Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
barış maddemi kullnıyormuş..geçen ondan baya kötü olmuş...öyle okudum sanki bi yerde

Para almışlardı zaten 10 bin ya da 15 bin gibi bir şeyler.Ben her şeyi beklerim bu yarışmadan her şey olabilir.Reyting uğruna yapmayacakları şey yok.

Înci mi demiş benm 6 ay kalmam lazım diye onu anlamadm ?
Mesela turabi çok seviliyordu finale kaldı kazandıda. Inci ifşa etti diye değiştirirler belki. Ilk iki ay sonra da 10 bin mi ne almışlardı zaten . Gelecek yarışmacıyı değiştirirler mi bilmem ama bı gidişle inci yi reji gönderecek onun üzerine bi senaryo kurabilirler ahahah

Son düzenleme:
Kızlar demek ki sesimizi duymuşlar ve elemeleri canlı yapmışlar. Ne zamandır dicektim size unutuyorum . Barış ın yeminleri beni öldürüyor Türkan ı geçti ana babayı kattı bir de koptum ya . Bu arada ben noyan ın elendiği bölümü izlememiştim dün izledim netten . Înci Türkan için dedi ki Kur'an ın üzerine yemin etti. Bu ne demek kızlar ya kap kacağı vermek için mi Yemin etmiş ortak iş için mi anlamadm

Bu arada dün inci başını bağladı sirkeyle cafeyi ve dışarda yaptıkları marangoz mu ne onu okudu sirkeyle. Pınar a da eşarp verdi o da bi sardı sonra çıkardı . Pınar günaha giriyoruz inci dedi . Înci de yoo ben duasını ezbere biliyorum annem hep yapar evimize dedi.

hahaha buyuyemı baslamıslar:):)

dua etse ne olur o
töbe est..

instgramda özlemin genç bi çocukla fotosu var..sevgilisiymiş sanırım...çocuk küçük daha ya...bizde ütopyada eşi vefat etmiş diye üzülüyorduk..yanlız bunalımda falan diyorduk...doğrumuki

Potada semih,turkan,inci varmis
Semih nasil 1kisi cikardi inanilir gibi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…