- 28 Nisan 2010
- 209
- 97
- 123
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.461
ama yem parasını serkanların gruptanda alıyorlarmış ozaman yem parası almasınlarkı karsı grubun yumurta saklıyorsunuz gıbı söz söyleme hakkı olmazYemek calanlar yumurta hirsizligiyla itham ediyolar
Tavuklara sabah aksam bakan turkan hazir yumurta yicek bide sebeke zikkim yesin
Çünkü herkes biliyor incinin insanları tek başına bunaltacağını.bu yuzden kimse lafa girmiyor inci halleder diye.grubundan kimsenin saygi duyduğu yok kendine.bir anlamda kendini harcıyor inci.ailesi kahroluyordur kendini tüm Türkiyeye rezil ettiģi için.çok yazık!Az önce gördüm , barışla inci kameranın önünde yemin ediyorlardı..
Şimdide yeni fragmanda gördüm birbirlerine giriyorlar..
İnci bir yumurta olayını ne kadar çok büyüttü..
Hakikaten çabuk unutmuş buz dolabından yiyecek bir şey aldıklarını..
İnciye geçen ki olaylarda gerçekten üzülmüştüm..
Pınar geldi, kıza sırtlarına döndüler diye..
Ama artık inciye gram üzülmüyorum..
Onların grubundan bir tek o bu kadar çok olayı dillendiriyor..
Barıß sadece oy olarak görüyor onu.ya da semih ve kurre askına benzer bir askla tutunmaya calıştı orda.ama inci malumYuh ya barış yemin ediyor resmen inciyi ve grubnu yarı yolda bırakmicam diye. İnciye aşıkmıdır nedir kız neler sayıypr kavga ediyorlar 10dk sonra yanına gidiyo gönül alır gibi. Aptal insallah en yakın zamanda defolur gidersin.
Pınardanda ayrı nefret ediyorum milleti doldurup doldurup sıvısıyo aradan sinsi.
Onu bilmiyodumama yem parasını serkanların gruptanda alıyorlarmış ozaman yem parası almasınlarkı karsı grubun yumurta saklıyorsunuz gıbı söz söyleme hakkı olmaz
Yem parasini almasalar bile, tavuklarin belli bir kismi diger gruba ait. Yani tavuklar utopyanin en basindan beri vardi degil mi? Kendileri kazandiklari parayla almadilar. Yumurtada diger grup hak sahibi olmayacaksa, tavuklar kisi sayisina bolunerek paylasilmali ve diger grubun tavuklari satin alinmali.ama yem parasını serkanların gruptanda alıyorlarmış ozaman yem parası almasınlarkı karsı grubun yumurta saklıyorsunuz gıbı söz söyleme hakkı olmaz
Bu tavuklar herkesinse niye bolmuyolar oyle olsa serkan kesin yan tarafa kumes yapar bolerdiYem parasini almasalar bile, tavuklarin belli bir kismi diger gruba ait. Yani tavuklar utopyanin en basindan beri vardi degil mi? Kendileri kazandiklari parayla almadilar. Yumurtada diger grup hak sahibi olmayacaksa, tavuklar kisi sayisina bolunerek paylasilmali ve diger grubun tavuklari satin alinmali.
Bu tavuklar herkesinse niye bolmuyolar oyle olsa serkan kesin yan tarafa kumes yapar bolerdi
Yada sabah bi gurup aksam bi grup ilgilenmeli
Gecen bolumlerde tuncayla inci kumesten gizlice yumurta almislardi yani inci tuncaya alsak mi sen al git al bisi derlerse ben cevabini verim dedi inci
Bence inekle tavuklarinida satmislardir onlar
herkeste aynı istek var galiba..Baris da rejinin piyonu cikti iyimi
Bu nedir ya su incinin agzina ortasina tuvalet terligiyle vurmak istiyorum
Evlat olsa sevilmez
aynen ya,ben de üzülüp oy vermiştimAz önce gördüm , barışla inci kameranın önünde yemin ediyorlardı..
Şimdide yeni fragmanda gördüm birbirlerine giriyorlar..
İnci bir yumurta olayını ne kadar çok büyüttü..
Hakikaten çabuk unutmuş buz dolabından yiyecek bir şey aldıklarını..
İnciye geçen ki olaylarda gerçekten üzülmüştüm..
Pınar geldi, kıza sırtlarına döndüler diye..
Ama artık inciye gram üzülmüyorum..
Onların grubundan bir tek o bu kadar çok olayı dillendiriyor..
bencede cunkı ınekler paylasıldı bırı satıldı dıgerı semihlerde kaldı tavuklar paylasılmadı ve serkan gecen konusurken yem parasını verıyoruz dedı.gecen kurre de boregin üzerine yumurta sürücem dedı turkana sormuş yok demış tavuklar yumurtlamıyormuş ole demiş.kurre gıtmiş ahıra ahırdakı dolapta dört tane yumurta vardı 2 tanesını aldım dıye semıhe anlattı.kurre dedıkı türkan abla bızden yumurta sakladı dedıYem parasini almasalar bile, tavuklarin belli bir kismi diger gruba ait. Yani tavuklar utopyanin en basindan beri vardi degil mi? Kendileri kazandiklari parayla almadilar. Yumurtada diger grup hak sahibi olmayacaksa, tavuklar kisi sayisina bolunerek paylasilmali ve diger grubun tavuklari satin alinmali.
Inci hep hakliyken haksiz duruma dusuyo sirf bu uslubu yuzunden
Evet mesela turkan in bayilma olayinda hakliydi bence ama tut icinde o an soyleme iste her an hersey soylenmez yersiz konusuyo cok. Turkaninda yumurtalari almasi cok yanlis cok fena bu turkanAynen, kiz en basta ses tonundan kaybediyor zaten
Bir de okadar terbiyesizki, her agzina geleni soyluyor. Cok sinir bozucu bir tip. Hayatinda kimse bu kizi uyarmamis mi ya?
bencede cunkı ınekler paylasıldı bırı satıldı dıgerı semihlerde kaldı tavuklar paylasılmadı ve serkan gecen konusurken yem parasını verıyoruz dedı.gecen kurre de boregin üzerine yumurta sürücem dedı turkana sormuş yok demış tavuklar yumurtlamıyormuş ole demiş.kurre gıtmiş ahıra ahırdakı dolapta dört tane yumurta vardı 2 tanesını aldım dıye semıhe anlattı.kurre dedıkı türkan abla bızden yumurta sakladı dedı
aynen ya,ben de üzülüp oy vermiştim
yaşlı kadını ne hale düşürdü yaa yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?