- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.661
bugünkü tv bölümünde, gece beyaz koltukta oturuyorlardıya karşı takım. o sırada pınar kalkınca abidin neden tuncaya sen haklı çıktın dedi ben anlamadım kızlar ?
kızlar türkan ve abidin yazılmışşş
iki grup bi arada mı toplandı dışarda konuşmak için ve türkan yalnız mı kaldı ? doğru mu anladm canım.iki grup strateji için bahçeye çıktı..türkan iki defa yoğurdu döktü panikledi
ay evet ben abidin i yanlış anlamışım. şimdi canlı bakıyorum daFacede
Turkan,noyan,inci yazildi dediler
ye iç yat düşüncesi semihlerin grubunda bence cunku utopyada su andakı semihlerin sabanın etrafında oturdukları tahta oturakları banyoyu tuvaletı yatıkları odaların o renklı paravanlarını lavobaları tuncay semih ve arda yaptı sobaları kuran onlar bunları seyrettınızmıbence noyan gider. pasif oldu iyice dedikoducu oldu. karşı takımı seçmesi belli işte ye iç yat düşüncesi olan orayı seçiyor
ben zaten semih ve kurre yi sevmiyorum sizinlede yazıştık burada unuttunuz mu? ama şöyle ifade edeyim en başta geç kalkanlar çalışmayanlar diğer gruptaydı adı öyle kaldı grubun. noyan da serayı duyunca ben karşıya geçeyim de keyfime bakayım diye düşündü bence.ye iç yat düşüncesi semihlerin grubunda bence cunku utopyada su andakı semihlerin sabanın etrafında oturdukları tahta oturakları banyoyu tuvaletı yatıkları odaların o renklı paravanlarını lavobaları tuncay semih ve arda yaptı sobaları kuran onlar bunları seyrettınızmı
ben o düşünce ilee geçtiğini düşünmüyorum hayrettın ve noyan elemeye cıktıgında noyan bu tarafı secerken dedıgı cok guzel bır kelıme vardı ben utopyamı yasamaya geldım semıhlerın grubunu secıp pıyon rolu oynamaya gekmedım demıstı semıhlerın grubu sectıgınde trukan hanım sadece onu işci olarak calıstırma dusuncesındaydi. utopyaya işçi aranmıyor bence olması gereken ınsanların kendını göstermesı ütopya üretım yerı noyan aslındacok gusel bı fıkır urettı utopya sandıgı ıcınde grup uyelerıne aıt yapılan uretımler olucak bence guzel bır fıkır guzel bır uretımben zaten semih ve kurre yi sevmiyorum sizinlede yazıştık burada unuttunuz mu? ama şöyle ifade edeyim en başta geç kalkanlar çalışmayanlar diğer gruptaydı adı öyle kaldı grubun. noyan da serayı duyunca ben karşıya geçeyim de keyfime bakayım diye düşündü bence.
sözleşmeli işçi lafo bomba zaten ama çocuk bi sindi ne bileyimben o düşünce ilee geçtiğini düşünmüyorum hayrettın ve noyan elemeye cıktıgında noyan bu tarafı secerken dedıgı cok guzel bır kelıme vardı ben utopyamı yasamaya geldım semıhlerın grubunu secıp pıyon rolu oynamaya gekmedım demıstı semıhlerın grubu sectıgınde trukan hanım sadece onu işci olarak calıstırma dusuncesındaydi. utopyaya işçi aranmıyor bence olması gereken ınsanların kendını göstermesı ütopya üretım yerı noyan aslındacok gusel bı fıkır urettı utopya sandıgı ıcınde grup uyelerıne aıt yapılan uretımler olucak bence guzel bır fıkır guzel bır uretım
bende turkana vericemm tabiki :) ama semihe kizdim abidini yazicakti bence yine sesi cikiyo abidinin.. sinir sey..ben oyumu türkan a vericem. içlerinden verecek kimseyi bulamadım
evet karışık bi tartışma var. hepsini de semih dürtüyo.semih inci noyan ve türkan yazılmış diyor twetter da. sen kimden yanasın yarışmada =) ve neden türkan a oybende turkana vericemm tabiki :) ama semihe kizdim abidini yazicakti bence yine sesi cikiyo abidinin.. sinir sey..
kimi yazmislar bu arada ben bakyim dedim tartismalari kulagimi tirmaladi anlamadim.
turkani cok seviyorum cunku uzuluyorum ona aslinda cok saf biri ama etkileniyo dis etkenlerden.. ama o kadar gündür kapali bir yerde boyle delilerin icinde delirmemk mumkunmuevet karışık bi tartışma var. hepsini de semih dürtüyo.semih inci noyan ve türkan yazılmış diyor twetter da. sen kimden yanasın yarışmada =) ve neden türkan a oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?