- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.681
Valla mı??? Buyük çekişmeeee.ay kim gider acaba??? Bence türkannnkızlar türkan ve abidin yazılmışşş
turkan dun dedıgı şuydu semihle yolda yürürken ben kim iin o guruptan ayrıldım biliyormusun semih sizin için dedi ama inciyı atın o gruptan dedı akşamda semih yanına geldi SANKI O GRUP UYESIYMIS GIBI KIMI YAZICAKSINIZ BANADA SOYLEYIN BENDE YAZAYIM DEDI semıh de sen bızım grupta deılsın neden soruyorsun dedı:)) nasıl bır zıhnıyet pekı bu turkanın halıturkani cok seviyorum cunku uzuluyorum ona aslinda cok saf biri ama etkileniyo dis etkenlerden.. ama o kadar gündür kapali bir yerde boyle delilerin icinde delirmemk mumkunmuSemihlerin grubunu tutuyorum halen ama turkan bir numaram suanda
Bugun inciye uzuldum cok saf kiz ama nereye ceksen oraya gidiyo cabuk gaza geliyo..Semih bugun ona guvenemedi oyuzden abidin yazmadi sanirim.
Ama pinar ne kadar tehlikeli biri ya turkani sevmez anlarim da bu kadar takik olmak amaci ne acaba anlamiyorum..Cok sinsi yahu deliriyorum onlari gorunce abidin falan iki yuzluler
evet pınar sıyırmış. o evin içindekiler türkan a bu kadar takık değil ama pınar sanki 90 gündür yaşadı türkan la. türkan da saf evet hemen gaza geliyor. muc muc öpmeleri olmasa iyi. ama Allah için emeği var. şimdi cafe semih lere kaldı tabiki yaparlar ama öncesinin oluşumunun hızlanmasında bence türkan ın payı büyük.turkani cok seviyorum cunku uzuluyorum ona aslinda cok saf biri ama etkileniyo dis etkenlerden.. ama o kadar gündür kapali bir yerde boyle delilerin icinde delirmemk mumkunmuSemihlerin grubunu tutuyorum halen ama turkan bir numaram suanda
Bugun inciye uzuldum cok saf kiz ama nereye ceksen oraya gidiyo cabuk gaza geliyo..Semih bugun ona guvenemedi oyuzden abidin yazmadi sanirim.
Ama pinar ne kadar tehlikeli biri ya turkani sevmez anlarim da bu kadar takik olmak amaci ne acaba anlamiyorum..Cok sinsi yahu deliriyorum onlari gorunce abidin falan iki yuzluler
canm geçmişi okyorsun biliyorum =) yanlış bilgi vermişim soryy düzelttm amaValla mı??? Buyük çekişmeeee.ay kim gider acaba??? Bence türkannn
sizin için ayrıldım ne demek canım anlayamadm tam. inci yi o gruptan mı atın dedi. o ne alaka onu da anlayamadım. yani ütopyadan mı gönder diyo?turkan dun dedıgı şuydu semihle yolda yürürken ben kim iin o guruptan ayrıldım biliyormusun semih sizin için dedi ama inciyı atın o gruptan dedı akşamda semih yanına geldi SANKI O GRUP UYESIYMIS GIBI KIMI YAZICAKSINIZ BANADA SOYLEYIN BENDE YAZAYIM DEDI semıh de sen bızım grupta deılsın neden soruyorsun dedı:)) nasıl bır zıhnıyet pekı bu turkanın halı
sizin için ayrıldım ne demek canım anlayamadm tam. inci yi o gruptan mı atın dedi. o ne alaka onu da anlayamadım. yani ütopyadan mı gönder diyo?[turkan hanım semıhe dedıkı ben o gruptan sızın guruba gelmek için ayrıldım dedı ama inciyi istemıyorum dedı
Evet evet ilerlerken sayfalarda fark ettim.canm geçmişi okyorsun biliyorum =) yanlış bilgi vermişim soryy düzelttm ama
bugun neden gelip sordu anlatayim ozaman bazi konusmalar oldu kendi aralarinda sonra murat gitmis demis sen kimi yazicaksin..Turkanda inciyi demis.. sonra geldi semihlere inciyi yazicak dedi..turkan dun dedıgı şuydu semihle yolda yürürken ben kim iin o guruptan ayrıldım biliyormusun semih sizin için dedi ama inciyı atın o gruptan dedı akşamda semih yanına geldi SANKI O GRUP UYESIYMIS GIBI KIMI YAZICAKSINIZ BANADA SOYLEYIN BENDE YAZAYIM DEDI semıh de sen bızım grupta deılsın neden soruyorsun dedı:)) nasıl bır zıhnıyet pekı bu turkanın halı
hımm onu bulmak çok zor canmç yayın kesiliyor ya elemedeEvet evet ilerlerken sayfalarda fark ettim.
