- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.221
KONISMICAKSIN SIMIH INCIYLE KONISMICAKSIN
-senin icin yarisi mi birakayim kurretulayn?
HAYIR BENI ANLAMIYOSUN UHUHUHUHUHU
inci makyajla makyajsız çok farklı oluyoinci de kurre de..
pınarın makyaj stilini beğeniyorum ben..
evet 10 bini duymuştumBu arada inci yarismacilarin her ay hesaplarina 10 bin tl yattigini da soyledi..
inci makyajla makyajsız çok farklı oluyo
kurre makyajsız dolaşmıyormuş duyduğuma göre e dolaşmasında zaten
ayyyyyy sok oldummmm ya iki dk kapattim neler olmus zaten cok tuhaf cocuktuCitlerden atladi utopya sinirlarini ihlal ettigi icin diskalifiye oldu
Ya zaten pil odasinda surekli gorusuyolar rejiyle. Inci baska seyleri de ifsa ediyodu reji kontrol edemeyecegini anlayinca yolladi onu yoksa raitingi yuksek kizhatırlıyorum o demeleri acaba sezdi mi dedim
iyide reji bunun arkadaşı mı anlamadm yani
Ya bi insan cirkin olabilir sorun kurrenin kendini guzel sanmasi o yuzden cirkin demekte beis gormuyorum. Abidik iyi taklit etti. Gelmis kac yasina cocuk gibi davranislar. Hele kahkahasiyla aglamasi tam cocuk. Semih reyiz nasi asik oldu bilmem. Heralde en saf bu diye dur sununla gonul eglendireyim otur derim oturur kalk derim kalklar pasif tip nasilsa, cikinca da tarafina bakmam dedi
Semih de yakisikli degilki. Fizik olarak Kurretulayndan daha iyisini bulabilir mi, sanmiyorum... Incinin semihten hoslandigini da hic hissetmedim ben. Genelde oyle oldugu dusunuluyor ama sanmiyorum
Semih cirkin degil ayrica havasi ve cenesi var her kizi kendine asik edebilir. Inci tezcana asikti. Semihi takdir ediyodu hayrandi ona ama asik degildi. Inci de deli gibi yarisiyodu. Semihin liderligine gipta ediyodu. Hirsli kadin cunku. Kurrenin derdi ask cicek bocekSemih de yakisikli degilki. Fizik olarak Kurretulayndan daha iyisini bulabilir mi, sanmiyorum... Incinin semihten hoslandigini da hic hissetmedim ben. Genelde oyle oldugu dusunuluyor ama sanmiyorum
O da mı diskalifiye oldu?Türkan'da Zümrütü alıp çitleri aşmış bende bildim bende bildim ....
Türkan gidecek demiştim ....
O da mı diskalifiye oldu?
ahaha : )))))))) kurreye yorumunuza guldumkeşke reji beni ters köşe yaptı gönlümden geçeni yazdım
bu arada kurreye mesaj yolladım saçlarınla alnını örtme bak saçların alnında çıkar diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?