Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
yalnız inekler ço zayıf değil mi
iyi bakmıyolar galiba
ona yem filan almaları lazım üzüldüm hayvan için

Aslınds laf sokmak değil canım.hani t e lefonlardaki msjlarda da oluyor ya öyle ruhsuz.karşı tarafın yanlış anlamasına müsait oluyor.halbuki sen yazarken o duygularla yazmıyorsun yani biz, h e pimiz.dolayisiyla yanlış anlaşılıyor yaxılan.Benim de başıma g e liyor.

lkısaca tepkı göstermek dıyelım :d burada kımseyle kıytırık bır yarısma ıcın kötü olmak ıstemem
ben sevmedıgım ınsanları sevenlere bişi demıyorum ve kımse de bana dıyemez, dememelı. çocuk degılız yanı.

Kızlar bu arada kurre nin devamlı şu benden hoşlanıyor triplerine ne diyorsunuz?

saçmalıyo ve kendini komik duruma düşürüyo
kendini dünya güzeli filan sanıyo galiba
semih ilgilendi diye bi havalara girdi resmen

aslında geçen semih ve özlem onu uyarmıştı diye hatırlıyorum
yanlış anlaşılmak istemiyosan hareketlerine dikkat edeceksin dönüp kendine bi bakacaksın gibi birşey dedi semih
sürekli mert mevzusnu gündeme getirip başkalarını suçluyo çünkü
ama hemen ağlayıverdi
çocuk gibi birşey

Tabi ki fikri var ama sen en başta evet arada izliyorum inci dobra demiştin ben o yüzden açıklama gereği duydum
arada bır ızlıyordum şimdi bölümlerı cogaltıp ızlıyorum. 24. bölümdeyım
izliyorum yanı. sen o tarz konusunca yanlıs anlamıs olabilirim. herkes ıstedıgını sever veya sevmez
degıl mi? o tarz soylemen garıbıme gıttı, o yuzden oyle dedım.

Tamam canım.h a klısın.

Tuncay geldi yüzüne söyledi Altar ve ben senden mi hoşlanıyormusuz diye Bu kadar da olmaz.çok garip bir kız.

Tuncay geldi yüzüne söyledi Altar ve ben senden mi hoşlanıyormusuz diye Bu kadar da olmaz.çok garip bir kız.

iyi yapmışlar valla
ama çok saçma yani
o insanların dışarda ilişkileri de olabilir o yüzden çok açık bi durum olmadıkça böyle şeyler söylememesi lazım
kız kalkmış kafasına göre herkes benden hoşlanıyo diyo

Arkadaşım ben ne mektubu dedim ona cevap yazmayıp diğerini çekmişsin ayrıca senin yorumlarını beğenirim sadece sordum ama sen sert girdin ben kendi adıma öyle bir şey yapmadım yanlış anlaşıldım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…