- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.481
Aynen öyle..Inci hep hakliyken haksiz duruma dusuyo sirf bu uslubu yuzunden
Kendi sebep oldu ya o yüzdenBir de diyelim ki turkan rol yapti
Numaradan bayildi, rol yapiyo denir mi yahuu
Git isine bak karisma
Stresten insanin basi zonklayamaz mi donemez mi agrimaz mi
Ki kadinin yasi epey var
Biseye sinirlensek basimiz agrimiyomu
Ki kadin kendini deteksiz atiyo yere insan bile bile oyle atmaz kendini yere ne bilim once ayagini atar eliyle yerden kendine yer yapar yigilirmis gibi yapar
barış sağlık nedeniyle ayrılıyormuşCanli izleyenler baris aglama krizine girdi falan yazmislar facede noldu acaba?
İnciye uymasalar da deli gibi konusup konusup dursa napabilir ki
Cevap vermesinler
Ben omrumde rol de yapsa reji de oynatsa boyle bi tip gormedim
Allah belani versin dersin ya birine Allah incini versin demekle es deger
Acaba diskalifiyemi oluyor inci yüzünden ? Bilen varmi ?barış sağlık nedeniyle ayrılıyormuş
inci olayları felaketleştiriyor..dediğin gibi başına büyük bir olay gelince ne yapacak merak konusu...demekki şimdiye kadar pek bir acı görmemişNabızı normal atıyor diye , gündem değiştirmek için yapıyor demek ne demek abicim ?
Bu saygıdır aslında..
İnsanı sevmeye bilirsin, karşındaki insan yanlışta yapmış olabilir orası ayrı bir mevzu..
2-3 tane yumurta insan sağlığından daha mı önemli..
Yarışma alt tarafı..
Gündemi değiştirmek gündem yaratmak vs gibi bir ifade kullandı, görmüşsünüzdür..
Çok şükür diyeceği yerde bir şey yok diyip geçiştirmesi, bende inci sevgisini tamamiyle yok etti..
İster haklı olsun ister olmasın..
Büyütüldü de büyütüldü..
Ya gerçekten önemli bir durum olmuş olaydı ? Merak ederdim inci napardı.. ?
barış sağlık nedeniyle ayrılıyormuş
Facede panikatakmis diye okumustum nekadar dogru bilemicemBarisin ne saglik sorunu varmis, neden agliyormus?
yumurtaları satıcakmış öle dedıTurkan ozaman sadece incilerden degil diger gruptanda mi yumurta sakliyomus
Ne alem kadin ya, o kadar yumurtayi naapcak tek basina
Baris icin "cok yemin etti carpıldı" yazmislar ayhh bu taze zekalar gencler oldurcek beni gulmekten
İşte bi çocuk yazmış mert ani kurre senin sevgilin miydi, evet yazmış, peki sen mektup yazdın mı demiş o da evet verecekler yakında fln yazmıştı. Çocuk hala seviyor musun fln yazınca da senin yaşın kaç sen bunları düşünme yazmışNe mesajıydı
Ahahaha :) gitsin bosuna oy vermisimBaris icin "cok yemin etti carpıldı" yazmislar ayhh bu taze zekalar gencler oldurcek beni gulmekten
bence sevmıyor utopya kurgusu.ikiside ordan çıkınca başka yollara gıdıcekSurekli utopya izleyenler, yani canli takip edebilenler;
Sizce Kurretulayn Semihi gercekten seviyor mu? Yoksa sadece kurgu mu bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?