Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Dış sese dikkat etmedim açıkcası ama Semih sizi yakacam dediyse doğru da yalanda olsa bu rejiden komut aldığı anlamına gelir

Evet türkan çok işe yarıyordu iyi para kazanıyor.bu hafta izlemedim adam akıllı ama genel olarak görmedim dediğim gii kürreyi îş yaparken .muhtemeelen geç saate izlediğim için görmüyorum
denk gelinmiyor 24 saat izleyemediğimiz için ondan...benimde görmediğim çok şey oluyordur...

Dış sese dikkat etmedim açıkcası ama Semih sizi yakacam dediyse doğru da yalanda olsa bu rejiden komut aldığı anlamına gelir
morali çok yüksekti..kurreler kahvaltı yapıyordu onların yanına geçti...hani kötü bişi deseler yüzü asık olurdu..ve dediki ben kötü günler için kendime düşen paraların bi kısmını ayırmıştım dedi..onunla iş yapabiliriz falan filan dedi

Nee Türkan dan alıp alıp köşeye atmış o zaman. Kadınlara oy verelim kadın tutalım diyen üye sen miydin canm ya aklıma takıldı. Bir de reji Arda ya Semih in oyu yüksek dedi dedikodusu vardı ya eğer dediyse ki doğalarıyla tamamen oynandı yoksa Semih i yazacaklardı ve öyle anlayacaklardı tıpkı altar da anladıkları gibi . E reji tabi değişir o zaman . Twetterda mı yazmışlar değişti diye

gene kurre yuzunden galıba. bulasıkla ılgılı sanırımi. bu arada rambo bıçağı lafı ve konusu nedır anlamıyorum orayı kacırmısım

inci hangardan geçen kurre ye makinayı boşaltmasını söylemiş. kurre gülmüş geçmiş. daha sonrasında inci cafeye gidip kurre ye normal bir şekilde söyledi. semih atladı falan. pınar araya girip ne zaman boşaltırsın kurre konu başka yerlere gitmesin dedi. kurre de keyfim ne zaman isterse dedi. pınarda ama böyle olmaz ki toplu bir alanda yaşanıyor dedi. kurre de pınar sen çok iyi niyetlisin bence sen araya girme dedi. pınar da gülerek dedi ki neden iyi niyetli insanalar araya giremiyor mu dedi.dialog içine giremez miyiz dedi. daha sonra inci bi şeyler daha konuştu kurreye pınar da kalktı gitti tartışma büyüdüğü için . kurre de diyor ki pınar ın arkasından , bence pınar karışmasın çok yıpranır. sanki pınar ı düşünüyo. halbuki pınardan rahatsız oldu.inci de ben çıkarır yere koyarım şimdi bulaşıklarını dedi kurre ye. semih gitti hangara inciyle içerde tartışıyorlar. inci diyorki buradaki en terbiyesiz en saygısız insan kurre ve sensin.ben ütopyaya sevgili yapayım varenda da sabahtan akaşama oturayım diye gelmedim vs. dedi.

Kurre nin bu pişkinliği ne olacak birini bana söylesin.Sinir ediyor ya beni.Sanki babasının evi de keyfine göre hareket ediyor! Gitsin bence artık Kurre yeter valla.

hemen acıyorum. konu ne
şimdi yazdım canm.semih te diyor ki önce geldin içindekileri kustun ondan kurre öyle dedi sana dior. halbuki normal bir şekilde dedi inci. kurre haksız yine. ve yine cafede. sadace misafir geldiği gün iş yapıyor yoksa ortalığı sofrayı küçük küçük toparlamaların adı iş değil ki zaten onlar ihtiyaç gerekli olan şeyler.inci bi de cafede dediki siz zamanında bana neler neler dediniz namusuma dil uzattınız. semih bana para uzattın gibi şeyler dedi ama onlar ne bilmiyorum.

Ben de tv den tekrarına bakıyorum şimdi.Dün ki bölümün.Türkan hayallerini anlatıyor şuraya şunu yapcam bunu yapcam diye Tuncay da olur tabi diyor.Kamera devamlı Abidin i gösterdi sinsi sinsi gülüyor Türkan ın dediklerine.Kendisi yan gel yat Osman tabi.Kadının en azından fikirleri var yani.

Kurre nin bu pişkinliği ne olacak birini bana söylesin.Sinir ediyor ya beni.Sanki babasının evi de keyfine göre hareket ediyor! Gitsin bence artık Kurre yeter valla.
izliyor musun canm ? pasaport yok muydu sende?
semih lere gıcık olmam kurre den dolayı zaten. semih i aşağı çekti hep. iş miş yaptığıda yok sadece misafir gelince kalkışıyor o da mecbur. yoksa kurre nib gece 4 e kadar uyumadığını murat söyledi zaten.serkanların aklı varsa kurre ve semih i yazar. oylar semih e gidince kurre garanti gider. oylar bölünür çünkü.

Bence Kurre yazılacak bu hafta.Ara ara izliyorum netten ama eskisi gibi değil genelde tv den izliyorum.Kurre nin yemek masasında uyumasına da sinir oluyorum.Bu nasıl bir zeka ya bu kızdaki.Semih kendi kaşındı Kurre yi tepesine çıkardı.Şimdi uğraşsın dursun.

gene kurre yuzunden galıba. bulasıkla ılgılı sanırımi. bu arada rambo bıçağı lafı ve konusu nedır anlamıyorum orayı kacırmısım
bnde tam bilmiyorum ama ziyaretçiler abidin için sokacakmış içeri falan dediler. ama bilgi içeri nasıl sızdı anlamadım

okudum canım.bır de bulasık makınesının kasıklıgı ıcındekılerle bırlıkte alttakı dolaptan cıktı gordun mu onu da. inci çok haklı gercekten. ama kavgaya dayanamıyorum.

belki şöyle olabilir kurre elenmez ki semih aşağı çekilsin. ama izlemekten zevk almıyoum kurre gitsn. nasıl eskiden inciye sinrdik şimdide aynısı kurre. keyfim gelnce ne demek...
neden şimdi izlemiyosu kavga varken =))

Ay canım bu aralar çok üşengecim.Ne zaman açsam kavga çıkmıyordu.İnadına şimdi var Tv de kaçırdığım bölüme bakıyorum şimdii:)

incinin kavgalarının çogu kurre yuzunden sanırım ve o kadar kavgadan sonra işin içinden sıyrılıverıyor hiç konusmuyor,gülüyor,inci terbıyesız oluyor, sankı onun yuzunden olmamıs gıbı normal devam edıyor yanlış mıyım, ben oyle goruyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…