ama ne memuruok anladım..memurum ben
aynen...direk adamı suçladılar ya.onun stratejisi yüzünden gitti gibilerinden laf ettiler....taraflı davranıyorlar...bir ay önce ekip değişmiş diyorlardı...başlarda daha güzeldi görüntüler falan...dış ses de değişmiş sanki değilmi...Ya
Ya ne dicem şimdi Semih i karalama projesi vardı ya twetterda .dün de tv de Semih fide vedalaşmasında Semih i sorumlu tuttu mesela bu bana baya taraflı geldi açıkcası sana
Evet türkan çok işe yarıyordu iyi para kazanıyor.bu hafta izlemedim adam akıllı ama genel olarak görmedim dediğim gii kürreyi îş yaparken .muhtemeelen geç saate izlediğim için görmüyorumtürkan yardım kabul etmiyorki...herşeyi o yapacak herşeyi o biliyor.kıza sürekli bulaşık yıkatıyordu..şimdi kızın adı bulaşık yıkamıyora çıktı..ben arada canlı izliyorum...sadece tvde kurrenin kıkırdamasını gösteriyorlar..salı günü misafir gelecekti..akşamdan sütlaç yapmıştı,sarma,sigara böreği,salata vs. bir sürü şey yaptı bunlar tv'de çok gösterilmiyor...anca türkanın tahtada hamur açmasını sütleri işte kavanozlara koymasını reçellerini falan gösteriyorlar...
Evet bende onu diyorum sürekli cafedeDoğrudur fırsat buldukca izliyorum canlı ama tesadüf mü bilemedim ne zaman açsam semihle oturuyor
yöke bağlı bi kurumdayım..Evet onu okudum ama ne memuruözelden yazabilirsin canm sıkıntıysa
Evet semih yaptı.yanı ben orda olsam erkeklere yemeek yaptıramam yanı.neyse güzel görünüyordu amaaa makarnayı da mı semih yapmış onu bilmiyordum.Kurre kendine çok güveniyor ama ben yaparım ederim.Madem yapacağın vardı Türkan varken niye yardım etmedin.Semih in dibinden ayrılmadı.Türkan da kendini paraladı.Diyorlar alt tarafı tavuklu pilav.Ama kadın onca şey yaptı yani.Yazık günah. Ben de Semih ciydim bu aralar ben de üçüncü gözümya da dört
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?