- 6 Mayıs 2013
- 940
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.361
AA simsimi var ben int izlemiyorumbarış bir sey mı fırlatmıs ıncıy e çok fena kavga var
yastık fırlattı sert bi şekildebarış bir sey mı fırlatmıs ıncıy e çok fena kavga var
bencede semih ve serkan takımı dıye anketın olması yanlıs bende dogru bulmuyorum takımların iinde sevdıgımız ınsanlar farklıbnce anket bu şekilde iyi değil çünkü ben semih i sevmiyorum ama altar ve murat ı seviyorum nasıl olacak
inci gitti şikayete ama sanmam diskalifiye olmaz uyarı falan alır ikidir yayını kesiyolarDiskalifiye olur ozaman :))
pınar gitmeliNe demiştim ben ?
Haftaya Pınar İnci arasında birine veda edin...
barisaaaaa inanamiyorummmmmm agzimmmmmmmm acik kaldi yaziklar olsunnnn yaaaaa inciye söz verdi ama soyleyemiyo semihe..
Ya daha dun namerdim diyodu yaziklar olsun yaaa sen kimsin oglum biz tuttuk seni goruyo
musunuz haini eger giderse bitti!!!!!!
senarist? neden oyle dusundun ? senariste gerek yok ki.. bi kac karakteri bozuk adam yanyana gelince olaylar gelisiyo ne olcakti laylaylommu hayir :)ya bu ütopya senaristi hiç iyi bir senarist değil sürekli kendini tekrar ediyor
belki mert diye de bir adam yok..o da senaryo olabilirzaten mert ne dedi kurre ye: sen şöhretiseçtin. yani reji kurre ve semih aşkını yapın dediyse ya da kendisi bu aşkı orada kalmak için seçtiyse merti ezip geçmiş oluyor işte şöhreti seçmiş. kurre de çıkınca görürüm ben onu dedi. merti kastederek.
ayrıca önceden arkadaş değillerdi ki açık açık asıldı kıza çağdaş kavga etti semih le kaç kere kızın sevgilisi var diye.
Mert var fbta buldum ben, mert abidin yerli mi neydi adı hatta ütopya fan gruplarındaki çocuklardan birisi yazmıştı ona gelen mesajın da resmini atmıştıbelki mert diye de bir adam yok..o da senaryo olabilir
İyice bku çıktı yarışmanın ya Barışa o kadar sordular peki kalırsan karşıya gecersen ya diye.. Asla dedi altın verseler geçmem dedi bu neyin kafası anlamadımbarisaaaaa inanamiyorummmmmm agzimmmmmmmm acik kaldi yaziklar olsunnnn yaaaaa inciye söz verdi ama soyleyemiyo semihe..
Ya daha dun namerdim diyodu yaziklar olsun yaaa sen kimsin oglum biz tuttuk seni goruyo
musunuz haini eger giderse bitti!!!!!!
Aynen ya şu yarışmayı başından beri izliyorum bi tane düzgün karakter yok. Aa bu iyimiş diyorum öbür gün bi kavgada saçma sapan konuşuyor yuh diyorum. Hepsini özenle mi seçmişler nedir anlamadımBen burda kimseyi savunmam ama incinin söyledigi ve yaptiklari uyusuyormu sizce? Peki incinin annesi yokmu baris onu kucagina aldiginda Baya bi eglenmisti :)))) hepsi bi tuhaf orda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?