- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.561
Furkan elendi bu bolumde hala icerde iyice sapittilar yahu bu ne tezat[/QUOTE
Tuncay demin birinden bahsetti onu grubumda istemiyorum fln dedi abidine. Bikaç gün öncede bi bakısını yakalamıstım ama anlam verememiştim şimdi yerine oturdu taşlar fln dedi. Kimden bahsediyor acaba. Başını kaçırdım
Sanrım Barıştan bahsediyor. birisi Tuncay'ın tahtadan yaptığı heykele çivi çakmış.tahta çatlamış daha öncede çatıyı kırmıştı Barış.Ortalığı fena karıştıracak gibi duruyor Barış
Arkadaßlar arkadaşlar,tecoyla olanlar çok geride kalmadı.hem onunla daha uzun süre arkadaßlık yapmışlardıooo ıncı hanım kucaktan kucaga gezıyor:)
Hanımefendi olma çalışmaları çok güldürüyr yalnız benii.kendi demesin biz anlayalım hnmefndi olduģunu.tabi öyle olsaydi anlardıkBen Pınar ı da sevmiyorum.Ama ses tonu ve seçtiği kelimeler kavga ederken pekte rahatsız etmiyor açıkçası.İnci mahalle kavgasına döndürüyor resmen.
İste amaç o.Ay o saçlarını toplamıyor yaa sinir oluyorum ya nasıl rahat ediyor yüzü gözü gözükmüyor.
Zorunlu birliktelik canım bunlarinki.hiçbiri birbirini sevmiyor.İncide pınarın dedikodusunu yapıyor butun gun makyaj yapıyo oturuyo beni dolduruyo fln diye. Grup mrup değil bunlar ya
İste amaç o.
Hanımefendi olma çalışmaları çok güldürüyr yalnız benii.kendi demesin biz anlayalım hnmefndi olduģunu.tabi öyle olsaydi anlardık
YOK ARTIK...aMQA BEN BUNLARA İNANMIYORUMyarışmada kamera arkası çalışan rejinin çok zorlandığı ama bu zorluğun altından kalkamadığı yarışma. inci pot üstüne pot kırdı. içerden bilgisi var. serkan ile semihin finale kalamayacağını, 2 ay sonra var mısın yok musun yarışmasındaki öne çıkan elemanlardan birinin yarışmaya katılacağını falan ima etti. hatta ünlü olmadığını ama kendi kitlesi olduğunu yarışmayı da onun kazanacak gibi şeyler iddaa etti. reji geç kaldı ama önce sesi kesti sonra görüntüyü kümese geçirdi. artık bu kadar plan üzerine kimse izlemez. hele semihin bu kadar büyük bir kitlesi varken finalde olmaması falan kabul edilir mantıklı değil. koskoca acun medya nasıl bu kadar amatör iş yapıyor anlaşılır değil. hatta galiba para alıyorlarmış benim kalmam lazım 6 ay dedi. galiba 6 ay kalanlar bir para alacak. yani bu kadar lafın üzerine saçma sapan bir programdı zaten iyice saçma oldu. bu kadar kurgu çok fazla böye bir yarışma için. en azından bu kadar ifşa olması kabul edilir değil.
Alintidir
(Facedeki bir yorum)
İncide inciler..bakalim gorelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?