Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
bu kadar olmaz bence bu yarışma iyice saçmaladı bunlar af ederisniz kıç büyütmeye gemiş

Semihin nekadar cok seveni oldugunu biliyolar
Ancak diskalifiye olursa gider bununda farkindalar
Pinarin turkana hadii kufur etsene demesi
Abidinin semihe seni fransada optuler mi demesi
İgrencler pisler zaten
O tuncay kesin pis kokuyo her gordugumde aklima bu geliyo

Tuncay demin birinden bahsetti onu grubumda istemiyorum fln dedi abidine. Bikaç gün öncede bi bakısını yakalamıstım ama anlam verememiştim şimdi yerine oturdu taşlar fln dedi. Kimden bahsediyor acaba. Başını kaçırdım

Ben Pınar ı da sevmiyorum.Ama ses tonu ve seçtiği kelimeler kavga ederken pekte rahatsız etmiyor açıkçası.İnci mahalle kavgasına döndürüyor resmen.
Hanımefendi olma çalışmaları çok güldürüyr yalnız benii.kendi demesin biz anlayalım hnmefndi olduģunu.tabi öyle olsaydi anlardık

i baris cocuk gibi ne dedigi ne yaptigi belli degil tuhaf biri :))

Baris incilerle birbirine girer umarım
Tuncay istemedigini soyledi
Kavga olur yakındır

her gün hiç kaçırmadan izliyorum....
yarışmacılar hakkında görüşüm...
semih i çoğu zaman seviyorum dürüst buluyorum.....yarışmayı kazanmak için çok konsantre gelmiş...
kurre son zamanlarda iyice saçmaladı...kişiliği %100 değişti....
murat iyi fena sayılmaz semihe uyup akıp gidiyo...
altarın iyi kalbinin çok temiz olduğunu düşünüyorum...kurre de dahil semihin en yakını yine altar....
türkandan tabiri caiz ise nefret ediyorum...
serkan ve tuncayın karakterli iyi insanlar olduklarını düşünüyorum....
inci aslında çok saf ama bi o kadar cahil.....
abidin hep kameralara oynuyo...
pınar tam bir sinsirella...herkesi alttan alta işliyor....
barış a en başından ısınamadım altı üstü belirsiz dengesiz...

Barış ın beyni kısa devre olmuş.Devamlı yemin edip sizinleyim diyor iki gruba da.Annem bile diyor bu ne kullanıyor yok namerdim yok altın verseler gelmem.İnci ye de diyor sizin gruptayım.

Barisin beynini kusa taksan ters ucar
Furkanin vtr olayindan hatirlayin semihe anlatti incilere valla ben demedim dedi
Suanda da anne babasinin uzerine yemin etti incilerle kalicak noyana didyoduk valla mumla arariz
En azindan rengi belliydi yatiyo aksama kadar bos bos

yarışmada kamera arkası çalışan rejinin çok zorlandığı ama bu zorluğun altından kalkamadığı yarışma. inci pot üstüne pot kırdı. içerden bilgisi var. serkan ile semihin finale kalamayacağını, 2 ay sonra var mısın yok musun yarışmasındaki öne çıkan elemanlardan birinin yarışmaya katılacağını falan ima etti. hatta ünlü olmadığını ama kendi kitlesi olduğunu yarışmayı da onun kazanacak gibi şeyler iddaa etti. reji geç kaldı ama önce sesi kesti sonra görüntüyü kümese geçirdi. artık bu kadar plan üzerine kimse izlemez. hele semihin bu kadar büyük bir kitlesi varken finalde olmaması falan kabul edilir mantıklı değil. koskoca acun medya nasıl bu kadar amatör iş yapıyor anlaşılır değil. hatta galiba para alıyorlarmış benim kalmam lazım 6 ay dedi. galiba 6 ay kalanlar bir para alacak. yani bu kadar lafın üzerine saçma sapan bir programdı zaten iyice saçma oldu. bu kadar kurgu çok fazla böye bir yarışma için. en azından bu kadar ifşa olması kabul edilir değil.

Alintidir
(Facedeki bir yorum)
İncide inciler..bakalim gorelim

YOK ARTIK...aMQA BEN BUNLARA İNANMIYORUM
BU TARZ BENİMDE DE BİRSÜRÜ ŞEY SÖYLENDİ HEPSİ YALAN ÇIKTI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…