- 5 Haziran 2014
- 152
- 85
- 43
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.461
bende izledim dün 10 da valla dedikodu izlemekten bıktım. iyi insan olmayabilirler abidinler in grubu belki. ama izletiyorlar valla. semih leri de açtım yin dedikodu vardı.kurre şikayet ediyordu mıy mıy hep. izlemesi hiç zevkli değil.geçen de tuncay ın çizimlerini izlerken zevk aldım.kızlar ütopyayı şu an canlı izleyin abıdın çok güzel sarkılar söylüyor gerçekten cok güzel sarkılar
yok canm anladm ben seni merak etmeeCanımcım ben işyeri örneğini sen de çalısan bir bayansın, insanlarla mücadelenin ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu bilirsin diye verdim.onun dışında aklıma gelenler:semihin kolu muydu omzu muydu hastane dönüßünde birinin kapıya zıpladığını gördüm.ama siz burda söyledikten sonra fark ettim semih old7ğunu.güvenim sarsıldı tabiki.msj çeken arkadaşın lafı üzdüğü için beni, ben hetkesin yerine yedim,gibi bir laf ettim.onu mazur göstermek için değil.şartsız koşulsuz sevmiyorum.hatta karşı gruba özellikle abidine karşı laf sokmaları beni üzüyor (tabi karßı taraf da çok yaptı bunu özrllikle sayı üstünlüğündn sonra.şok olmştum.) bugunku yayında muratın altarı çağırıp gel burdan izlemesi daha güzel falan demesi, altarın abidine tescilli popstar demesi çok kırıcı.ve kabul edilemez.hatta hatırlıyorsan bir ara izlemicem çok geriyorlar beni demiştim.ve izlememiştim.yani sonuç olarak sadece semiihler yanlış davranmıyor.orda pek doğru davranan da yok pek.
ohhh yoruldum.aklıma gelenleri yazdım.umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir.
Hic birsey yaptigi yok lider madem ne isi kurdu ne kazaniyorlar[/QUOTE]her telden insanı seçiyorlar oraya. uzun saçlısı kısa saçlısı genci yaşlısı. semih i de vaıfsız insan ı temsil etmesi için seçip koymuşlar işte.[QUObytv, post: 38911307, member: 399217"]İşte onu da , seçimi yapan acunun elemanları biliyor.demek ki onda liderlik , bey8n gücü vs.gördüler.o da lazım çünkü.serkanla tuncay altat daha sanatsal iş yapıyorlar.gamze, incinin bir vasfı var mı sence bir de diğer gidenlerin? Bazen şarkı yarışmalarında , bu sesi neden seçtiler ki?, diye düşünüyorsun ama sonra anlaşılıyor.
kaldı ki gecen gün semih arkadaşlarına makarna da olsa yemek yaptı.
canım ama saydığın işler çok basit işler. üretme işleri değilki. boyadıysa kendi yatağını boyadı. diğerlerini saymıyorum bile ihtiyaç yani mecbur yapacak. ama üretkenlik sıfır ne yazıkkiS semih strateji adami
Sobayi boyadi,yatagi boyadi, makarna yapti bulasik.mak dahi bosaltti, seraya yardim etti adam naapsin baska
Kurre,altar ve murata kimse calismiyo diyemez mesela hepsi arı gibi
Diger gruptan tuncay,serkan ve inci calisiyo gerisi yatisss!
Noyani abidini hic bisi yaparken gormedik
Yuruyolar,yatiyolar,yiyolar
Pınar da bi is yapmaz
İncide yaptigini diliyle bozuyo sagolsun
2lokma haziliyo ya ben olsam yemem o ceneyle geri kalsin
Haram eder semihlere ettigi gibi
Semihin onlata ikram ettigi izgarayi yattigi yerde yedi inci
Ama haram etmisti hakkini gelenide ogutmekte uzerine yok
Ben hic boyle bi insan gormemistim yarismada olsa pur dikkat izliyorum
Ama bakinca diger grupta da bisi yok yeni yeni atolyeye basladilarcanım ama saydığın işler çok basit işler. üretme işleri değilki. boyadıysa kendi yatağını boyadı. diğerlerini saymıyorum bile ihtiyaç yani mecbur yapacak. ama üretkenlik sıfır ne yazıkki
diğer grup dedikodu yapsa da semihler gibi değiller. eskiden haksızlardı onları geçiyorum. şimdiye bakacak olursak serkan ın otelinin yarım kalması kendi suçu değil. o zaten yine kendine bir iş bulup üretir. tuncay ın heykeltraşlık mesleği olsada bi heykeltraşlık, bi otel yapımı için çalışmak bulaşık makinasını boşaltmakla aynı mı canım. sen diyorsun ki bulaşık makinasını bile boşalttı daha ne yapsın diyorsun. çok büyük iş mi Allah aşkına. ve üretmek adamda sıfır.inekte ortak bu arada türkan la. türkan biraz önce dedi. bu yarışmanın amacı üretmek oda semih te yok. günlük iş yapmakla üretmek aynı şey değil bunu anlatmaya çalışıyorum. neyse canm boşver ya sinirimi bozdular iyice. türkan ın karşısına geçip kahkaha atıyorlar utanmadan semih ve kurre. bu ne terbiyesizlik. türkan artık onlarla oy moy vermez unutsunlar bu hayallerini.ben kaçıyorum başka torpiklere bakmam lazım pc virüslü çok sayfa açamıyorum hoşcakal canmAma bakinca diger grupta da bisi yok yeni yeni atolyeye basladilar
Otel dediler yarim kaldi
Tuncayin heykeltras olayi zaten meslegiymis
Baska napiyolar ki degisik
Bizde en azindan inek var muratta ilgileniyo seraya tekrar baslandi
Tuncayi eglenceli buluyorum
Abidini sabirli
Serkani sakin
Ama inciyi hic sevmedim pinarda oynuyo
İnciyle semihleri cekistirince dedikodu olmuyo semihler abidin dese kalkip gidiyo
Pinar haktan hukuktan hic bahsetmemeli
Resmen tirbunlere oynuyo agzim acik izliyorum
aynen ama ben abidinle tuncayı sevmiyorumAma bakinca diger grupta da bisi yok yeni yeni atolyeye basladilar
Otel dediler yarim kaldi
Tuncayin heykeltras olayi zaten meslegiymis
Baska napiyolar ki degisik
Bizde en azindan inek var muratta ilgileniyo seraya tekrar baslandi
Tuncayi eglenceli buluyorum
Abidini sabirli
Serkani sakin
Ama inciyi hic sevmedim pinarda oynuyo
İnciyle semihleri cekistirince dedikodu olmuyo semihler abidin dese kalkip gidiyo
Pinar haktan hukuktan hic bahsetmemeli
Resmen tirbunlere oynuyo agzim acik izliyorum
evet büyüklere saygı duyular ama türkan hepsini azarlıyor,bir öyle bir böyle konuşuyorTurkan sizin bende hakkiniz yok dedi
Bir bardak cayin bile vardir hakki
Yaptiklari ayip
Hepsini cocuk gibi azarliyo amacida diger gruba govde gosterisi elenir umarim
Kesinlikle haklisinevet büyüklere saygı duyular ama türkan hepsini azarlıyor,bir öyle bir böyle konuşuyor
egosu büyüdüğü için takımdan ayrıldı,çünkü diğer takımdakiler türkansız semihlerin hiçbir şey yapamayacağı konusunda kadını gaza getirdiler..ama bu hayatta yeri doldurulamayacak insan yoktur
bu arada pınar da türkana egosu büyük diyor ama ilk aynaya dönüp bakmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?