Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
canlı ızledıgımde denk gelıyor kavgaların bası ve gercekten ortak alanların kullanımından cıkıyor problem. yapılması gereken seyler yapılmayınca ıncı bunları dıle getırıyor, ordan semıh cevap verıyor ona ıyıce kavgacı duruma dusuyor inci bir de bagırdıgı ıççın.. ve cogu konuda haklı oldugunu dusunuyorum sadece uslubunu ayarlıyamıyor. mesela ben orda bulasık yıkıcam tezgah her seferınde onların bulasıgıyla dolu olsa ınsan ısyan eder artık. ama soyle bır sey de var konusurken cok bagırıyorlar ve ısler baska yone gıdıyor,uzuyor tartuısma ben bundan da rahatsızım ızlemıyorum mesela hemen kapatıyorum.

Haklısın canım.ama artık birbirlerine iyice gıcık olmußlar.bazen de inadına yapıyorlar birbirler8ne.ben de incinin sesine ve konuşma tarzına tahammül etmekte zorlanıyorum.hangarda birbirlerine laf soktukları dönemlerde ben de izlemiyorum.o kadar gerginliği görmek istemoyorum.kapatıyorum ben de.

aynen ben de bagırmalarını sevmıyorum. ayrıca semıhın de sarkı soylemelını sevmıyorum o da denk gelınce kapatıyorum. bı proje yapsalar da ızlemesı zevklı olsa..

bencede aynı senın dedıgın gıbı oldu

semih, murat ve altar çıkınca tüylerim diken diken oluyor. izlemek bile istemiyorum. insanlarla sürekli dalga geçmeleri o kadar itici ki. yok gel altar film burdan daha güzel, yok noter onaylı popstar. kendilerini ne sanıyorlarsa. kurre de sürekli semih tarafından azar yiyip ağlıyor. ama haketti yani. zamanında her şeye ben bilmem beyim bilir diye diye kendini ezdirdi. bir de gülüşü o kadar gıcık ki. türkan ordan ayrılmakla en doğrusunu yaptı.

Semih murat ve altar uclusunu 24 saat izleyebilirim. Kurretulaynin sacmaliklari grubun enerjisini dusuruyor. Semihin en buyuk hatasi kurretulayni basina sarmasi.

Diger gruptakiler daha sakin ama renksiz tipler. Onlarin bi manasi yok o yarismada olsalar nolur olmasalar nolur yani

Canım o zaman senden ricam yine empati yapar mısın. dışarda sevgilim varken (ya da yeni ayrılmışken diyelim hadi en iyi ihtimalle )birini sever misin böyle Cıvık hareketler yapar mısın. Ya da Semih gibi dışarda sevgilisi olan kıza sulanır mısın. Ben burdan beri gıcığım zaten. Ayrılmıştı deme lütfen kurre de Mert'in gömleğinin işi neydi o zaman. Ne diye giyip duruyordu. Ben bu yüzdende gıcığım yani sebep sadece inci ya da başkası değil ki kurre nin kendi hareketleri. iğrenç yemek yemesi ,kusar gibi öksürmesi, bağırıp masalara tak tak vurması. Çocuk gibi davranmaya çalışması, numara yapmaları .Hani sadece inci olayını bana kabul ettirsen ki ettirebilirsin ama onu sevmemem için bir ton sebep var yazıp kafanızı şişirmek istemiyorum daha fazla

Tamam canım.sen de haklısın.ben o bölümleri izlemedim pek.hayal meyal hatırlıyorum.kurrenin gömlek giymesi semihi peşinden daha çok koşturmak içindi bence.semihin sevgilisi olan birisini tavlamaya çalışması hoş degil mutlaka.ama burda ağırlığı koyan kurre olmalıydı.

