- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Ben de kadım diye biliyordum demek aralığa uzatmışlar .iyi bari bakarım belki.Aa30 Kasım değil mi ben bugün izlemedim yarım saat var artık evde izlerim diye tüh
Aslınds laf sokmak değil canım.hani t e lefonlardaki msjlarda da oluyor ya öyle ruhsuz.karşı tarafın yanlış anlamasına müsait oluyor.halbuki sen yazarken o duygularla yazmıyorsun yani biz, h e pimiz.dolayisiyla yanlış anlaşılıyor yaxılan.aynen. burada fıkırlerımı belırtıyoruz sonucta. arkadas hesap sorar gıbı yazdıgı ıcın öyle cevap vermek zorunda kaldım
yoksa bır yarısma ıcın saçma yanı burada laf sokmak veya tepkı göstermek
Tabi ki fikri var ama sen en başta evet arada izliyorum inci dobra demiştin ben o yüzden açıklama gereği duydum. yoo 24. bölümdeyım ve sevmek zorunda degılım kı
herkesın kendı fıkrı vardır ben sevmedım hepsı bu.
lkısaca tepkı göstermek dıyelım :d burada kımseyle kıytırık bır yarısma ıcın kötü olmak ıstememAslınds laf sokmak değil canım.hani t e lefonlardaki msjlarda da oluyor ya öyle ruhsuz.karşı tarafın yanlış anlamasına müsait oluyor.halbuki sen yazarken o duygularla yazmıyorsun yani biz, h e pimiz.dolayisiyla yanlış anlaşılıyor yaxılan.Benim de başıma g e liyor.
Ne mektubu dedim de ona cevap yazmamışsın canım. yoo 24. bölümdeyım ve sevmek zorunda degılım kı
herkesın kendı fıkrı vardır ben sevmedım hepsı bu.
Kızlar bu arada kurre nin devamlı şu benden hoşlanıyor triplerine ne diyorsunuz?
Helena da haklı.sen de .konuyu kapatalım güzellerrrrTabi ki fikri var ama sen en başta evet arada izliyorum inci dobra demiştin ben o yüzden açıklama gereği duydum
arada bır ızlıyordum şimdi bölümlerı cogaltıp ızlıyorum. 24. bölümdeyımTabi ki fikri var ama sen en başta evet arada izliyorum inci dobra demiştin ben o yüzden açıklama gereği duydum
lkısaca tepkı göstermek dıyelım :d burada kımseyle kıytırık bır yarısma ıcın kötü olmak ıstemem
ben sevmedıgım ınsanları sevenlere bişi demıyorum ve kımse de bana dıyemez, dememelı. çocuk degılız yanı.
Tamam canım.h a klısın.lkısaca tepkı göstermek dıyelım :d burada kımseyle kıytırık bır yarısma ıcın kötü olmak ıstemem
ben sevmedıgım ınsanları sevenlere bişi demıyorum ve kımse de bana dıyemez, dememelı. çocuk degılız yanı.
kurretulayna sevgılısınden mektup gelmısNe mektubu dedim de ona cevap yazmamışsın canım
saçmalıyo ve kendini komik duruma düşürüyo
kendini dünya güzeli filan sanıyo galiba
semih ilgilendi diye bi havalara girdi resmen
aslında geçen semih ve özlem onu uyarmıştı diye hatırlıyorum
yanlış anlaşılmak istemiyosan hareketlerine dikkat edeceksin dönüp kendine bi bakacaksın gibi birşey dedi semih
sürekli mert mevzusnu gündeme getirip başkalarını suçluyo çünkü
ama hemen ağlayıverdi
çocuk gibi birşey
yok canım ben ille de ben haklıyım demıyorum kı :dTamam canım.h a klısın.
Canım birbirini yiyen yokki nerden çıktı soru sordum sadeceK
Kizlar kimse için birbirimizi yemeyelim lütfen.seviyorum siziiii
Başlarda olmuş o.öyle sanmış da üzülmüş onlar için.Tuncay geldi yüzüne söyledi Altar ve ben senden mi hoşlanıyormusuz diyeBu kadar da olmaz.çok garip bir kız.
Tuncay geldi yüzüne söyledi Altar ve ben senden mi hoşlanıyormusuz diyeBu kadar da olmaz.çok garip bir kız.
LAfın gelişi dedim canım.lütfen alınma.Canım birbirini yiyen yokki nerden çıktı soru sordum sadece
Arkadaşım ben ne mektubu dedim ona cevap yazmayıp diğerini çekmişsin ayrıca senin yorumlarını beğenirim sadece sordum ama sen sert girdin ben kendi adıma öyle bir şey yapmadım yanlış anlaşıldım galibaaynen. burada fıkırlerımı belırtıyoruz sonucta. arkadas hesap sorar gıbı yazdıgı ıcın öyle cevap vermek zorunda kaldım
yoksa bır yarısma ıcın saçma yanı burada laf sokmak veya tepkı göstermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?