Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Surekli utopya izleyenler, yani canli takip edebilenler;
Sizce Kurretulayn Semihi gercekten seviyor mu? Yoksa sadece kurgu mu bu durum?
Cikinca bir evlilik durumu olmaz ama suan aralarinda bir sevgi bagi var kesinlikle
Kimse bukadar rol yapamaz uzun sure
Cok naifler
Hoslanti olabilir,begeni olabilr sevgi olabilir birbirlerine iyi geliyo olabilirler
Bence rol yapmiyolar ama buyuk ask gibi biside yok gayet dogallar

Bu hoşlantı sarışın kontenjanı kelimesi ile başladı.

Kesinlikle hem fikiriz...

Ay barış ne ağladı yalandan yaaa, canlı izledim ben de. Rol yaptığı o kadar belli oluyordu ki ben burda ağlasam daha inandırıcı olurdu.

Ve nedense ben kurre semih askına inanıyorum

Kizlar twtr da soyle bi soylenti var
Baris madde bagimlisiymis krize girmis deniyo
Madde kullanan birini de almazlardi dimi yalandir yani
Bence de almazlar ya o kadar değildir herhalde.

Yalnız sigara ictiklerini fln okudum ben de

Bence kurre semihe sırılsıklam aşık..
Ama semihin aynı şekilde kurreyi sevdiğini düşünmüyorum ben..
Biter yani..

Ben canli izlemiyorum, sadece tvde gosterildigi kadariyla izliyorum. Ben de aynisini dusunmustum. Kurre baya tutulmus gibi, ama Semih artik ilgili bile degil sanki. Yada televizyonda cok gosterilmiyor.

Arkadaşlar açlık oyunları filmini izlemiş miydiniz? Filimde kız ve erkek sevgili rolü yaparlarsa daha çok dışarıdan sponsor bulacakları için bir oyun yapıyorlar.. Çok anlatmayayım belki izlememişler vardır spoiler olmasın. Kısacası ben ütopyadaki semih-kurre ilişkisini az da olsa buna benzettim. Başından beri canlı izledim. İlk haftalar Semih Tuğçe ile de ilgilenip şakalaşıyordu hatta bir konuşmada kurrenin sevgilisi var dediler Semih de Kurre olmaz da Tuğçe olur ne fark eder dedi. Birbirlerinden hoşlanıyor olabilirler ama ben çok ciddi bi ilişkileri olduğuna inanmıyorum

Cafe grubu yeni yaptıkları yerde baya güzel şarkılar söylediler. Tuncay'ın sesini gerçekten beğeniyorum hatta bence Abidin'den daha güzel sesi var. Keşke hep şarkı söylese zira konuşunca batırıyor

Mutlaka saglik kontrolunden geciyolardir
Panik atak olan birini oyle bir ortama.kapatmak neyin kafasi onuda anlamadim ayrica
Gercekten panikataksa atak nöbetleri cok kötü oluyo
Okadar stresli bir ortamda napcak fevride biri baris
İthamlar,el kol hareketleri yeni bi cagdas vakasi olmaz umarim

Filmi izlicem mutlaka, guzel konusu varmis. Tesekkurler

ordan bi parça burdan bi parça alıp önümüze sunmalarına sinir oluyorum..bağlantı kuramıyorum bazen olaylar arasında..canlı izlemekle tv'den izlemek arasında dağlar kadar fark var...bi gün öncesinden yumurta mevzusu olmuş türkan bunu bile bile yumurtaları saklamamalıydı bence..sonrada çoluk çocuğun arasında laf yiyor ve kaldıramayıp rahatsızlanıyor...incinin terbiyesizliklerine biz bile tahammül edemiyoruz...oda az buzdalaplarından pılavları tavukları aşırmadı..ben iki defa şahit oldum...

evet canm öyle anladık ama

günaydın canımmm:))

ben de ütopyanın face adresinde gördüm de barış takım değiştirdi yazıyordu.Dedim acaba doğru mu.

Bu arada sağlık sorunu olanları ütopya ya almamaları lazım niye öyle bir şey yapmışlar ki

bende her izlediğimde aklıma bu geliyor.

arkadaşlar dün tv8 i aradım bu ne ya böyle sizi RTÜK e şikayet edicem inciyi atın şu yarışmadan dedim baya bir sinirliydim kadında tamam not alıyorum dedi daha sonra RTÜK ü aradım şikayet ettim bu kadar olmaz yani diye..

Bence kurre semihe sırılsıklam aşık..
Ama semihin aynı şekilde kurreyi sevdiğini düşünmüyorum ben..
Biter yani..
kurre saf aşık gibi. zaten bir boşlukta olduğunu dile getirmişti. o boşlukta kapılmak çok daha kolay bence. semih belki hoşlanıyordur ama güçlü kuvvetli bir bağı yok. zaten kendi de söyledi semih, dışarda böyle ufak şeyleri problem etmezse yürür dedi. ama sanmıyorum kurre nin yapısı abartıcılık, üzerine laf ekleme, şikayet sitem, kısacası dır dır. semih gelemez bırakır gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…