Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
e
evet. özleme söylendıklerını kendı yapıyor kurre yı yazarsa sasırmam.
Ama özlem karşı takıma geçmişti ikisi aynı şey değil . Hatta Türkan zoru seçti valla çok haklı o grupta durulmaz. Kadın başım ağrıdı artık tartışmanızdan dedi yalan değil dedikodu da cabası

Dün Türkan yatak yorgan altına girdi soğuk terliyomuş. Semih ler UFO falan kurdu yatağın başına.kurre îse tam bir gerizekalı bu kızda akıl yok . Elli kere türkan abla menopozda ya ondan diyo. Bi gidiyo Murat a diyo bi gidiyo ortada söylüyo. 15 kez dedi en azz. Murat ta en son dediki bilmiyorum kurre ben anlamam sen bak işte dedi. kendi ped olayı afişe edildi ya ondan bunuda yaymaya çalışıyo bence

canım sağol,hedef 55 kilo bakalım :))) yaşasın cuma zayıflama yarışması
Canm boy kaç bende uğraşıyorum . Bn akşamları hiç yemiyorum gündüz istediğimi yiyiyorm çok faydalı oldu.nasıl besleniyorsun. Buraya yazmış bulundum ama özelden yazışalım konu dışı yazmak yasak ya

pınar serkanların grubunu karıştırmaya şimdiden başladı.inci bi tek sen kahvaltı hazırlıyorsun onlar yiyor biz sabah yürüyüşümüzü yapalım onlar kalksın hazırlasın gibi laflar edıyor hatta kahvaltı hazırlamayı geciktirmek için pınar sabah yürüyüşünden sonra inciye gel gidelim semihlerin orda çay içelim dedi kadını tektaş kafeye soktu

semihin sürekli abidini kötülemesi çok ayıp insan önce cuvaldızı kendıne iğneyi başkasına batırmala

Pinar ilerleyen zamanlarda erkeklerle cok buyuk tartismalara girer bence..

Bu yaptigini inci gidip serkanlara soylese dile getirse, adaletli oldugu icin ses cikarmaz belki.. Hani herkes bizim grupta ozgur vs diyorlar ya.. Bu olayada ses cikaramaz gibime geliyor ama icten ice bir kizginlik besleyebilirler bence..

türkanı karsı taraf istemıyo o yüzden bagımsızım dıyor bence yoksa dünden razı o tarafa gecmeye de...

Ayy yerim onu ben Allahim hemencik kavustursun sezeryana girerken banada dua etneyi umutma :) Semih zeki cocuk kim ne derse desin ne isterse yapiyor aptal birine asik oldu ama napalim erkekler :)

BiTanem etmem mi Rabbim bu sene yüzünü guldursun insallah :) bu arada kmseye demiyorum ama semihin aşık olduğu o aptal kiz benim akrabam sorma :)

su an canlı ütopya izlıyorum şnci yazık yıne erkeklere çay servisi falan yapıyor pınar hanım oturmuş felsefe yapıyor

163 boyum
canım konu dışına cıkmadan hemen yazayım,benim zayıflamamdaki-doğum kiloları-en önemli etken takımımın verdiği motivasyon..kendim veremezdim gercekten..bundan kilo vermek isteyenler cuma yarısmasına katılmalı bence motivasyon ennn önemli şey..

hatibulut kurre akrabam demişsin gercek hayattadamı böyle bu cocukça hareketler garip kahkalar atmalar yapıyormuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…