- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.201
Kurre ordayken inciye cirkin denemez :) sacla kasi dengeledi son zamanlardaO saç ve kaşların uyumsuzluğuyla, o makyaj stiliyle her yeri estetik olsa nolur ya.
düzgün bi burundu kalkık bombeli falan değil ama traşlıydı canmOyle mi? Cok dogal duruyor o halde. Klasik estetikli burun gorunumu yoktu bence.
Citlerden atladi utopya sinirlarini ihlal ettigi icin diskalifiye olduya canliya bakiyorum suan baris hakkinda konusuyolar ne yapti baris ya meraktan ölcem
evet öyle olmuşşbaşka bilmiyorum soruyorum işte : )))
zaten tökezledim bugün...
hadii yaa, ayy ben hic anlamadimAynen barizdi zaten
Sari sac olgunlastiriyo bi de ses tonu kalin ben begeniyodum inciyi. Estetik burnu da hemen anlarimhadii yaa, ayy ben hic anlamadimoyle kavisli falan olmadigi icin estetik oldugunu dusunmemistim.
Ama 91 dogumlu oldugunu soyledi elemede. Gercekten daha olgun duruyor yasina gore
Inci baris senin burda omrun uzun degil ben gidecem arkamdan da sen gelecen demisti ahaha
inci makyaj yapınca güzel oluyo ne yalan söyleyelim şimdiKurre ordayken inciye cirkin denemez :) sacla kasi dengeledi son zamanlarda
Kurre ordayken inciye cirkin denemez :) sacla kasi dengeledi son zamanlarda
inci makyaj yapınca güzel oluyo ne yalan söyleyelim şimdi
ama kurre makyajlada aynı makyajsızda
Sari sac olgunlastiriyo bi de ses tonu kalin ben begeniyodum inciyi. Estetik burnu da hemen anlarim
kim?Çok kötü yapıyo makyajı ama ya
KONISMICAKSIN SIMIH INCIYLE KONISMICAKSINEvet, o platin hali neydi öyle..Kezban abla.
Kurrenin ağzına terlikle vurasım var..
Doğru söylemiş inci, besleme..Beslemelikten hürremliğe
inci de kurre de..
Evet daha adi yazilmadan basladi ben gidecem demeyeinci reji ifşa olayında anlamadığım kendi eleneceğini de biliyor muydu?
hatırlıyorum o demeleri acaba sezdi mi dedimEvet daha adi yazilmadan basladi ben gidecem demeye
inci de kurre de..
pınarın makyaj stilini beğeniyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?