Şimdi net olarak kimler yazılmış? Kimler kimleri yazmış? Bir bilenn
serkana yolda yürürken türkan dedıkı ben semıhlerın gruptan sizin için ayrıldım dedı sızın tarafa geçmek istiyorum anladınmı dedısizin için ayrıldım ne demek canım anlayamadm tam. inci yi o gruptan mı atın dedi. o ne alaka onu da anlayamadım. yani ütopyadan mı gönder diyo?
sormaa asiri kinli cok fazla bu kadari bence güclü gordu ve amaci şuydu kendide söyledi iki grubun oy kullanmasinda etkin rol oynamak istiyorum dedi.. cok sinsi pinar birde inci demisti ki pinar gibi dekolte vermiyorum tabi vs demisti..evet pınar sıyırmış. o evin içindekiler türkan a bu kadar takık değil ama pınar sanki 90 gündür yaşadı türkan la. türkan da saf evet hemen gaza geliyor. muc muc öpmeleri olmasa iyi. ama Allah için emeği var. şimdi cafe semih lere kaldı tabiki yaparlar ama öncesinin oluşumunun hızlanmasında bence türkan ın payı büyük.
tabiki jenerasyon farkı büyük. bazı büyüklere laf anlatmak çok zor oluyor mesel
tamam canm sen semih semih yazmışsın bende diyorum semih karşı grup ne alakaserkana yolda yürürken türkan dedıkı ben semıhlerın gruptan sizin için ayrıldım dedı sızın tarafa geçmek istiyorum anladınmı dedı
gece izlemiyorum canm yanlış yorum yapmayım ama şu an izliyordum hatta yazacaktım. yakası açık bir şey giymiş eğildi kalktı gayet rahat yani. hatta şimdi eğildi masaya abidin baktı pınara kamera çekti hemensormaa asiri kinli cok fazla bu kadari bence güclü gordu ve amaci şuydu kendide söyledi iki grubun oy kullanmasinda etkin rol oynamak istiyorum dedi.. cok sinsi pinar birde inci demisti ki pinar gibi dekolte vermiyorum tabi vs demisti..
Biraz dikkat ettim cidden gogusler meydanda bide ben yanlis mi hissediyorm bilmiyorum..pinar bence tuncayi etkilemek istiyo gece yanyana oturmalarinda bakislarindan farkediyorum..Ya hosuna gidiyo yada tuncay ask yönünden zayiff bu zaafi kullanmaya calisiyo sanki
gece izlemiyorum canm yanlış yorum yapmayım ama şu an izliyordum hatta yazacaktım. yakası açık bir şey giymiş eğildi kalktı gayet rahat yani. hatta şimdi eğildi masaya abidin baktı pınara kamera çekti hemen
bi pınara bak canım ya sende benm gibi düşünecek misin bakalım =)gece bende bakmiyorum acip kapatayim diyorum pinar malum bakislar aman diyorum kapatiyorum... Kendini bisiy saniyo ya tembeller..
Simdi bakiyorum incide sabah neler dedi ya simdi oturmus yanlarina
inci neden pınar gibi dekolte vermiyorum dedi ne oldu ki yani canm ?gece bende bakmiyorum acip kapatayim diyorum pinar malum bakislar aman diyorum kapatiyorum... Kendini bisiy saniyo ya tembeller..
Simdi bakiyorum incide sabah neler dedi ya simdi oturmus yanlarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?