Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Cafe grubu yeni yaptıkları yerde baya güzel şarkılar söylediler. Tuncay'ın sesini gerçekten beğeniyorum hatta bence Abidin'den daha güzel sesi var. Keşke hep şarkı söylese zira konuşunca batırıyor
tuncay ın sesi bencede abidinden güzel bende seviyorum sesini.
ya bi de kendisinin bi evi varmış küçük sessiz sakin bir yerde orada yaşıyormuş. ben neden geldim ki dedi.
tuncay ı beğeniyorum aslında el becerisi oldukça üst seviyede.

oarda bi boşluk var alıntı mı aradınız mı şüpheye düştüm =)

bence barış ın karşı takıma geçmesi şu yüzden olabilir. reji 124 baktı ki bu inci yle ters düşüyo, en ufak şeyde inciyle fiziksel temasa geçiyo, barış ın diskalifiye olmaması için incilere geç sen artık demiş olabilirler.
barış yarışmadan ayrıldı ise ; bence de ayrılması iyi olur çünkü çocuk inciyle kavga edince kalbi falan sıkışıyo bir şeyler oluyo gerekli tepkiler veriyor fakat yarışma için gereğinden fazla tepkiler oluyor yani diskalifiyeye yönelik tepkiler oluyor. o yüzden adamcağız hasta diye almış olabilirler yarışmadan

yok ilki alıntıydı ikinciside yazacağım şeydi:)
yani aradım onları..
ya acun ilgilenmiyorum demiş ya yarışmayla ondan işte. bence inci nin arkadaşları geldiğinde diskalifiye olmalıydı kesin. reji de tanıdıkları var artık inanıyorum. türkan a fare demesi ne kadar edepsizce.
barış ta helal olsun dedim inci ye hakettiği gibi davrandı dedim ama o da fıs çıktı

evet bende orada helal olsun dedim
incinin arkadaşlarımı geldi aa bunu yeni duydum

evet bende orada helal olsun dedim
incinin arkadaşlarımı geldi aa bunu yeni duydum
ohho çok oldu yarışmayı başından takip etmiyor musunz
ziyarete arkadaşı geldi faceden fotolarını almışlar beraber inciyle
twettera falan koymuşlardı ama ses çıkmadı diskalifiye olmadı yani
normalde yasak

oh ne ala memleket ediyorum ama orayı kaçırmışım
zaten artık sıkmaya başladı hiç bir yararlı iş yaptıkları yok
semihler full cafede ötekilerde koltukta...

Helallll arkada s ım!!Hiç düşünmemiştim rtukü aramayı.

o olmazsa bile orada sürekli olay çıkar emin ol..
Açıkcası ben olay izlmeyi sevmiyorum hatta ütopya ya başvurup onu dövüp elenmek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…