- 1 Mart 2010
- 45.254
- 115.505
- 1.123
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.581
Umarim yalandir bizi salak yerine koymazlarYOK ARTIK...aMQA BEN BUNLARA İNANMIYORUM
BU TARZ BENİMDE DE BİRSÜRÜ ŞEY SÖYLENDİ HEPSİ YALAN ÇIKTI
barış maddemi kullnıyormuş..geçen ondan baya kötü olmuş...öyle okudum sanki bi yerde
yarışmada kamera arkası çalışan rejinin çok zorlandığı ama bu zorluğun altından kalkamadığı yarışma. inci pot üstüne pot kırdı. içerden bilgisi var. serkan ile semihin finale kalamayacağını, 2 ay sonra var mısın yok musun yarışmasındaki öne çıkan elemanlardan birinin yarışmaya katılacağını falan ima etti. hatta ünlü olmadığını ama kendi kitlesi olduğunu yarışmayı da onun kazanacak gibi şeyler iddaa etti. reji geç kaldı ama önce sesi kesti sonra görüntüyü kümese geçirdi. artık bu kadar plan üzerine kimse izlemez. hele semihin bu kadar büyük bir kitlesi varken finalde olmaması falan kabul edilir mantıklı değil. koskoca acun medya nasıl bu kadar amatör iş yapıyor anlaşılır değil. hatta galiba para alıyorlarmış benim kalmam lazım 6 ay dedi. galiba 6 ay kalanlar bir para alacak. yani bu kadar lafın üzerine saçma sapan bir programdı zaten iyice saçma oldu. bu kadar kurgu çok fazla böye bir yarışma için. en azından bu kadar ifşa olması kabul edilir değil.
Alintidir
(Facedeki bir yorum)
İncide inciler..bakalim gorelim
Înci mi demiş benm 6 ay kalmam lazım diye onu anlamadm ?yarışmada kamera arkası çalışan rejinin çok zorlandığı ama bu zorluğun altından kalkamadığı yarışma. inci pot üstüne pot kırdı. içerden bilgisi var. serkan ile semihin finale kalamayacağını, 2 ay sonra var mısın yok musun yarışmasındaki öne çıkan elemanlardan birinin yarışmaya katılacağını falan ima etti. hatta ünlü olmadığını ama kendi kitlesi olduğunu yarışmayı da onun kazanacak gibi şeyler iddaa etti. reji geç kaldı ama önce sesi kesti sonra görüntüyü kümese geçirdi. artık bu kadar plan üzerine kimse izlemez. hele semihin bu kadar büyük bir kitlesi varken finalde olmaması falan kabul edilir mantıklı değil. koskoca acun medya nasıl bu kadar amatör iş yapıyor anlaşılır değil. hatta galiba para alıyorlarmış benim kalmam lazım 6 ay dedi. galiba 6 ay kalanlar bir para alacak. yani bu kadar lafın üzerine saçma sapan bir programdı zaten iyice saçma oldu. bu kadar kurgu çok fazla böye bir yarışma için. en azından bu kadar ifşa olması kabul edilir değil.
Alintidir
(Facedeki bir yorum)
İncide inciler..bakalim gorelim
hahaha buyuyemı baslamıslar:):)Bu arada dün inci başını bağladı sirkeyle cafeyi ve dışarda yaptıkları marangoz mu ne onu okudu sirkeyle. Pınar a da eşarp verdi o da bi sardı sonra çıkardı . Pınar günaha giriyoruz inci dedi . Înci de yoo ben duasını ezbere biliyorum annem hep yapar evimize dedi.
dua etse ne olur oBu arada dün inci başını bağladı sirkeyle cafeyi ve dışarda yaptıkları marangoz mu ne onu okudu sirkeyle. Pınar a da eşarp verdi o da bi sardı sonra çıkardı . Pınar günaha giriyoruz inci dedi . Înci de yoo ben duasını ezbere biliyorum annem hep yapar evimize dedi.
Foto paylaşır mısın canminstgramda özlemin genç bi çocukla fotosu var..sevgilisiymiş sanırım...çocuk küçük daha ya...bizde ütopyada eşi vefat etmiş diye üzülüyorduk..yanlız bunalımda falan diyorduk...doğrumuki
Deli mi ne anlamadmhahaha buyuyemı baslamıslar:):)
Ben tv de izleyemedim ne olduYayın yok elememi var kızlar
Izlemek icimden gelmedigi icin acmadim tv yi.sonunda ,yarın eleme oldugunu duydum.Ben tv de izleyemedim ne oldu
evet eleme vardı yayını kestiler.Ben tv de izleyemedim ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?