benim yalanla işim olmaz şahsen . Zaten başıma da geldi o kız söylediği yalanlarlarla kendi kendini rezil etti îş yerinde ben hiç bir şey yapmadım . Ben işyeri örneğiyle alakalı olduğunu çok düşünmüyorum yarışmanın ama yine örneğine karşılık yazdım başıma geldi. Ve bunu tüm Türkiye izliyor sende öyle düşün .Zaten o sıra Murat ın adı çıksaydı Murat ın oyları çok düşerdi yine saçma stratejibence.sen Semih i koşulsuz seviyorsun bileği ağrıdığında kapıya asılmasına bile ben yedim dedin canm o yüzden ben sana sabaha kadar Semih kurre de anlatsam fikrin değişmez zaten boşuna yani . Birde ben canlı izliyorum. Altar ve Murat ı tutuyorum zaten.karşı taraf haklı demiyorum ki. Neyse canm öyle işte çokta uzatmayalım sen seviyorsun ben sevmiyorum

tabi erkek dolanır kız tepki kıymazsa haklısın . Kışkırtmak için o gömleği giymekte ne kadar doğru olabilir ki hadi öyleyse yani

kızlar ütopyayı şu an canlı izleyin abıdın çok güzel sarkılar söylüyor gerçekten cok güzel sarkılar

helena bende sen gibi düşünüyorumm kendilerine bi lokanta gibi bır yer yapmiş semihler orda ha bire dedikodu yapıyorlar sonra ortalıgı karıstırmak için hemen içeri giriyorlar oraya buraya laf atıyorlar

Noyan sesini biraz daha yukseltir umarim serkanda tuncaya cevap vermeye basladi
Tam.seyretmelik olmaya basladi tadindan yenmez
Niiiffaakkkk!

Canımcım ben işyeri örneğini sen de çalısan bir bayansın, insanlarla mücadelenin ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu bilirsin diye verdim.onun dışında aklıma gelenler:semihin kolu muydu omzu muydu hastane dönüßünde birinin kapıya zıpladığını gördüm.ama siz burda söyledikten sonra fark ettim semih old7ğunu.güvenim sarsıldı tabiki.msj çeken arkadaşın lafı üzdüğü için beni, ben hetkesin yerine yedim,gibi bir laf ettim.onu mazur göstermek için değil.şartsız koşulsuz sevmiyorum.hatta karşı gruba özellikle abidine karşı laf sokmaları beni üzüyor (tabi karßı taraf da çok yaptı bunu özrllikle sayı üstünlüğündn sonra.şok olmştum.) bugunku yayında muratın altarı çağırıp gel burdan izlemesi daha güzel falan demesi, altarın abidine tescilli popstar demesi çok kırıcı.ve kabul edilemez.hatta hatırlıyorsan bir ara izlemicem çok geriyorlar beni demiştim.ve izlememiştim.yani sonuç olarak sadece semiihler yanlış davranmıyor.orda pek doğru davranan da yok pek.
ohhh yoruldum.aklıma gelenleri yazdım.umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir.

altarın tescilli popstar demesi çok ayıp altar ne için orda kendini ıspatlama için ben bu işi yapıyorum diye degılmı.bi zamanlar abıdınde kendını ben bu işte iyiyim deyıp popstra yarışmasına katıldı ve kendını ıspatladı 1. oldu insanların yaptıkları işle ve becerılerıyle dalga geçmek cok ayıp sizinde yaptıgınız işle dalga gecilse eminim abidin kadar olgun kimse davranmazdı abidini bu konuda takdır edıyorum cok olgun davranıyor bu konuda

Abidinin sakinligi gercekten fark edilmicek gibi degil
Ama boslar
Noyan ve o
Ye ic yat

Heleneya yazdıgım cevapta da yanlış bulduğumu söylemiştim.hatta çok ayıp bunun yanında.bence altar bu tarz davranarak kendine yapılanların öcünü almaya çalışıyor kendince.altara da üzülüyorum.iyi çocuk.abidinin olgun tavır sergilediğini ben de düşünüyorum.

Abidinin sakinligi gercekten fark edilmicek gibi degil
Ama boslar
Noyan ve o
Ye ic yat
bence boş degıl hayata bakıs acıları farklı daha sakın yaşamayı sevıyor o gurbun amacı işlerini kurup sabahları işini yapıp geceleri sohbet etmek ama dıger grup 7/24 dedıkodu yapıyor ama canlı yayını ızlıyorsan serkan sureklı iş yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…