- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Semihi sevevet calıskan kadın orası ayrı. fecı oynuyor yaa. bılıyor kameranın cektıgını guya kendı kendıne konusmus numarası yapıyor. allah etrafındakılerı korusun ondan. en tehlıkelı ınsan modellerınden bırı :d
altarı ve semıhı hıc sevmıyorum
Evet kilo almış, türkan sen burada yemene içmene dikkat et demişti az önce
Özlem çok konuşuyor yakında Arda gibi istenmeyen ilan edilecek.
özlem gıdıcı benceBen şu özlemin semihlerin grubunda olmasını hiç istemiyorum ya..
ne mektubu canım. Bir tek sen sevemedin semihlerin takımı ama arada sırada izlediğin için bence olaylara tam vakıf değilsin. Kötü huy gıcık şeyler olabilir evet ama karşı takımda 10 katı var onları izlemedin hiç galibatürkanın karakterı nasıl da ortada . özleme mektubu okutturmadı
kibirli kadın. turkana ayrı bır gıcıgım. o ne fena bır tıp var ya
evet calıskan kadın orası ayrı. fecı oynuyor yaa. bılıyor kameranın cektıgını guya kendı kendıne konusmus numarası yapıyor. allah etrafındakılerı korusun ondan. en tehlıkelı ınsan modellerınden bırı :d
altarı ve semıhı hıc sevmıyorum
HahahahahahTürkan a diyorlar ki geçen gün abla biraz kilo aldın sen o da diyor ki sinirlenince ben de ödem yapıyor
Aynen yaaa.çok ortalık karıştırıyor.Ben şu özlemin semihlerin grubunda olmasını hiç istemiyorum ya..
. yoo 24. bölümdeyım ve sevmek zorunda degılım kıNe
ne mektubu canım. Bir tek sen sevemedin semihlerin takımı ama arada sırada izlediğin için bence olaylara tam vakıf değilsin. Kötü huy gıcık şeyler olabilir evet ama karşı takımda 10 katı var onları izlemedin hiç galiba
kurretulaynı hıc begenmıyorum. numara yaptıgı o kadar bellı oluyor kı.. kurretulayn az once semıhı öpüyordu
şimdi sevgılısınden gelen mektubu okuyor ve şşaırıyor :d ahahahah
Hahahahahah
Tüm söylediklerine katılıyorum şekerimben semihçiyim ya
beni çok eğlendiriyo
ve diğerlerine yalakalık yapmıyo o yüzden seviyorum
diğer grup tamamen boş geliyo bana
hepsinin burnu kaf dağında sürekli kendilerini övüp karşıdakileri küçümsüyolar
hatta gelen müşterilere bile küçümsüyolar
küfürlü konuşmalar çok oluyo
ben diğer gruba çok gıcığım
onlar inci melek ve inciyi gruplarına alarak herkesi kendilerinden soğuttular şimdi de toparlayamıyolar
zaten çalışan kişiler türkan ve murat
onların dışındakiler pek birşey yapmıyo iş anlamında
aynen sadece turkanla murat calısıyorben semihçiyim ya
beni çok eğlendiriyo
ve diğerlerine yalakalık yapmıyo o yüzden seviyorum
diğer grup tamamen boş geliyo bana
hepsinin burnu kaf dağında sürekli kendilerini övüp karşıdakileri küçümsüyolar
hatta gelen müşterilere bile küçümsüyolar
küfürlü konuşmalar çok oluyo
ben diğer gruba çok gıcığım
onlar inci melek ve inciyi gruplarına alarak herkesi kendilerinden soğuttular şimdi de toparlayamıyolar
zaten çalışan kişiler türkan ve murat
onların dışındakiler pek birşey yapmıyo iş anlamında
aynen. ilk bölümler iyi gıdıyordu sonradan abarttıkca abarttılar. her yarısmada oldugu gıbı işte, yonetılıyorlaraslında önceden bu kadar abartılı değildi
acaba bunları programcılar zorluyo olabilir mi
bu tarz benimde kızları zorla kavga ettiriyolar ya belki bunlara da yakın davranın demişlerdir
ben artık herşeyi bekliyorum bu programlardan
Kizlar kimse için birbirimizi yemeyelim lütfen.seviyorum siziiii. yoo 24. bölümdeyım ve sevmek zorunda degılım kı
herkesın kendı fıkrı vardır ben sevmedım hepsı bu.
Aa30 Kasım değil mi ben bugün izlemedim yarım saat var artık evde izlerim diye tüh31 aralık a kadar beleşsonra acun parasını alır artık bizi bağımlı yaptı tabi.
Aa30 Kasım değil mi ben bugün izlemedim yarım saat var artık evde izlerim diye tüh
aynen. burada fıkırlerımı belırtıyoruz sonucta. arkadas hesap sorar gıbı yazdıgı ıcın öyle cevap vermek zorunda kaldımK
Kizlar kimse için birbirimizi yemeyelim lütfen.seviyorum siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?