Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Yemek calanlar yumurta hirsizligiyla itham ediyolar
Tavuklara sabah aksam bakan turkan hazir yumurta yicek bide sebeke zikkim yesin
ama yem parasını serkanların gruptanda alıyorlarmış ozaman yem parası almasınlarkı karsı grubun yumurta saklıyorsunuz gıbı söz söyleme hakkı olmaz

Çünkü herkes biliyor incinin insanları tek başına bunaltacağını.bu yuzden kimse lafa girmiyor inci halleder diye.grubundan kimsenin saygi duyduğu yok kendine.bir anlamda kendini harcıyor inci.ailesi kahroluyordur kendini tüm Türkiyeye rezil ettiģi için.çok yazık!

Barıß sadece oy olarak görüyor onu.ya da semih ve kurre askına benzer bir askla tutunmaya calıştı orda.ama inci malum
aklı olan,normal bir erkek sevmez inciyi.

ama yem parasını serkanların gruptanda alıyorlarmış ozaman yem parası almasınlarkı karsı grubun yumurta saklıyorsunuz gıbı söz söyleme hakkı olmaz
Yem parasini almasalar bile, tavuklarin belli bir kismi diger gruba ait. Yani tavuklar utopyanin en basindan beri vardi degil mi? Kendileri kazandiklari parayla almadilar. Yumurtada diger grup hak sahibi olmayacaksa, tavuklar kisi sayisina bolunerek paylasilmali ve diger grubun tavuklari satin alinmali.

Canli izleyenler baris aglama krizine girdi falan yazmislar facede noldu acaba?
İnciye uymasalar da deli gibi konusup konusup dursa napabilir ki
Cevap vermesinler
Ben omrumde rol de yapsa reji de oynatsa boyle bi tip gormedim
Allah belani versin dersin ya birine Allah incini versin demekle es deger

Bu tavuklar herkesinse niye bolmuyolar oyle olsa serkan kesin yan tarafa kumes yapar bolerdi
Yada sabah bi gurup aksam bi grup ilgilenmeli
Gecen bolumlerde tuncayla inci kumesten gizlice yumurta almislardi yani inci tuncaya alsak mi sen al git al bisi derlerse ben cevabini verim dedi inci
Bence inekle tavuklarinida satmislardir onlar

Bir de diyelim ki turkan rol yapti
Numaradan bayildi, rol yapiyo denir mi yahuu
Git isine bak karisma
Stresten insanin basi zonklayamaz mi donemez mi agrimaz mi
Ki kadinin yasi epey var
Biseye sinirlensek basimiz agrimiyomu
Ki kadin kendini deteksiz atiyo yere insan bile bile oyle atmaz kendini yere ne bilim once ayagini atar eliyle yerden kendine yer yapar yigilirmis gibi yapar

Okadar emin degilim, ama tavuklari da sattiklarina dair bisey duymadim? Eger oyle olsa zaten yumurtalari sabah bir grup aksam diger grup alacak diye anlasamazlar.
Bence de is bolumu yapsinlar her iki grupta ilgilensin tavuklarla.
Benim anladigim inciler tembellik yapiyor, bu durum da turkanin isine geliyor.
Ama ne olursa olsun yalanla hergun yumurtadan haklarini almak cok yanlis. Bir de boyle kendini yattigi yerden dusurmesi falan... cok itici kadin yaa

aynen ya,ben de üzülüp oy vermiştim
yaşlı kadını ne hale düşürdü yaa yazık

bencede cunkı ınekler paylasıldı bırı satıldı dıgerı semihlerde kaldı tavuklar paylasılmadı ve serkan gecen konusurken yem parasını verıyoruz dedı.gecen kurre de boregin üzerine yumurta sürücem dedı turkana sormuş yok demış tavuklar yumurtlamıyormuş ole demiş.kurre gıtmiş ahıra ahırdakı dolapta dört tane yumurta vardı 2 tanesını aldım dıye semıhe anlattı.kurre dedıkı türkan abla bızden yumurta sakladı dedı

Son düzenleme:
Aynen, kiz en basta ses tonundan kaybediyor zaten
Bir de okadar terbiyesizki, her agzina geleni soyluyor. Cok sinir bozucu bir tip. Hayatinda kimse bu kizi uyarmamis mi ya?
Evet mesela turkan in bayilma olayinda hakliydi bence ama tut icinde o an soyleme iste her an hersey soylenmez yersiz konusuyo cok. Turkaninda yumurtalari almasi cok yanlis cok fena bu turkan

Turkan ozaman sadece incilerden degil diger gruptanda mi yumurta sakliyomus
Ne alem kadin ya, o kadar yumurtayi naapcak tek basina

aynen ya,ben de üzülüp oy vermiştim
yaşlı kadını ne hale düşürdü yaa yazık

Nabızı normal atıyor diye , gündem değiştirmek için yapıyor demek ne demek abicim ?
Bu saygıdır aslında..

İnsanı sevmeye bilirsin, karşındaki insan yanlışta yapmış olabilir orası ayrı bir mevzu..
2-3 tane yumurta insan sağlığından daha mı önemli..
Yarışma alt tarafı..

Gündemi değiştirmek gündem yaratmak vs gibi bir ifade kullandı, görmüşsünüzdür..
Çok şükür diyeceği yerde bir şey yok diyip geçiştirmesi, bende inci sevgisini tamamiyle yok etti..
İster haklı olsun ister olmasın..

Büyütüldü de büyütüldü..
Ya gerçekten önemli bir durum olmuş olaydı ? Merak ederdim inci napardı.. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…