Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
abidinin gelmesi oyları etkilemez bence
eski bi yarışmacı sonuçta çok ünlü biri değil

ben kendi adıma ona oy vermem mesela karşı gruba geçerse
Ünlü değil ama ünsüz de değil funları olacaktır. Tanınmamış biri olsa etkisiz eleman görevi olacaktı. Gelen misafirlerde abidin i görmek ve dinlemek isteyeceklerdir. Semihlerde olursa çok güçlü olurlar. Karşıda olursa ancak eşitlenir. O da en iyi ihtimalle. Belki Dr Semih kıskandı mı çok düşüncli ve dalgın gördüm. Canım pasaport aldın mı ben hala her kameradan izleyebiliyorum. Yarım saate de inmedi sürem. Hangi pasaport özelliğim var nereden bakabilirim canım. Sen aldıysan bilirsin

Gamze ve incinin güzelliğine c e vabımsekerim

evet calıskan kadın orası ayrı. fecı oynuyor yaa. bılıyor kameranın cektıgını guya kendı kendıne konusmus numarası yapıyor. allah etrafındakılerı korusun ondan. en tehlıkelı ınsan modellerınden bırı :d

altarı ve semıhı hıc sevmıyorum

Semih herkese yeterrrrr

yok canım almadım pasaport
ben face sayfasındaki videolardan izliyorum
herşeyi yüklüyolar
zaten bilgisayarı hep babam kullanıyo bu aralar
o yüzden almak istemiyorum kullanamıcam diye

ama sayfada alanlar var galiba diğer kullanıcılara bi sor istersen

dimi ya acunun da amacı buydu başardı valla uyanık ne zaman açsam semih telle konuşuyor

Semih bugün durgun gurdun

ilk hafta tahtada yattığı için belini sakatlamış , o yüzden iş yapmıyormuş , beli ağrıyormuş falan semih klasikleri hahahahaha

özlemle murat abidine karşı tarafla ilgili herşeyi anlatıyorlar..

Bak bak g e liyoo.şaka bir yana tavrını sevmediğim için tipini de sevemedim.kurreyulayn daha güzel, daha sempatik geliyor bana.
kurretulaynı hıc begenmıyorum. numara yaptıgı o kadar bellı oluyor kı.. kurretulayn az once semıhı öpüyordu
şimdi sevgılısınden gelen mektubu okuyor ve şşaırıyor :d ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…