- 1 Mart 2010
- 45.250
- 115.491
- 1.123
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.481
Serkanin dagci arkadaslari gelce soyleniyo merakla bekliyorum semihcileri almayanlar bakalim onlari alicaklarmimisafır geldı yıne. gelmeyecek mı denmıstı sanırım ama kalabalık bır grup var suan
restoranda coğu kişi. serkanın arkadası değıleler galıba.Serkanin dagci arkadaslari gelce soyleniyo merakla bekliyorum semihcileri almayanlar bakalim onlari alicaklarmi
Gordum bende ama grup grup geliyolar bakalim gelen olcakmirestoranda coğu kişi. serkanın arkadası değıleler galıba.
sigara böreği gördüm. pilav vardı galıba bideGordum bende ama grup grup geliyolar bakalim gelen olcakmi
Kurre ne pisirmis merak ediyorum biliyomusun sen?
Cafe'ye çok giden oluyor Türkan a tek tüklar üzüldüm ya kadın yalnız kaldı . Sabah'ta tartıştılar zaten
görmedm canm yaa gözleme değil amaHadi ya Türkan ne yapmış yemek??
avatarındaki kuzu çok şekeeer.ne zamandır dicektim fırsat olmadı. kuzu besleyesim geldi evdeHadi ya Türkan ne yapmış yemek??
avatarındaki kuzu çok şekeeer.ne zamandır dicektim fırsat olmadı. kuzu besleyesim geldi evde
bu arada türkan ve semih atışıyor. ben neden çıktım hiç sordun mu vs diyor. neden kestane atmıyorsun sobaya paran mı yetmiyor semih dedi.
evet. özleme söylendıklerını kendı yapıyor kurre yı yazarsa sasırmam.Ozlemde boyle diyodu semihe, gitti sira turkanda
Zaten o yüzden tuncay semihin üstünü orttü.Serkanla,tuncay arasinda soguk ruzgarlar esiyor vay vay vay..
Noyan durumun farkinda..
Bakalim neler olacak..
kurre bılerek o sekılde guluyor ınsanları gıcık etmek için bende cok sinir oluyorumkurre nin gülüşü resmen sinirime dokunuyor.
Evet bende hissettim pinar tuncaya bos degil ama hic sevmedim inciyi mumla aratir valla:)pınarın tuncayın yanına otururken tam dibine oturup ona dogru sokulmasına ne dıyorsunuz kızlar sanki tuncayı baştan çıkarmak çabasında sizcede öle degilmi
pınar rol yapmaya gelmiş belli oldu artık bır erkegın yanına öle bastan cıkarıcı sekılse oturulmazhatta ilk geldıgı gunlerde oturusuyla dalga geçmişlerdı.inci harbi kızEvet bende hissettim pinar tuncaya bos degil ama hic sevmedim inciyi mumla aratir valla:)
kurre nin gülüşü resmen sinirime dokunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?