- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.241
Altar diyo ki "BARISIN PARASI VAR MIYDI ACABA KESKE OGRENCI AKBILIMI VERSEYDIM KACARKEN"
Ekip hala bulamamis barisi. Deli oglan ya
Sevinmiştim :)keşke reji beni ters köşe yaptı gönlümden geçeni yazdım
bu arada kurreye mesaj yolladım saçlarınla alnını örtme bak saçların alnında çıkar diye...
Tuncay ne uretiyor:) o degilde inci gitti ne yiyecek bitli tuncik :)tuncayıda çileden çıkarttılar cefa grubunun dedıgı haklı burda uretene yer yok dıyorlar dogru soyluyorlar adı ütopya ama üretım yapan geçmiyor bılgısayar basında oyun oynayan strateji yapan gecıyor
Tuncay ne uretiyor:) o degilde inci gitti ne yiyecek bitli tuncik :)[/Q
ılk gunden beri izlediysen oradakı bır coy seyı yaptılar ordakı bayan ve erkeklerın yatıkları odaları ypan tuncay banyonun ılk halını yapan tuvaletı yapan tuncay lavoboyu yapan tuncayTuncay ne uretiyor:) o degilde inci gitti ne yiyecek bitli tuncik :)
Iliyorum banyoyu yapan sadece tuncay degil semihte var ayrica yatak uretim degildr olaya uretim olarak bakarsak tuncay serka abidin pinar hoc bisi yapmiyorılk gunden beri izlediysen oradakı bır coy seyı yaptılar ordakı bayan ve erkeklerın yatıkları odaları ypan tuncay banyonun ılk halını yapan tuvaletı yapan tuncay lavoboyu yapan tuncay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?