- 1 Mart 2010
- 45.254
- 115.499
- 1.123
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.741
Bende nihat dogan,alp kirsan ve mustafa topaloglunu bekledim acikcasi ne eglenirdikbernanın gelmesi iyi olmuş...nihat doğan yokmu ya..bombaydı o aslında...serenayla seda aktuğ yerine başka birileri olabilirdi sanki...hatta almeda bile olmayabilirdi...diğerleri iyi olmuş...özellikle ümit karan, turabi ,berna..begümde duygunun olduğu dönemdeki kız..sarıkafa..sunuculuk yaptı bi ara survivor panaromada
Az sonra kullanilcak tv dene zaman oy kullanıldı ya da kullanılacak biliyor musunuz
yok onu demedim biz internetten ne zaman kullanacağızAz sonra kullanilcak tv de
Evet 6 oy aldi ama halk oylamasina kalmadisu an oylamayı gosterıyor tv de semıh de mı yazıldı acaba
Bence de bravo..Iste yine semih farki yasandi potaya 2 kisiyi soktu hayranim zekasina :)) o noyanda insallah gider ergenus :))
Noyanin semihe atmasi cok anlamsizdi..Evet 6 oy aldi ama halk oylamasina kalmadi
Zaten okadar adam bir olup strateji yapamiyor 100 oyda alsa elenmez :)Noyanin semihe atmasi cok anlamsizdi..
Semihi cikarirlarsaa,semih onlardan birini rahatlikla elerdi..
Bunun mantigi yapmak cok zor degil..
Bosa atmis oldu..
türkan kendıne yakışmayan hareketlere devam edıyor dıssarıda dedıgın gibi kımı yazıcaksınız dıye yanlarına gıttı karsımda inciyi isterım dedı oylarının inciden daha cok oldugunu düşünüyor aklınca inciyi eleyecek halk oylarıyla benımde senın gıbı hem inciye hem noyana oy veresım var bıde semihlerın yanından uzaklasırken rol yapıyor bagırarak dıger gruptakıler duysun dıye bıktım senden semıh dıye bagırıyor.Semih ve muratta dalga gectıler rollere bak dıyeTürkana gıcık oldum yine gitti dışarda semihlere kimi yazcaksınız diye sordu..sonra ben karşıma inciyi isterim dedi.döndü içerde onlar sana atmıycaktıda benim oyuö boş olsun diye attumda al bide kalp yapayımda...kadın kimse izlemiyomu sanıyo kendini ..inciyede gıcık olmuştum aslında ama mümkünse hem noyana hem inciye oy veresim var
sitede sorun olmus olabılır sayfayı yenileKizlar ben oy kullanamiyorum siteye uye oldum ama oy kullanamiyorum
ayy şu merve den bi kurtulamadık. merve aydın...Kizlar survivor isimler aciklanmis
Umit karan,turabi,berna,irmak atuk,merve aydin,merve oflaz ,seda aktuglu,hakan hatipoglu,hilmicem,almeda,serenay,hasan,ece begum diye bi hatunda var bide
Baslasada izlesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?