Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
bence semih cok terbıyesız rejinin uyarması lazım cagataya yaptıgı kışkırtma polıtıkasını abidine yapıyor diskalıfıye olsun bana saldırıp vursun dıye oturmuş yıne aynı yere abidini kışkırtmak için agır ithamlarda bulunuyor aynı kelımeleri uzata uzata soyluyor cok ayıp

Gitar Semihin eline daha cok yakisiyo ya
Noyan gider
Turkanin havasindan gecilmez artik halk beni seviyo der durur

Gitar Semihin eline daha cok yakisiyo ya
Noyan gider
Turkanin havasindan gecilmez artik halk beni seviyo der durur
ha ha,evet ağzından düşürmez artık türkan trlellicim
ben noyan a hiiiiiç ısınamadım
pınar da pek fena çıktı yaaaa
serkan semihlerden olmasa da sıcak bakıyorum ona,çizgisini hiç bozmuyor

ha ha,evet ağzından düşürmez artık türkan trlellicim
ben noyan a hiiiiiç ısınamadım
pınar da pek fena çıktı yaaaa
serkan semihlerden olmasa da sıcak bakıyorum ona,çizgisini hiç bozmuyor
Aynen haksiza haksizsin diyo
Onun akli amerikali esinde bence bosuna gelmis

semihin başını yakarsa kurre yakar..diskalifeye olursa onun yüzünden olur..dün kahvaltı yaparken deli etti çocuğu...aynı şekidde dün zarf geldi herkse toplanmış..kurre banyoda semih çağırdı söylene söylene çıktı..yahu zarf gelmiş dışardan önemli bişey..semih okudu bu tekrar banyoya koştu..kura çekielcek kurre yine yok...semih son kalanı madem kurreye verelim dedi kabul edilmedi heralde serkanla gittiler banyonun önüne kapının önüne tuttular eliyle çekti kurre....sonra millet harıl harıl strateji yapıyo..dışarı falan çıktılar..semih gidip gidip geliyor kurre banyodan çıksında toplantıya başlasınlar...gitti banyonun önüne semih seni bekliyoruz kurre strateji yapacaz dedi bu yine söylendi banyodan...sonrada semih altar murat toplantı yaptı ardından inci katıldı aralarına.prenses kurrede baya zaman geçti başında havlu tin tin geliyor...yahu akşama oylama var...semihe çok güveniyor...sırtını dayamışş

yanlış anlamadıysam dün inci pınar için boşunamı dekolte giyiyor dedi semihlerle otururken..semihte sökmez o bize tarzında bişeyler dedi

Valla bende yayıncıların stratejisi ile baktığımda , Türkan kalır ,incide çok cırladığı için kalır ,olan Noyana olur gibi me geliyor..Ama bence İncinin Acilen gitmesi lazım
Sonuçlar yarın mı açıklanacakmış? Dediğin gibi olabilir.bence de inci gitmeli.

Sonuçlar yarın mı açıklanacakmış? Dediğin gibi olabilir.bence de inci gitmeli.
bu akşam oylama veriler tv'ye...cumartesi yada pazar kim gidecekse sabah belli olur..tvde de pazartesi izleriz kimin gittiğini..genelde öyle oldu..yeni adaylar açıklanmış gördünüzmü...

bu akşam oylama veriler tv'ye...cumartesi yada pazar kim gidecekse sabah belli olur..tvde de pazartesi izleriz kimin gittiğini..genelde öyle oldu..yeni adaylar açıklanmış gördünüzmü...
Cuma belli olmuyor muydu giden? Sanki aklımda öyle kalmış.yeni adayları bilmiyorum ben.sadece akşamları takip ediyorum.

Cuma belli olmuyor muydu giden? Sanki aklımda öyle kalmış.yeni adayları bilmiyorum ben.sadece akşamları takip ediyorum.
geçen özlem pazar günü gitmişti..biz pazartesi izledik .bide sanırım daha başlamamış oylama tv'ye verdikten sonra başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…