Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
tuncayıda çileden çıkarttılar cefa grubunun dedıgı haklı burda uretene yer yok dıyorlar dogru soyluyorlar adı ütopya ama üretım yapan geçmiyor bılgısayar basında oyun oynayan strateji yapan gecıyor

Ya manyak barış yaaa
Kaçısının goruntuleri vardırda gosterirler insallah
Ama ben cok merak ediyodum inci gidince topaç tekrar yuvarlanır semihlere yanasır diyodum
Tuh

Resmi açıklamada geldi ;

Ütopya kurallarını ihlal eden Barış, yarışmadan diskalifiye edildi.

Ütopya'ya yakın zamanda dahil olan Barış, yarışma kurallarını ihlal etti.

Barış, Ütopya sınırlarını ihlal ederek, kuralları hiçe saydığı için yarışmadan diskalifiye edildi.

Barış'ın diskalifiyesini içeriye duyuran mektupta yazılanlar şu şekildedir: "Barış, Ütopya kuralları gereği Ütopya sınırlarını ihlal ettiği için Ütopya'dan diskalifiye olmustur. Barış'ın kişisel eşyalarını toplayarak sandık içinde dışarı bırakmanız gerekmektedir."

Barış'ın diskalifiyesini hayretler içerisinde karşılayan yarışmacılar, Barış'ın eşyalarını toplayarak görevlilere teslim etmiştir.

Diskalifiye edilen Barış'ın Ütopya macerası son bulmuştur.

Yahu neden inci gidince burada kurre konusulmaya basladi incinin elenme sebebi yuzu degil surekli bagirip cagirmasiydi annwsine uzuluyorum kadin emek vermis kizinin haline bak. Cok sukur iki pislik gitti

turkan ayrildigindan beri semih reyizler ac geziyolar simdi de m7 incisiz ac kalacak pinar daha ilk geceden "EEE BEN GIDERSEM NOLCAK KIM YAPCAK YEMEGI ACAR KITAPTAN YAPARSINIZ" diyo yani demek istiyo ki kendinize alternatif bakin ben sizi doyurmam

Tuncay ne uretiyor:) o degilde inci gitti ne yiyecek bitli tuncik :)

Ya ne uretimi ya bana ne uretimden ben show izleyicisiyim bana aksiyon lazim uretim izlemek isteyen belgesel izlesin kardesim

Tuncay ne uretiyor:) o degilde inci gitti ne yiyecek bitli tuncik :)[/Q
Tuncay ne uretiyor:) o degilde inci gitti ne yiyecek bitli tuncik :)
ılk gunden beri izlediysen oradakı bır coy seyı yaptılar ordakı bayan ve erkeklerın yatıkları odaları ypan tuncay banyonun ılk halını yapan tuvaletı yapan tuncay lavoboyu yapan tuncay

Şu an Semih'lerin başında oturdukları masayı bile 3-4 saatte yaptıklarını anlatıyor Tuncay.. Başını dinlememiştim konuşmanın, başka neleri yaptılar bilmiyorum ama..

ılk gunden beri izlediysen oradakı bır coy seyı yaptılar ordakı bayan ve erkeklerın yatıkları odaları ypan tuncay banyonun ılk halını yapan tuvaletı yapan tuncay lavoboyu yapan tuncay
Iliyorum banyoyu yapan sadece tuncay degil semihte var ayrica yatak uretim degildr olaya uretim olarak bakarsak tuncay serka abidin pinar hoc bisi yapmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…