- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.441
Merhaba tat
merhaba tatlım nerelerdesin özlettinn vall ortalık karıştı
Hayır ben görmemezlikten gelmiyorum bakın işte o yüzden inci taraftarı değilim diyorum. Kurre nin o olayı bana göre ters sizde saygı gösterin lütfen . Zaten diğer yorumlarımı okursanız inci için yazdıklarımı görürüsünüz. Tam okumadan bu şekilde yazmayın lütfen neticede yarışma tartışmaya girmeyelim ben kurre yi sevmiyorum inci içinde yazdıklarım var birbirimizi üzmeyelim dalga geçer gibi bir yorum yazmışsınız
Anlaşıldı yazıyla tartışma gibi anlaşılıyor işte :)Böyle insanlar icin kimseyle tartisacak degilim kimseylede dalga gecmem yanlis anlamayin ltf. Inci hakkindaki yazdiklariniz bilemem ben sadece o yorum hakkinda yorumumu yaptim yoksa ikiside zerre kadar umrumda degil !
Biraz :)) sınavların mı vardı
İzleyemiyorum bu aralar canım.Forumda da pek takılmıyordum :) Maşallah yorumları okumaya da yetişemiyorum:) Çok şey kaçırdım galiba
oyun içinde oyunınanmıyorum ya bıraz once canlı bakayım dedım barıs ıncıyle mutfagı temızlıyorcok yanlıs yaptı Barıs bır ınsan nasıl bu kadar asagılık olabılır yarısma ıcın bıle olsa kımse kendını bu kadar asagılamamalı
Biraz :)) sınavların mı vardı
Aman iyi yaptınYok canım çoktan bitti sınavlar.Galiba koptum ben yarışmadan
aaa inanmıyorum dün inci yüzünden diskalifiye olacaktı senaryo işteınanmıyorum ya bıraz once canlı bakayım dedım barıs ıncıyle mutfagı temızlıyorcok yanlıs yaptı Barıs bır ınsan nasıl bu kadar asagılık olabılır yarısma ıcın bıle olsa kımse kendını bu kadar asagılamamalı
Aman iyi yaptın
Kavga Yeminden onceydi diye biliyorumAz önce gördüm , barışla inci kameranın önünde yemin ediyorlardı..
Şimdide yeni fragmanda gördüm birbirlerine giriyorlar..
İnci bir yumurta olayını ne kadar çok büyüttü..
Hakikaten çabuk unutmuş buz dolabından yiyecek bir şey aldıklarını..
İnciye geçen ki olaylarda gerçekten üzülmüştüm..
Pınar geldi, kıza sırtlarına döndüler diye..
Ama artık inciye gram üzülmüyorum..
Onların grubundan bir tek o bu kadar çok olayı dillendiriyor..
Ben reklam girdikten sonra gördüm gerilim yaşandı diye tanıtım geçiyordu ya bilemedim yani..Kavga Yeminden onceydi diye biliyorum
İnci azitti basina gelcek var belasini bulcak
Furkan elendi bu bolumde hala icerde iyice sapittilar yahu bu ne tezatBen reklam girdikten sonra gördüm gerilim yaşandı diye tanıtım geçiyordu ya bilemedim yani..
Bende inci ile barış arasında garip bir elektrik seziyorum ama bilemedim ..Yuh ya barış yemin ediyor resmen inciyi ve grubnu yarı yolda bırakmicam diye. İnciye aşıkmıdır nedir kız neler sayıypr kavga ediyorlar 10dk sonra yanına gidiyo gönül alır gibi. Aptal insallah en yakın zamanda defolur gidersin.
Pınardanda ayrı nefret ediyorum milleti doldurup doldurup sıvısıyo aradan sinsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?