- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.501
serkan semihlere geçşin :))Serkanla,tuncay arasinda soguk ruzgarlar esiyor vay vay vay..
Noyan durumun farkinda..
Bakalim neler olacak..
Ama özlem karşı takıma geçmişti ikisi aynı şey değil . Hatta Türkan zoru seçti valla çok haklı o grupta durulmaz. Kadın başım ağrıdı artık tartışmanızdan dedi yalan değil dedikodu da cabasıe
evet. özleme söylendıklerını kendı yapıyor kurre yı yazarsa sasırmam.
canım sağol,hedef 55 kilo bakalım :))) yaşasın cuma zayıflama yarışmasıKesinlikle haklisin
Bu arada goruyorum dicem unutuyorum aklima gelmisken soylim kilo mutis umari. Carcabuk kavusursun istedigin kiloya
Canm boy kaç bende uğraşıyorum . Bn akşamları hiç yemiyorum gündüz istediğimi yiyiyorm çok faydalı oldu.nasıl besleniyorsun. Buraya yazmış bulundum ama özelden yazışalım konu dışı yazmak yasak yacanım sağol,hedef 55 kilo bakalım :))) yaşasın cuma zayıflama yarışması
Evet bende hissettim pinar tuncaya bos degil ama hic sevmedim inciyi mumla aratir valla:)
Pinar ilerleyen zamanlarda erkeklerle cok buyuk tartismalara girer bence..pınar serkanların grubunu karıştırmaya şimdiden başladı.inci bi tek sen kahvaltı hazırlıyorsun onlar yiyor biz sabah yürüyüşümüzü yapalım onlar kalksın hazırlasın gibi laflar edıyor hatta kahvaltı hazırlamayı geciktirmek için pınar sabah yürüyüşünden sonra inciye gel gidelim semihlerin orda çay içelim dedi kadını tektaş kafeye soktu
Iyim kuzum masallah bebisimiz buyumus Allah saglikli omur versin :) evet izliyorum Semihten yanayimKuzummm napiyon nasılsın sende mi ütopyayı izkiyon kimi tutuyon :))
türkanı karsı taraf istemıyo o yüzden bagımsızım dıyor bence yoksa dünden razı o tarafa gecmeye de...Ama özlem karşı takıma geçmişti ikisi aynı şey değil . Hatta Türkan zoru seçti valla çok haklı o grupta durulmaz. Kadın başım ağrıdı artık tartışmanızdan dedi yalan değil dedikodu da cabası
Iyim kuzum masallah bebisimiz buyumus Allah saglikli omur versin :) evet izliyorum Semihten yanayimsen kuzum
Ayy yerim onu ben Allahim hemencik kavustursun sezeryana girerken banada dua etneyi umutma :) Semih zeki cocuk kim ne derse desin ne isterse yapiyor aptal birine asik oldu ama napalim erkekler :)Evet haftaya sezaryen olcam inşallah :) bende semihciyim hehe :)
Ayy yerim onu ben Allahim hemencik kavustursun sezeryana girerken banada dua etneyi umutma :) Semih zeki cocuk kim ne derse desin ne isterse yapiyor aptal birine asik oldu ama napalim erkekler :)
163 boyumCanm boy kaç bende uğraşıyorum . Bn akşamları hiç yemiyorum gündüz istediğimi yiyiyorm çok faydalı oldu.nasıl besleniyorsun. Buraya yazmış bulundum ama özelden yazışalım konu dışı yazmak yasak ya
Ayy ciddwnmi ozurdilerim ya :)BiTanem etmem mi Rabbim bu sene yüzünü guldursun insallah :) bu arada kmseye demiyorum ama semihin aşık olduğu o aptal kiz benim akrabam sorma :)
hatibulut kurre akrabam demişsin gercek hayattadamı böyle bu cocukça hareketler garip kahkalar atmalar yapıyormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?