- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.401
eğer geçtiyse oda gidici demektir:))katılıyorum,çünkü tuncayın fanları var,inci kesin gider
karşı gruba geçersem adam değilim dedi ya,hem de kaç kere..inciler de biz artık onu almayız dediler,serkan çocuk için bir sürü şey söyledi..çok ilginç,nasıl geçer,ya insanlar artık verdikleri sözlere hiç mi hiç riayet etmiyorlar,iyice pişkin olmuşlar ya da bu bir senaryoo
bu durumda %100 senaryokatılıyorum,çünkü tuncayın fanları var,inci kesin gider
karşı gruba geçersem adam değilim dedi ya,hem de kaç kere..inciler de biz artık onu almayız dediler,serkan çocuk için bir sürü şey söyledi..çok ilginç,nasıl geçer,ya insanlar artık verdikleri sözlere hiç mi hiç riayet etmiyorlar,iyice pişkin olmuşlar ya da bu bir senaryoo
Ben inci taraftarı değilim ki olanı anlattım. Kurre için söylediklerim kendi fikrim ama inci konusunda bir şey demiyorum
gercektenmı yaaaYa suan izliyorum acaip sinirim bozuldu.
Murat barıs altar ve semih konusuyorlar. Murat barısa sen yapcan tercihini kararını ver biz bu hafta inciyi yazıyoruz diyor. Barıs sesini cıkarmıyor. Sonra inci seslendi barıs kararını verdi bizim yanımıza geldi size geçmiş olsun gibi bişeyler söyledi. Sırf semihçilerin oyunu almak için bunların yanında gibi davrandı sanırım.
İncinin sesine bile tahammul edemiyorum.
m7 nedir ?şimdi canlı yayını açtım altar murat semih oturuyo.m7'ler yatışta heralde sesleri yok
miras yedilerm7 nedir ?
evet bende videoya baktım kameralar önünde söz veriyordu barış inciyegercektenmı yaaa
yanı o gruba gıdıyor oylemı belkıde furkanı tutmaları falan hepsı oyundu sonrada onlar demokrat oluyorevet bende videoya baktım kameralar önünde söz veriyordu barış inciye
semiçiler furkan gitsin diye verdi barışa yoksa kara gözüne kara kaşına hayran değildi hiç kimse...önemli olan sayı üstünlüğü değilki ..önemli olan halkın oyu..istedikleri kadar çoğalsınlarbarıs bızı kullandı yanı oylemıhayır ya degıldır
zaten onu anlayamıyorlarkısemiçiler furkan gitsin diye verdi barışa yoksa kara gözüne kara kaşına hayran değildi hiç kimse...önemli olan sayı üstünlüğü değilki ..önemli olan halkın oyu..istedikleri kadar çoğalsınlar
bi kaç gün kalıp ayrılsaydı neysede böyle elemenin hemen ardından geçmesi şerefini namusunu öne katıp yeminler savurması komik olmuş...hangi yüzle dışarı çıkacaklar acabayanı o gruba gıdıyor oylemı belkıde furkanı tutmaları falan hepsı oyundu sonrada onlar demokrat oluyor
ozaman barısada kısa surede veda ederızbi kaç gün kalıp ayrılsaydı neysede böyle elemenin hemen ardından geçmesi şerefini namusunu öne katıp yeminler savurması komik olmuş...hangi yüzle dışarı çıkacaklar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?