- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.701
Ya pinar icin sattilar beni vs diyodu ama ciddende oylr yani yazik o kiz en basindan beri orda inciyi sevmiyorum ama hakli bugun..inci neden pınar gibi dekolte vermiyorum dedi ne oldu ki yani canm ?
iyi geceler sekermbi pınara bak canım ya sende benm gibi düşünecek misin bakalım =)
benim uyumam lazım yarın iş var =) iyi geceler canım
ha ha,evet ağzından düşürmez artık türkan trlellicimGitar Semihin eline daha cok yakisiyo ya
Noyan gider
Turkanin havasindan gecilmez artik halk beni seviyo der durur
Aynen haksiza haksizsin diyoha ha,evet ağzından düşürmez artık türkan trlellicim
ben noyan a hiiiiiç ısınamadım
pınar da pek fena çıktı yaaaa
serkan semihlerden olmasa da sıcak bakıyorum ona,çizgisini hiç bozmuyor
yok ayrı ayrı herkes kendi grubuylaiki grup bi arada mı toplandı dışarda konuşmak için ve türkan yalnız mı kaldı ? doğru mu anladm canım.
Türkan kendini noyanla kıyaslar da kaldım derse vay halineGitar Semihin eline daha cok yakisiyo ya
Noyan gider
Turkanin havasindan gecilmez artik halk beni seviyo der durur
Valla bende yayıncıların stratejisi ile baktığımda , Türkan kalır ,incide çok cırladığı için kalır ,olan Noyana olur gibi me geliyor..Ama bence İncinin Acilen gitmesi lazımTürkan kendini noyanla kıyaslar da kaldım derse vay haline
Sonuçlar yarın mı açıklanacakmış? Dediğin gibi olabilir.bence de inci gitmeli.Valla bende yayıncıların stratejisi ile baktığımda , Türkan kalır ,incide çok cırladığı için kalır ,olan Noyana olur gibi me geliyor..Ama bence İncinin Acilen gitmesi lazım
bu akşam oylama veriler tv'ye...cumartesi yada pazar kim gidecekse sabah belli olur..tvde de pazartesi izleriz kimin gittiğini..genelde öyle oldu..yeni adaylar açıklanmış gördünüzmü...Sonuçlar yarın mı açıklanacakmış? Dediğin gibi olabilir.bence de inci gitmeli.
Cuma belli olmuyor muydu giden? Sanki aklımda öyle kalmış.yeni adayları bilmiyorum ben.sadece akşamları takip ediyorum.bu akşam oylama veriler tv'ye...cumartesi yada pazar kim gidecekse sabah belli olur..tvde de pazartesi izleriz kimin gittiğini..genelde öyle oldu..yeni adaylar açıklanmış gördünüzmü...
Kızmı erkekmiibu akşam oylama veriler tv'ye...cumartesi yada pazar kim gidecekse sabah belli olur..tvde de pazartesi izleriz kimin gittiğini..genelde öyle oldu..yeni adaylar açıklanmış gördünüzmü...
geçen özlem pazar günü gitmişti..biz pazartesi izledik .bide sanırım daha başlamamış oylama tv'ye verdikten sonra başlıyorCuma belli olmuyor muydu giden? Sanki aklımda öyle kalmış.yeni adayları bilmiyorum ben.sadece akşamları takip ediyorum.
erkekKızmı erkekmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?