- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.541
düşük seviyeli bir kavga ama bak pınarda kavgacı ama uslubu çok iyiİyi olurdu valla.İnci kavga ederken ben kanal değiştiriyorum o kaba boru gibi ses tonu yok mu Ama inan kavga izlemeyi seven de çok.
düşük seviyeli bir kavga ama bak pınarda kavgacı ama uslubu çok iyi
bende hiç sevmiyorumBen Pınar ı da sevmiyorum.Ama ses tonu ve seçtiği kelimeler kavga ederken pekte rahatsız etmiyor açıkçası.İnci mahalle kavgasına döndürüyor resmen.
bende hiç sevmiyorum
ama dikkat ettinmi bu inci resmen koca arıyor.
Arada da pınarı saçından sürükler, o çirkin suratını açar iyice gösteririrzgel gidip dövelim şu manyağı ikimiz birden eleniriz hiç olmadı
yahu sımdı 1 dk falan canlı baktımda ıncı grupla yenı yerlerınde oturuyorlardı tabıkı salak barısta vardı namusuma falan laf edıyorlar dedı nedır bu durumbılıyormusunİnciyla pınar kavga eder diye bekliyodum demeki korler sagirlar birbirini agirlarmis
Al birini vur otekine
Dun murat pinar a incinin yaptiklarini tasvip ediyomusun diye sordu
Pinar gitti tunciklerin yaninda beni gruplarina cekmeye calisiyolar dedi
Kendini ne saniyo acaba bayan dekolte
Arada da pınarı saçından sürükler, o çirkin suratını açar iyice gösteririrz
çirkinliği çıkmasın ortaya diye topluyor.Ay o saçlarını toplamıyor yaa sinir oluyorum ya nasıl rahat ediyor yüzü gözü gözükmüyor.
çirkinliği çıkmasın ortaya diye topluyor.
boyle devam edecekse kapansın zaten cok saygısızlık var bosuna kavga etmeyı normallestırıyorlakızlar inci torpilli zaten rejinin adını ağzından da düşürmüyor. böyle salak kızı reji ne yapsın kendilerini açığa verip duruyor.
rtük bence yayını kapatır rtük e şikayet etmeyn kızlar zaten şikayet çok alıyor rtük.
önemli olan tv 8 in kaale alması yoksa ütopya toptan kapanır naparız =)
yuh yaa pozısyona bak :)Acilin bakim namuslu inci geliyo
Kurre'nin namusuna söz eden namuslu.inci
Eki Görüntüle 1399796 Eki Görüntüle 1399798 Eki Görüntüle 1399799 Eki Görüntüle 1399801
Pislikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?