Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
KONISMICAKSIN SIMIH INCIYLE KONISMICAKSIN
-senin icin yarisi mi birakayim kurretulayn?
HAYIR BENI ANLAMIYOSUN UHUHUHUHUHU

Ahahhhahha

Yalnız abidini de dün çok takdir ettim..Neden çıkıp bi allahın kulu söylemiyo diye dertlendim kendi kendime..

Semih bey furkana, kurreye hislerinden dolayı ahlak dersi verirken, vakti zamanında kendi ahlakı nerdeydi acep..Sevgilisinin elinden aldı..Kurre de taktı boynuzu..

Poff o gruba sinir oluyorum ya..

Ya bi insan cirkin olabilir sorun kurrenin kendini guzel sanmasi o yuzden cirkin demekte beis gormuyorum. Abidik iyi taklit etti. Gelmis kac yasina cocuk gibi davranislar. Hele kahkahasiyla aglamasi tam cocuk. Semih reyiz nasi asik oldu bilmem. Heralde en saf bu diye dur sununla gonul eglendireyim otur derim oturur kalk derim kalklar pasif tip nasilsa, cikinca da tarafina bakmam dedi

Canlı yayın kesilince kapatmıştım sayfayı, o arada Barış diskalifiye olmuş. Şimdi yine aynı şey, yine bir şeyler mi oluyor acaba

Türkan'da Zümrütü alıp çitleri aşmış bende bildim bende bildim ....

Türkan gidecek demiştim ....

Semih de yakisikli degilki. Fizik olarak Kurretulayndan daha iyisini bulabilir mi, sanmiyorum... Incinin semihten hoslandigini da hic hissetmedim ben. Genelde oyle oldugu dusunuluyor ama sanmiyorum

Isine geldiklerini yolluyolar. Canli izleyenlerin soylemlerine gore (ben gormedim) tuncik bi keresinde sarhos olmus citlerden cikmis gitmis sonra goruntuler kesilmis bi seyler olmus dolapta gizleniyodu vs diye bi aciklama yaparak olayi ort bas etmisler. Isteseler barisi da tolere ederlerdi

Semih de yakisikli degilki. Fizik olarak Kurretulayndan daha iyisini bulabilir mi, sanmiyorum... Incinin semihten hoslandigini da hic hissetmedim ben. Genelde oyle oldugu dusunuluyor ama sanmiyorum
Semih cirkin degil ayrica havasi ve cenesi var her kizi kendine asik edebilir. Inci tezcana asikti. Semihi takdir ediyodu hayrandi ona ama asik degildi. Inci de deli gibi yarisiyodu. Semihin liderligine gipta ediyodu. Hirsli kadin cunku. Kurrenin derdi ask cicek bocek

O da mı diskalifiye oldu?

keşke reji beni ters köşe yaptı gönlümden geçeni yazdım

bu arada kurreye mesaj yolladım saçlarınla alnını örtme bak saçların alnında çıkar diye...

Altar diyo ki "BARISIN PARASI VAR MIYDI ACABA KESKE OGRENCI AKBILIMI VERSEYDIM KACARKEN"

Ekip hala bulamamis barisi. Deli oglan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…