- 1 Mart 2010
- 45.254
- 115.505
- 1.123
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.501
Cikinca bir evlilik durumu olmaz ama suan aralarinda bir sevgi bagi var kesinlikleSurekli utopya izleyenler, yani canli takip edebilenler;
Sizce Kurretulayn Semihi gercekten seviyor mu? Yoksa sadece kurgu mu bu durum?
Panik atagim demis serkanane hastasıymış ya ben var anlamamakk
Baris inciye gerizekali dedi,itti vs vs
Bu kiza tukursen yarabbi sukur diyo
İnsanda azdami gurur olmaz, azda mi edep olmaz ne bilim hic mi vicdani yok
Gelip gelip agladi onu bunu kotuledi semihe sonra gitti yine semihe yuklendi
Bu kizda semihe asik degilse kurreyi kiskanmiyosa bende bisi bilmiyorum
Bence de almazlar ya o kadar değildir herhalde.Kizlar twtr da soyle bi soylenti var
Baris madde bagimlisiymis krize girmis deniyo
Madde kullanan birini de almazlardi dimi yalandir yani
Haha gece gece iyi güldüm yaBaris icin "cok yemin etti carpıldı" yazmislar ayhh bu taze zekalar gencler oldurcek beni gulmekten
Bence kurre semihe sırılsıklam aşık..Surekli utopya izleyenler, yani canli takip edebilenler;
Sizce Kurretulayn Semihi gercekten seviyor mu? Yoksa sadece kurgu mu bu durum?
Bence kurre semihe sırılsıklam aşık..
Ama semihin aynı şekilde kurreyi sevdiğini düşünmüyorum ben..
Biter yani..
Arkadaşlar açlık oyunları filmini izlemiş miydiniz? Filimde kız ve erkek sevgili rolü yaparlarsa daha çok dışarıdan sponsor bulacakları için bir oyun yapıyorlar.. Çok anlatmayayım belki izlememişler vardır spoiler olmasın. Kısacası ben ütopyadaki semih-kurre ilişkisini az da olsa buna benzettim. Başından beri canlı izledim. İlk haftalar Semih Tuğçe ile de ilgilenip şakalaşıyordu hatta bir konuşmada kurrenin sevgilisi var dediler Semih de Kurre olmaz da Tuğçe olur ne fark eder dedi. Birbirlerinden hoşlanıyor olabilirler ama ben çok ciddi bi ilişkileri olduğuna inanmıyorum
evet canm öyle anladık amaBarış serkanların takımına mı geçmiş ne olmuş kaçırdım ben.
evet canm öyle anladık ama
aynen ya ..babanız yaşındayım diyor ama çocuk gibi hareketler yapmaya başladı....Ya şu abidin bir elenemedi gitti kardeşim ya.Kameralar abidin e dönünce tv yi kapatasım geliyor.O yüz ifadesi çekilecek gibi değil.
Arkadaşlar açlık oyunları filmini izlemiş miydiniz? Filimde kız ve erkek sevgili rolü yaparlarsa daha çok dışarıdan sponsor bulacakları için bir oyun yapıyorlar.. Çok anlatmayayım belki izlememişler vardır spoiler olmasın. Kısacası ben ütopyadaki semih-kurre ilişkisini az da olsa buna benzettim. Başından beri canlı izledim. İlk haftalar Semih Tuğçe ile de ilgilenip şakalaşıyordu hatta bir konuşmada kurrenin sevgilisi var dediler Semih de Kurre olmaz da Tuğçe olur ne fark eder dedi. Birbirlerinden hoşlanıyor olabilirler ama ben çok ciddi bi ilişkileri olduğuna inanmıyorum
kurre saf aşık gibi. zaten bir boşlukta olduğunu dile getirmişti. o boşlukta kapılmak çok daha kolay bence. semih belki hoşlanıyordur ama güçlü kuvvetli bir bağı yok. zaten kendi de söyledi semih, dışarda böyle ufak şeyleri problem etmezse yürür dedi. ama sanmıyorum kurre nin yapısı abartıcılık, üzerine laf ekleme, şikayet sitem, kısacası dır dır. semih gelemez bırakır giderBence kurre semihe sırılsıklam aşık..
Ama semihin aynı şekilde kurreyi sevdiğini düşünmüyorum ben..
Biter yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?