Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Resturant yapan semihler
İnegi satmayip bakan semihler
Sera yapan semihler
Banyonun cogunu yapan semihler
Boyanin cogunu yapan semihler
Hangi üretmemezlik?
Yarim yamalak otellerimi
Yarim yamalak atolyelerimi ? Urettikleri

Bunu bende anlamıyorum ya.
Gecende barıs psikopatı serkanların grupla konusuyor. Neymiş serkanların gruba geldiğinden beri iş yapmadığı için göze battıgını hissediyormuş. Oysa semihlerin gruptayken kimse calısmadığı için hiç göze batmıyormuş. Baya bi yarıla yarıla güldüler bide buna.
Acaba ne işi yapıyorlar ya?
Kupa boyamaya laf ediliyor ama onlarda almıslar ellerine balon ip dolayıp dolayıp lamba yapıyorlar bi.

Semihler kurre bulasik yikamasin diye kagit tabak kagit bardakta yiyolar kahvaltida bi cay bile yok kepazelik daha ne ise yariyo bu vesayet anlamiyorum ustelik bulasik mak aldirdi

Resturant yapan semihler
İnegi satmayip bakan semihler
Sera yapan semihler
Banyonun cogunu yapan semihler
Boyanin cogunu yapan semihler
Hangi üretmemezlik?
Yarim yamalak otellerimi
Yarim yamalak atolyelerimi ? Urettikleri
Otel yatti zaten atolye dediginde yapacagi bi sey yok mermer duruyo orda bi heykel bile yapamadi uretiyoruz dedikleri incinin yaptigi yemekler ordukleri o kadarini semihler de yapiyor

Ben derim ki İnciyi Semihin takıma alıp Türkanı yollayalım ....

Aa bu arada semih soylemisken aklima geldi yarim kalan mermer de var

Tuncay hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Nedense bana şarlatan gibi geliyor ... Ne tuttuğu işi tamaladı, ne liderlik vasfı var, ortalarda gezip duruyor ...

Tuncay hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Nedense bana şarlatan gibi geliyor ... Ne tuttuğu işi tamaladı, ne liderlik vasfı var, ortalarda gezip duruyor ...
Semih e uslubu hosuma gitmiyo
O sacindaki zimbırtıya sinir oluyorum
Sacında bit oldugunu dusunuyorum

ohoyyyyyy abidin konuşuyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…