- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.521
tuncay ın sesi bencede abidinden güzel bende seviyorum sesini.Cafe grubu yeni yaptıkları yerde baya güzel şarkılar söylediler. Tuncay'ın sesini gerçekten beğeniyorum hatta bence Abidin'den daha güzel sesi var. Keşke hep şarkı söylese zira konuşunca batırıyor
oarda bi boşluk var alıntı mı aradınız mı şüpheye düştüm =)bende her izlediğimde aklıma bu geliyor.
arkadaşlar dün tv8 i aradım bu ne ya böyle sizi RTÜK e şikayet edicem inciyi atın şu yarışmadan dedim baya bir sinirliydim kadında tamam not alıyorum dedi daha sonra RTÜK ü aradım şikayet ettim bu kadar olmaz yani diye..
yok ilki alıntıydı ikinciside yazacağım şeydi:)oarda bi boşluk var alıntı mı aradınız mı şüpheye düştüm =)
ya acun ilgilenmiyorum demiş ya yarışmayla ondan işte. bence inci nin arkadaşları geldiğinde diskalifiye olmalıydı kesin. reji de tanıdıkları var artık inanıyorum. türkan a fare demesi ne kadar edepsizce.yok ilki alıntıydı ikinciside yazacağım şeydi:)
yani aradım onları..
evet bende orada helal olsun dedimya acun ilgilenmiyorum demiş ya yarışmayla ondan işte. bence inci nin arkadaşları geldiğinde diskalifiye olmalıydı kesin. reji de tanıdıkları var artık inanıyorum. türkan a fare demesi ne kadar edepsizce.
barış ta helal olsun dedim inci ye hakettiği gibi davrandı dedim ama o da fıs çıktı
ohho çok oldu yarışmayı başından takip etmiyor musunzevet bende orada helal olsun dedim
incinin arkadaşlarımı geldi aa bunu yeni duydum
oh ne ala memleket ediyorum ama orayı kaçırmışımohho çok oldu yarışmayı başından takip etmiyor musunz
ziyarete arkadaşı geldi faceden fotolarını almışlar beraber inciyle
twettera falan koymuşlardı ama ses çıkmadı diskalifiye olmadı yani
normalde yasak
ben dün ettimbende sımdı ıncıyı sıkayet edıcem hadı hepımız edelımde dıskalıfı olsun :):)
ınsallah etmıslerdır:)ben dün ettim
NOT ettiler göya
Helallll arkada s ım!!bende her izlediğimde aklıma bu geliyor.
arkadaşlar dün tv8 i aradım bu ne ya böyle sizi RTÜK e şikayet edicem inciyi atın şu yarışmadan dedim baya bir sinirliydim kadında tamam not alıyorum dedi daha sonra RTÜK ü aradım şikayet ettim bu kadar olmaz yani diye..
sizden de aynı tavrı bekliyoruz:)Helallll!!!
ben dün ettim
NOT ettiler göya
Rtükü arıcam canımmsizden de aynı tavrı bekliyoruz:)
o olmazsa bile orada sürekli olay çıkar emin ol..Çok güzel yapmışsın da.Hani iş başvurularında biz sizi ararız derler ya.Aynı onun gibi not ettik gerekli birimlere ileteceğiz diye vıdı vıdı yaparlar.İnci elenmez bence.Sonuç itibariyle reyting.O olmazsa kim kavga edecek ki.Edepsizin teki.
Ben deeeeo olmazsa bile orada sürekli olay çıkar emin ol..
Açıkcası ben olay izlmeyi sevmiyorum hatta ütopya ya başvurup onu dövüp elenmek istiyorum..
gel gidip dövelim şu manyağı ikimiz birden eleniriz hiç olmadıBen deeee
o olmazsa bile orada sürekli olay çıkar emin ol..
Açıkcası ben olay izlmeyi sevmiyorum hatta ütopya ya başvurup onu dövüp elenmek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?